Tanzánia, Bweju: Hotel Breezes Beach Club And Spa 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234150
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tanzánia
Város: Bweju

Szállás / program részletes leírása



Zanzibár délnyugati részén, csodás környezetben, a fővárostól kb. 10, a repülőtértől pedig mindössze kb. 5 percnyi autóútra található.

Fekvése:Zanzibár délnyugati részén, csodás környezetben, a fővárostól kb. 10, a repülőtértől pedig mindössze kb. 5 percnyi autóútra található.

Szobák:A standard és deluxe szobák mindegyike alapfelszereltségben és dekorációban azonos. Valamennyi légkondicionált, elektromos széffel, hűtővel, tea-, és kávéfőzővel felszerelt. Saját fürdőszobával, benne pedig hajszárítóval rendelkeznek. A standard szobák kertre néző kilátással a tengertől távolabb kaptak helyet. A harmadik ágy minden szobában szófaágy.

Ellátás:félpanzió.

Szolgáltatások: A Frangipani Spa-ban a Thaiföldről vagy Baliról érkezett szakképzett személyzet gyertyafénnyel, fűszeres aromákkal kísért kezelésekkel, testet és lelket felüdítő terápiákkal várja a fáradt vendégeket.Éttermében minden este más fűszer, íz által inspirált tematikus estek csábítanak.Könyvtárában Zanzibárról szóló oktató és történelmi könyveket, valamint a flóra és fauna megismeréséhez rengeteg információt tartalmazó kiadványokat találhatnak.A vállalkozó kedvűek szuahéliül tanulhatnak, de megismerkedhetnek a pálma fonás technikájával is. A séftől pedig konyhaművészetből vehetnek órákat.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáraton, turistaosztályon, budapesti indulással, minimum egy átszállással Budapest- Zanzibár-Budapest útvonalon(A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal). Szállásdíjat kétágyas szobában a megadott ellátással. Poggyász információ: személyenként 1 db kézipoggyász és személyenként 1 dbfeladható poggyász szállítható a repülőjáratokon.A repülőjegy kiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az illeték összege nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, betegség-baleset-poggyász biztosítást, egyéb étkezéseket, helyi transzfereket, magyar nyelvű fakultatív programokat, helyszínen kötelezően fizetendő vízumdíjat, idegenforgalmi adót, kilépési illetéket.
A fakultatív programokon való részvételi szándékukat kérjük, hogy az utazásra való jelentkezéssel egy időben adják le.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak