Bangkok+ Phuket kombináció! Thaiföld, 3 éj Bangkok+ Phuket: Phuket Graceland Resort & Spa 4*, reggelivel Budapestről

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 194620
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Thaiföld
Város: Bangkok, Patong Beach, Phuket

Szállás / program részletes leírása



Bangkok:  (thai nyelven Krung Thep, magyarul: az angyalok városa) Thaiföld fővárosa, s egyben legnagyobb városa is. A város központja a Chao Phraya folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl (Sziámi-öböl) mellett. Ezt a nyüzsgő várost Kelet Velencéjeként is emlegetik.Bangkok kezdetben Ayutthaya, az ország akkori fővárosának kikötőjeként és kereskedelmi központjaként szolgált. Mikor a XVIII. században a burmaiak elfoglalták Ayutthayát, az új thai főváros Thonburi lett, mely ma Bangkok része.Jelenleg Délkelet-Ázsia legnagyobb népsűrűségű városa.

Phuket: egy igazi álomnyaralással várja a turistákat. Gyönyörű, zölddel borított dombok, isteni konyha, nyüzsgő éjszakai élet, és kedvező árak – ez Phuket. Nem véletlen, hogy éppen ez a sziget a világ egyik legnépszerűbb nyaralóhelye. Aki már járt itt, az tudja miért, hiszen ennél jobb és olcsóbb egzotikus nyaralást szinte lehetetlen találni. A mindig nyüzsgő Bangla road szórakozási lehetőségei pedig minden képzeletet felülmúlnak – bárok, diszkók, szórakozóhelyek, masszázsszalonok, show-műsorok, kávézók és éttermek sokasága várja a turistákat. Egy igazi álom-nyaralásban lehet része annak, aki Phuket szigetén üdül.

Phuket Graceland Resort and Spa 4*

A Phuket Graceland Resort and Spa  Patong Beach hosszú homokos partjánál fekszik, csak a parti úton kell átkelni, kilátással az Andamán-tengerre. Phuket nemzetközi repülőterétől kb 40 perces autóútra található.

A szálláshely 2 kültéri medencével és 4 étkezési lehetőséggel, egy fürdőrészleggel és egy tekepályával is büszkélkedhet.

Elhelyezés: A Phuket Graceland szobái fából készült padlóval és modern thai dekorációval rendelkeznek. Minden szobában van széf, televízió, légkondicionáló, minibár, ingyenes Wifi, hajszárító, valamint tea- és kávéfőző. A saját fürdőszoba káddal és zuhanyzóval felszerelt.
Többféle szobatípus közül választhatnak: medencére, tengerre néző, közvetlen kijárattal a medencékhez, tágasabb suite.

Szolgáltatás: A vendégek térítés ellenében igénybevehetik a wellness részleg szolgáltatásait, a bilárdot és bowlingot. Edzhetnek az edzőteremben.

Egész napos étkezést kínál a Parakang kávézó és a Bua Luang étterem, ahol thai és nemzetközi ételeket kínálnak. Különféle italokat szolgálnak fel a medencebárban és a társalgóban. 

Családoknak: a szálloda számos family suite-tal rendelkezik, jó választás gyermekekkel utazóknak is! (Családi szoba felárakról érdeklődjön munkatársainknál!) illetve külön gyermekmedence és mini-klub a gyermekeknek.

Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió büférendszerben

Fénykép-galéria megtekinthető itt >>

 

Bangkok: A-One Hotel 4*

Bangkok központjában található szálloda, kb. 20 perces útra a Suvarnabhumi nemzetközi repülőtértől. Bevásárlóközpontok, üzletek találhatók a közelében.
A 4*os hotel modern szobákkal rendelkezik, közös helységeiben ingyenes Wifivel. Kikapcsolódhat a hotel wellnessrészlegében, edzőtermében és medencéjében.
Étkezés:  reggeli
Szobák: Modern berendezésú szobák, a hálószobát és a fürdőszobát egy üvegfal választja el. Ingyenes wifi, légkondiciónálás,Tv, minibár, hajszárító áll rendelkezésre.

http://www.a-onehotel.com/bangkok/


Utazás: Budapest- Bangkok - Phuket- Budapest útvonalon. A hosszú szakaszon 1 átszállással.


A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk!

Fakultatív program lehetőségek szintén magyar nyelven Bangkokban és Phuketen is!

Az árak a szabad helyek függvényében változhatnak.  Az utazás kérhető rövidebb/hosszabb időszakra is, kérje ajánlatunkat!

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

- repülőjegy: Budapest- Bangkok- Phuket- Budapest útvonalon 
- szállás, 
- reggelis ellátás
- transzferek
- magyar nyelvű telefonos asszisztencia

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980Ft/fő/nap
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,5 millió forintos szerződés összegig 1,3%, 1,5-3 millió forintos szerződés összegig 2%, 3-6 millió forintos szerződés összegig 3%

Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem.

 

Igény esetén:
- fakultatív kirándulások

 

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak