Thaiföld, Pattaya: Thai Garden Resort Hotel 4* reggelivel, Budapestről repülővel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 172882
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Thaiföld
Város: Pattaya

Szállás / program részletes leírása



A helyszínen magyar nyelvű idegenvezetés és fakultatív program lehetőségek várják!

Minimum 1 fakultatív program vásárlása esetén ajándék programot kap!

 

Pattaya 
Utazás szempontjából Thaiföld egyik legismertebb nyaralóhelye. A Sziámi-öböl partjai mentén helyezkedik el Bangkoktól 150 kilométerre. Elsősorban mozgalmas éjszakai életéről ismert: zenés szórakozóhelyek, bárok, számtalan étterem várja az idelátogatókat, de hosszú tengerpartja is számos látogatót vonz évről évre.

Pattaya utazás célpontjaként akkor ideális, ha valakit az éjszakai élet forgataga vonz, hiszen a Bangkoktól délre fekvő üdülővárost szikrázó éjszakai élete, éjszakai piaca, a bárok és klubok színes kavalkádja, show műsorok gazdag választéka tette a thaiföldi szórakoztatóipar központjává.
Azonban a vízi sportok szerelmesei is hódolhatnak kedvenc sportjuknak Pattaya híres Jomtien Beach részén. Itt vízisí, szörf, vitorlázás, búvárkodás lehetősége színesítheti az idelátogatók programját.

Thai Garden Resort****

 

A Thai Garden Resort mindössze 1 km-re fekszik Pattaya-öböltől. Az üdülőhelyen tradicionális thai masszázs és reflexológiai kezelésekvehetők igénybe. A Wong Amat Beach 2,5 km-re, a népszerű Walking Street Pattaya mintegy 3 km-re, a Hard Rock Cafe pedig 2 km-re található a szállodától.

Szobái: A 4-csillagos szálloda tágas luxus szobákat kínál, melyek fel vannak szerelve síkképernyős kábel TV-vel, ülősarokkal, légkondicionálóval, és modern fürdőszobával. 

Szolgáltatások: szobaszerviz, transzferszolgáltatás felár ellenében, 24 órás recepció, pénzváltó, utazásszervezés, poggyászmegőrzés, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás
Kültéri egységek: szabadtéri medence, kert

Ellátás: reggeli (igény esetén félpanzió)
Étkezés: étterem, bár
Internet: A szálláshely teljes területén WiFi internet-hozzáférés biztosított, díjmentesen.
Parkolás: Ingyenes nyilvános parkolás lehetséges a helyszínen (foglalás nem szükséges).
Általános: újságok, nemdohányzó szobák, akadálymentesített, kijelölt dohányzóhely

 

A részvételi díj a repülőgépek és a szálloda telítettségének függvényében változhat, emelkedhet, így érdemes máris foglalni! 
Kérje ajánlatunkat az Ön által elképzelt időpontra, szobatípusra és ellátásra mielőbb, hogy a legjobb árat adhassuk!

  Kérje testreszabott ajánlatunkat!!!

 

 

Utazás: Budapest- Bangkok útvonalon, egy átszállással. A bangkoki reptértől buszos(autós) transzfer a szállodáig. A transzfer út kb 2 óra.

 

Figyelem: az árak a szabad helyek függvényében változhatnak. Az utazás kérhető rövidebb/hosszabb időszakra is, kérje ajánlatunkat! Előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek. Utasnevet utólag nem tudunk módosítani, kérjük fokozottan ellenőrizze az útlevélben szereplő pontos neveket.  

Vízum: 2011. augusztus 11-től a 30 napot nem meghaladó turista célú beutazások esetében a magyar állampolgárok mentesülnek a vízumkötelezettség alól. Amennyiben az utazó nem légi határátkelőhelyen lép be Thaiföldre, csak 15 napot tartózkodhat vízummentesen az országban. A vízummentes tartózkodás megfelelő indoklással egy alkalommal maximum 7 nappal meghosszabbítható a thaiföldi Bevándorlási Hivatal bangkoki központjában. Thaiföldre történő belépéskor mindenki győződjön meg arról, hogy az útlevélkezelő elhelyezte-e a beléptető pecsétet az útlevelében, ezt ugyanis az országból való távozáskor az illetékes hatóság ellenőrzi, és beléptető pecsét hiányában az utast - annak ellenére, hogy a mulasztást a thai hatóságok követték el - idegenrendészeti őrizetbe vehetik, és bírósági eljárást követően kitoloncolhatják az országból.

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar asszisztencia a helyszínen

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980Ft/fő/nap
- fakultatív útlemondási biztosítás 1,5 millió forintos szerződés összegig 1,3%, 1,5-3 millió forintos szerződés összegig 2%, 3-6 millió forintos szerződés összegig 3%

Az útlemondási biztosítás önrésze alapesetben a szerződés összegének 20%-a. Ha foglaláskor megköti hozzá a fenti betegség biztosítást is, és a biztosítási összeg nem haladja meg a 2 millió forintot, akkor az önrész nulla lesz, azaz lemondás esetén a keletkezett kár 100%-át térít a biztosító. Csak foglaláskor köthető, utólag nem.


Helyben fizetendő:
- igény esetén fakultatív programok magyar idegenvezetéssel
- előfordulhat, hogy a szállodákban bejelentkezéskor kaucióként hitelkártyát vagy bizonyos pénzösszeget kérnek, ennek összege változó, érdeklődjön munkatársunknál megrendelés előtt. 

 

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak