Tanzánia, Kiwengwa: Sultan Sands Island Resort 3*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234152
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tanzánia
Város: Kiwengwa

Szállás / program részletes leírása



Stone Town szívében, a repülőtértől kb. 7 km távolságban, a tengerpart mentén épült kis luxus hotel.

Fekvése: Stone Town szívében, a repülőtértől kb. 7 km távolságban, a tengerpart mentén épült kis luxus hotel.

Szobák:Tágas, tradicionális szuahéli stílusban épült szobákban kézzel faragott bútorokat találhatnak. A Pwani szobák a trópusi kertre néző kilátással rendelkeznek. Felszereltségük: szúnyoghálóval védett ágy, szófa ágy, légkondicionáló/ventilátor, síkképernyős televízió, mini bár, elektromos széf és telefon. A fürdőszobában hajszárító is biztosított. Térítés ellenében Wi-Fi kapcsolat is igényelhető.

Ellátás:félpanzió, felár ellenében teljes panzió.

Szolgáltatások:A part mentén található Oasis Spa-ban, nyugodt környezetben, számos, a testet-, lelket felüdítő kezeléssel várják a vendégeket. Az aktívabb pihenést keresők a különböző sportok közül választhatnak. A búvárközpontban profi csapat segítségével merülhetnek.A medence közelében található Mwambao főétteremben szolgálják fel a büfé reggelit, ebédet, illetve a tematikus vacsorákat. A part menti Kivuli Bar-ban működik a távolkeleti ízeket kínáló konyha. A medence melletti Mawinbi bárban pedig finom koktélokkal várják a nyaralókat.A Casablanca bár, mely napközben kávézóként funkcionál, estére igazi night-clubbá alakul át.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáraton, turistaosztályon, budapesti indulással, minimum egy átszállással Budapest- Zanzibár-Budapest útvonalon(A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal). Szállásdíjat kétágyas szobában a megadott ellátással. Poggyász információ: személyenként 1 db kézipoggyász és személyenként 1 dbfeladható poggyász szállítható a repülőjáratokon.A repülőjegy kiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az illeték összege nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, betegség-baleset-poggyász biztosítást, egyéb étkezéseket, helyi transzfereket, magyar nyelvű fakultatív programokat, helyszínen kötelezően fizetendő vízumdíjat, idegenforgalmi adót, kilépési illetéket.
A fakultatív programokon való részvételi szándékukat kérjük, hogy az utazásra való jelentkezéssel egy időben adják le.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak