Thaiföld, Phuket: All Seasons Naiharn Phuket Hotel 3*,reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 192337
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Phuket

Szállás / program részletes leírása



 

Phuket: A sziget kb. 540 négyzetkilométer, ami könnyedén körüljárható bérelt járműveken.Thaiföld legnagyobb szigete, amelyet a 700 méter hosszú Sarasin köt össze a szárazfölddel északon. A szigetnek számos népszerű tengerparti szakasza van, melyek közül a leglátvonyasabb a Kamala, a Patong, a Karon Kata), ezen felül romantikus és mesés eéhagyatott öblökre bukkanhatunk a sziget csendes pontjain.  
A kalandvágyóknak vízi-sí, jet-ski, bungy-jumping, go-kart, tengeralattjáró, rafting, tengeri búvárkodás és horgászat…stb …stb …stb …stb ajánljuk a fõ látnivalókon kívül.
Az év 365 napján a magyar nyárnak megfelelő hőmérséklet és időjárás fogadja turistákat. Végtelen, finomhomokos tengerpart, szikrázó napsütés és nyüzsgő éjszakai élet jellemzi a helyet, miközben számos izgalmas fakultatív programon vár minden ideutazót.

A legnevezetesebb látnivalók: Phi-Phi szigetek és a Pang-Nga-i természetvédelmi öblében található James Bond sziget. E két nevezetességet két világhírű Holywood-i produkció tette ismerté, bár rengeted a látogatójuk minden nap, semmi esetre sem szabad kihagyni! Phuketen több vízesés, nemzeti park, kilátó, tengeri aquarium, gyöngyfarm, bevásárlóközpont található, mely mind alkalmas a kellemes kikapcsolódásra…de elvezhetjük az elefántagolást, vagy éppen egy feledhetetlen show műsor keretében megismerkedhetünk a hely történetével. 

A helyszínen:  magyar nyelvű fakultatív programok állnak rendelkezésre!

All Seasons Naiharn Phuket Hotel 3*
A szálloda honlapja >>

Patongtól messzebb található, de nagyon kedvelt szálloda, remek strand közelében.

Ismertető: A francia tulajdonú Accor szállodalánc tagja, ez garancia a minőségre! Pár méterre található a csendes és békés (egyesek szerint Phuket legszebb tengerpartja) Naiharn-partszakasztól, szobái a kertre vagy az óceánra nyújtanak kilátást.  A homokos tengerparttól 100 méterre fekszik. A szálláshelyen 2 szabadtéri medence és 5 étkezési lehetőség várja a vendégeket. A szálláshelyen 24 órás szobaszerviz áll rendelkezésre. Az erkélyes szobákban légkondicionálás és műholdas TV szolgálja a kényelmet. Vezeték nélküli internet-hozzáférés felár ellenében biztosított. A vendégek edzhetnek a szálloda fitneszközpontjában, vagy akár pingpongozhatnak is. A wellnessrészlegen masszázskezelések, szauna és gőzfürdő garantálja a feltöltődést. A szálloda éttermeiben thai és nyugati ételeket, valamint nemzetközi büfét kínálnak. A 3 bárban könnyű harapnivalók és italok fogyaszthatók. A Phuket nemzetközi repülőtér 45 perc autóútra, a városközpont pedig 15-km-re fekszik. (Taxival olcsón megközelíthető). A naplementére nyíló, csodás kilátást kínáló Promthep-fok mindössze egy rövid autóúttal elérhető. 

Elhelyezés: standard kétágyas szobában (egyágyas elhelyezés felár ellenében) Kérje ajánatunkat más szobatípusokkal kapcsolatban!

Ellátás:  reggeli felár ellenében all inclusive (Nagyon sok lehetőség közül lehet választani: Különböző hangulatok és ízek jellenek meg 5 helyszínen, mely lehet egy különleges étterem egy pub, vagy éppen kézzel fogyasztható ételek. Az ételekhez bőséges választékú koktélok, sörök és borok állnak rendelkezésre. A vendégek választhatnak a különböző témák és helyszínek között - beltéri vagy a szabadban, a medencénél vagy a bárban, élő zene, teljeskörű kiszolgáltatás vagy önkiszolgáló rendszer is található a szálloda területén.

A szálloda saját besorolása: 3*

Irodánk besorolása: 3*+

Véleményünk: nagyon jó ár / érték arány! A kevesebb szolgáltatás miatt kapta a 3*-ot, a közeli városközpontban azonban valamennyi szolgáltatás elérhető. Érdemes a recepción borravalóval elősegíteni a szebb fekvésű szoba igénylést. Valamennyi utasunk dícsérte a szálloda elhelyezkedését. Utolsó nap a szobákat 12 óráig el kell hagyni. Minden korosztálynak ajánljuk!

A szállodáról készült kedvcsináló videó megtekintése >>

Utazás: menetrendszerinti járattal egy átszállással

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes máris foglalni! Kérje ajánlatunkat az Ön által elképzelt időpontra, szobatípusra és ellátásra mielőbb, hogy a legjobb árat adhassuk!

 



Tudnivalók az árról

 Az ár tartalmazza:
- repülőjegy Budapestről egy átszállással
- szállás,
- reggeli 
- transzfer, 
- magyar nyelvű asszisztencia

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás, a teljes részvételi díj 1,3%-a

Igény esetén:

- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak