Thaiföld, Krabi, Cha-Da Krabi Thai Village Resort 4* reggelivel, Budapestről

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 185920
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Krabi

Szállás / program részletes leírása



Mindenkinek, aki távoli, egzotikus utazáson töri a fejét és még nincs kialakult úticélja, Thaiföldet ajánljuk első célpontnak. Thaiföld az a hely, ahol az utazó mindent megtalál, ami egy tartalmas kalandozáshoz szükséges. Egzotikus keleti kultúra, gyönyörű építészeti emlékek, buddhizmus, északon hegyi túrák a civilizációtól elzártan elő törzsekhez, délen gyönyörű szigetek, ahol egy Bounty reklám szereplőjének érzheti magát...

Krabi

Thaiföld kiemelkedő természeti szépségű  tartománya. Thaiföld déli részén, Bangkoktól kb 900 km-re, Phukettől kb 150 Km-re található. A térséget a turisták nemrég fedezték fel, így sok érintetlen terület található itt. Gyönyörű strandok, tornyos mészkő képződmények, amik Krabi jelképei is.
Nagyszerű hely a kikapcsolódásra, pihenésre, lélegzetelállítóan gyönyörű területe Thaiföldnek és nem utolsó sorban olcsó is.

 

Krabi Thai Village Resort 4*

Elhelyezkedés
Az Andamán-tenger partján helyezkedik el Dél-Thaiföld egyik legfestőibb tartománya, Krabi. A tartomány méltán híres természeti szépségéről és a jellemző mészkő-karszt tájairól. A szálloda a Phra Nang-öböltől alig néhány percnyi sétára található.

Szálloda
A Krabi Thai Village luxus szobái, gyönyörű két- és háromszintesépületei a  csendes, trópusi környezetben a népszerű Phra Nang öböltől séta távolságra épült. A szálloda medencéi és szökőkútjai fokozzák a vendégek komfortérzetét. A medence melletti bár és az éttermek a vendégek minden igényének eleget téve betekintést nyújtanak a thai és nemzetközi konyha gasztronómiai sokféleségébe.

Szobák
Krabi Thai Village 120 légkondicionált szobája az úszómedencékre vagy a kertre néz. A szobák mindegyikéhez tartozik erkély, fürdőszoba, külön tusolóval, minibár, hajszárító, tea- és kávéfőzési lehetőség, televízió, széf és légkondicionáló.

Szolgáltatások: több étterem és bár, úszómedence, masszázs, sportolási lehetőségek, Wifi, wellnessrészleg.

 

A szállodáról bővebb információkat talál a szálloda honlapján: http://www.krabithaivillage.com/

 

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.

 

A részvételi díj a szálloda és a repülő telítettség függvényében emelkedhet!

Igény szerint hosszabb-rövidebb turnus is foglalható!



Tudnivalók az árról

 Az ár tartalmazza:

- repülőjegy Budapestről átszállással
- szállás,
- reggelis ellátás (felár ellenében félpanzió)
- transzfer
- magyar nyelvű telefonos asszisztencia

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,

Igény esetén:
-  fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980Ft/fő/nap
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,5 millió forintos szerződés összegig 1,3%, 1,5-3 millió forintos szerződés összegig 2%, 3-6 millió forintos szerződés összegig 3%

Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem.

 

Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak