Tanzánia, Matemwe: Hotel Sunshine Marine Lodge 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234145
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Tanzánia
Város: Matemwe

Szállás / program részletes leírása



A hotel Zanzibár északkeleti részén, a csodás Muyuni Beach-től kb. 700 méterre, egy sziklára épült. A szállodával szinte szemközt láthatják Mnemba szigetét. Muyuni Beach akár gyalogosan, de akár a szálloda saját, ingyenes hajós vagy autós transzferjével is gyorsan megközelíthető.

Fekvése: A hotel Zanzibár északkeleti részén, a csodás Muyuni Beach-től kb. 700 méterre, egy sziklára épült. A szállodával szinte szemközt láthatják Mnemba szigetét. Muyuni Beach akár gyalogosan, de akár a szálloda saját, ingyenes hajós vagy autós transzferjével is gyorsan megközelíthető.

Szobák:A kertre néző szobák (Garden suite) 2-4 szobával rendelkező bungalóban kaptak helyet. Ezt a szoba típust azok számára ajánljuk, akik a természet közelségét, a nyugalmat, a harmóniát keresik. A Sunshine Suite szobatípust a nap és az óceán szerelmeseinek ajánljuk. Ezek a szobák egy 4 hálószobás bungalóban találhatók, erkélyesek vagy veranda tartozik hozzájuk.Mindkét szobatípusnál a fürdőszoba nyitott zuhanyzóval, külön toalettel rendelkezik.

Ellátás:félpanzió.

Szolgáltatások: Az étteremben ízletes, friss helyi ételekkel, a Boat Bar-ban frissítő italokkal, könyvekkel vagy akár játékokkal várják a vendégeket A Búvárközpontban szakértő és profi csapat áll a sportág szerelmeseinek rendelkezésére.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáraton, turistaosztályon, budapesti indulással, minimum egy átszállással Budapest- Zanzibár-Budapest útvonalon(A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal). Szállásdíjat kétágyas szobában a megadott ellátással. Poggyász információ: személyenként 1 db kézipoggyász és személyenként 1 dbfeladható poggyász szállítható a repülőjáratokon.A repülőjegy kiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az illeték összege nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, betegség-baleset-poggyász biztosítást, egyéb étkezéseket, helyi transzfereket, magyar nyelvű fakultatív programokat, helyszínen kötelezően fizetendő vízumdíjat, idegenforgalmi adót, kilépési illetéket.
A fakultatív programokon való részvételi szándékukat kérjük, hogy az utazásra való jelentkezéssel egy időben adják le.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak