Tanzánia, Kiwengwa: Hotel Melia Zanzibar 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234206
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tanzánia
Város: Kiwengwa

Szállás / program részletes leírása



Zanzibár északkeleti részén, a fővárostól, illetve a repülőtértől kb. 45 percnyi autóútra található all inclusive hotel. A főépület mellett húzódik a mintegy 300 m hosszú lenyűgöző strandszakasz.

Fekvése
Zanzibár északkeleti részén, a fővárostól, illetve a repülőtértől kb. 45 percnyi autóútra található all inclusive hotel. A főépület mellett húzódik a mintegy 300 m hosszú lenyűgöző strandszakasz.

Szobák
A kb. 50 m2 alapterületű standard szobák közvetlen kijárással rendelkeznek a csodás trópusi kertbe. A szobák légkondicionáltak, alapfelszereltségük része a síkképernyős televízió, Wi-Fi, telefon, kávé/teafőző, minibár, széf, személymérleg, esernyő, moszkitóháló. A fürdőszobában fürdőköpeny és papucs is várja a vendégeket.

A teraszos szobák az első szinten találhatók. Elhelyezkedésüknek köszönhetően részben óceánra néző kilátással rendelkeznek. A teraszos szobákban síkképernyős televízió, mini bár, moszkitó háló, személymérleg, a fürdőszobában hatalmas kád, hajszárító, smink tükör áll rendelkezésre.

Mindkét szobatípus kültéri trópusi zuhanyzóval rendelkezik.

Szolgáltatások
A Spa nyugodt, csendes környezetben az alábbi lehetőségekkel várja a testi-, lelki felüdülésre vágyókat: thai masszázs, szauna, gőzfürdő, szépségszalon, fitneszterem. All inclusive rendszerben 5 étterem és 4 bár a kulináris élvezetek végtelen tárházát nyújtja.

Sportolási lehetőségek
2 medence, strandröplabda, kajak, vízitorna, petanque, teniszpálya, ping-pong, fitneszterem, szauna.

Gyermekeket 4-12 éves korig a Kids Club várja szórakoztató programokkal.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáraton, turistaosztályon, budapesti indulással, minimum egy átszállással Budapest- Zanzibár-Budapest útvonalon(A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal). Szállásdíjat kétágyas szobában a megadott ellátással. Poggyász információ: személyenként 1 db kézipoggyász és személyenként 1 dbfeladható poggyász szállítható a repülőjáratokon.A repülőjegy kiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az illeték összege nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, betegség-baleset-poggyász biztosítást, egyéb étkezéseket, helyi transzfereket, magyar nyelvű fakultatív programokat, helyszínen kötelezően fizetendő vízumdíjat, idegenforgalmi adót, kilépési illetéket.
A fakultatív programokon való részvételi szándékukat kérjük, hogy az utazásra való jelentkezéssel egy időben adják le.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak