SAJÁT TIPP! Thaiföld, Krabi: La Playa Resort 4*, reggelivel (150 méterre a strandtól)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 208517
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Krabi

Szállás / program részletes leírása



 

Mindenkinek, aki távoli, egzotikus utazáson töri a fejét és még nincs kialakult úticélja, Thaiföldet ajánljuk első célpontnak. Thaiföld az a hely, ahol az utazó mindent megtalál, ami egy tartalmas kalandozáshoz szükséges. Egzotikus keleti kultúra, gyönyörű építészeti emlékek, buddhizmus, északon hegyi túrák a civilizációtól elzártan elő törzsekhez, délen gyönyörű szigetek, ahol egy Bounty reklám szereplőjének érzheti magát...

Krabi
Thaiföld kiemelkedő természeti szépségű  tartománya. Thaiföld déli részén, Bangkoktól kb 900 km-re, Phukettől kb 150 Km-re található. A térséget a turisták nemrég fedezték fel, így sok érintetlen terület található itt. Gyönyörű strandok, tornyos mészkő képződmények, amik Krabi jelképei is.
Nagyszerű hely a kikapcsolódásra, pihenésre, lélegzetelállítóan gyönyörű területe Thaiföldnek és nem utolsó sorban olcsó is.

Krabi La Playa Hotel 4*
A szálloda honlapja >>

A Krabi La Playa mindössze 150 méterre fekszik az Ao Nang és a Noppharat Thara strandoktól.  A hotel ideális helyszín a lazításnak, szórakozásnak.  Magas színvonalú szolgáltatást biztosít , hogy a legjobban érezzék magukat. A repülőtér kb 30 percre található, a városközpont kb 25 km.

Elhelyezés: superrior szobában.  kb 46 nm2es, kertre vagy medencére néz.  A légkondiciónált  tágas szobáinak felszereltsége:  saját erkély, wifi, CD/DVD-lejátszó, TV, széf, hajszárító , minibár található. Emellett tea- és kávéfőzési lehetőség is biztosított.

Lehetőség van akár medencekapcsolatos vagy jacuzzis szobát is foglalni, felár ellenében.

Ellátás: reggeli

Szolgáltatások: kültéri medence,  pezsgőfürdő, thai masszázs, fitneszterem, szauna

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.

Figyelem: A részvételi díj a szálloda és a repülő telítettség függvényében emelkedhet! Igény szerint hosszabb-rövidebb turnus is foglalható! 
Előfordulhat, hogy a thaiföldi szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

- repülőjegy 
- szállás,
- reggelis ellátás (felár ellenében félpanzió)
- transzfer
- magyar nyelvű telefonos asszisztencia

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,

Igény esetén:
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás :1 millió forintos szerződés összegig  1,3%, 1-6 millió forintos szerződés összegig 2,5%
(20% önrészes, de ha megköti hozzá a foglaláskor a fenti betegség biztosítást is, akkor önrész nélküli lesz, azaz lemondás esetén 100%-ot térít a biztosító)
UTÓLAG NEM KÖTHETŐ, CSAK FOGLALÁSKOR!

 

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak