Tanzánia, Kendwa: Hotel Gold Zanzibar 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234147
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tanzánia
Város: Kendwa

Szállás / program részletes leírása



Kendwa trópusi strandjánál, a sziget északnyugati részén, csodálatos környezetben épült, 67 szobával rendelkező luxus üdülőközpont.

Fekvése:Kendwa trópusi strandjánál, a sziget északnyugati részén, csodálatos környezetben épült.

Szobák:A szobák a dús kertre vagy óceánra nyíló kilátással rendelkeznek. Minden házhoz fantasztikus kilátás nyújtó saját veranda tartozik. Valamennyi szoba a következőkkel felszerelt: légkondicionáló/ventilátor, telefon, mini bár, elektromos széf, LCD televízió, tea- és kávéfőző, Wi-Fi. A fürdőszobában, hajszárító, kád és külön zuhany biztosított.

Ellátás:félpanzió, felár ellenében all inclusive ellátás kérhető.

Szolgáltatások: A gasztronómiai élvezeteknek 2 étteremben is hódolhatnak; mindegyikben nemzetközi ételekkel, friss fogásokkal, autentikus fűszerekkel kényeztethetik ízlelőbimbóikat. A Sultan Bar-ban egy finom koktél mellett csodálhatják meg a naplementét.Az Ocean Dhow Bar-ban a strandolók könnyű falatkákat, snack-et szerezhetnek be.A Healing Earth Spa-ban szakképzett személyzet revitalizáló kezelésekkel gondoskodik a vendégek testi-, lelki felfrissítéséről. A wellness részlegben jacuzzi és egy felszerelt edzőterem áll rendelkezésre.A komplexum hatalmas úszómedencével, üzletekkel, búvárközponttal várja a vendégeket.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáraton, turistaosztályon, budapesti indulással, minimum egy átszállással Budapest- Zanzibár-Budapest útvonalon(A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal). Szállásdíjat kétágyas szobában a megadott ellátással. Poggyász információ: személyenként 1 db kézipoggyász és személyenként 1 dbfeladható poggyász szállítható a repülőjáratokon.A repülőjegy kiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az illeték összege nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, betegség-baleset-poggyász biztosítást, egyéb étkezéseket, helyi transzfereket, magyar nyelvű fakultatív programokat, helyszínen kötelezően fizetendő vízumdíjat, idegenforgalmi adót, kilépési illetéket.
A fakultatív programokon való részvételi szándékukat kérjük, hogy az utazásra való jelentkezéssel egy időben adják le.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak