Seychelle-szigetek: Hotel Coco De Mer 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234018
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Seychelle-szigetek
Város:

Szállás / program részletes leírása



A 200 hektáros egzotikus kertben álló, közvetlen tengerparti szálloda privát strandjával nyugodt, békés nyaralást, barátságos légkört kínál vendégeinek. Nevét a különleges és rendkívül ritka coco de mer pálmáról kapta, melynek számtalan példányát megcsodálhatják a szállodát körülölelő trópusi erdőben. A szálloda kertjéből varázslatos kilátás nyílik a környező szigetekre, erdős hegyoldalakra, esténkét pedig lenyűgöző naplementék részesei lehetnek.

Szolgáltatások: 24 órás recepció, 2 medence, bár, 2 étterem, pénzváltó, szobaszerviz, csomagszoba, autókölcsönző, ajándékbolt, gyermekfelügyelet, szépségszalon, mosoda, spa, teniszpályák, kerékpárkölcsönzés, edzőterem, ingyenes parkoló, schuttle busz az Anse Lazio strandra, ingyenes Wifi a közös helységekben

Szobák: minden szoba tágas, kényelmes és modern berendezésű. Légkondicionáló, fürdőszoba, ventilátor, telefon satellite Tv, tea-, és kávéfőző, minihűtő, széf, hajszárító, balkon, vagy terasz minden szobához tartozik. A szálloda valamennyi szobája a tenger felé néz. A superior szobák kibővített terasszal rendelkeznek. A lakosztályokban kizárólag 14 éves kor feletti vendégek elhelyezésére van lehetőség. A szobákban Ipod dokk, espresso gép, köntös és papucs is a felszereltséghez tartozik.

Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra, turistaosztályon 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra, helyi transzfert (kisbusszal vagy hajóval) magyar kíséret nélkül, magyar nyelvű asszisztenciát Mahé szigetén (Praslin szigetén csak telefonos asszisztencia lehetséges). A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegy kiállítás után nem visszatéríthető és nem módosítható!



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, BBP biztosítást, kötelező útlemondási biztosítást (az alapár 1,4 %-a).

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak