Tanzánia, Bweju: Hotel Baraza Resort & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234148
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tanzánia
Város: Bweju

Szállás / program részletes leírása



A szálloda Zanzibar keleti részén épült, mintegy 1000 pálmafa öleli körbe. A komplexumban számos sport-és szabadidős lehetőség, fine wining & dining, illetve a híres Oasis Spa biztosítja, hogy minden vendég számára garantáltan kellemes élmény lesz az itt tartózkodás. A hotel egész területén a Wi-Fi ingyenesen elérhető.

Fekvése:A szálloda Zanzibar keleti részén épült, mintegy 1000 pálmafa öleli körbe.

Szobák:Valamennyi szoba tágas, világos, helyi stílusú, kézzel faragott bútorokkal berendezett.

A kertre néző szobák alacsonyabb, a superior típusú szobák viszont magasabban helyezkednek el, kertre vagy óceánra néző kilátással rendelkeznek.

A komplexumban hat bungaló kínál összesen 24, kertre néző szobát. Superior szobákból 74 áll rendelkezésre. Valamennyi szoba két külön ággyal vagy franciaággyal, külön öltöző szobával, verandával vagy erkéllyel rendelkezik. A szobában televízió, mini bár, tea-, kávéfőzési lehetőség, elektromos széf, telefon található. A szobához tartozó saját fürdőszobában természetesen hajszárító is biztosított.

Ellátás:all inclusive.

Szolgáltatások:A reggelit, ebédet illetve a programokkal bővített tematikus vacsorát a medencére nyíló kilátással rendelkező Makati étteremben szolgálják fel. A part közelében található meg a Bahari Grill, ahol friss tengeri ételeket vagy olasz specialitásokat ízlelhetnek. Aki barbecue-ra vágyik, annak a Blue Marlin étterem lesz a kedvence. A Pool Bar-ban borok, alkoholok széles választékát találják. Esküvők, fogadások, privát események lebonyolításáról profi csapat gondoskodik.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáraton, turistaosztályon, budapesti indulással, minimum egy átszállással Budapest- Zanzibár-Budapest útvonalon(A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal). Szállásdíjat kétágyas szobában a megadott ellátással. Poggyász információ: személyenként 1 db kézipoggyász és személyenként 1 dbfeladható poggyász szállítható a repülőjáratokon.A repülőjegy kiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az illeték összege nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, betegség-baleset-poggyász biztosítást, egyéb étkezéseket, helyi transzfereket, magyar nyelvű fakultatív programokat, helyszínen kötelezően fizetendő vízumdíjat, idegenforgalmi adót, kilépési illetéket.
A fakultatív programokon való részvételi szándékukat kérjük, hogy az utazásra való jelentkezéssel egy időben adják le.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 473 utazás 340 427 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak