LUXUSNYARALÁS AKCIÓS ÁRON! 7 éjszaka Seychelle-szigetek, Constance Ephelia Resort 5*, félpanzióval, magyar idegenvezetéssel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 203214
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Seychelle-szigetek
Város:

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI AKCIÓS ÁRAK!

 

+ START UTAZÁS ELŐNY, MELY MÁS IRODÁNÁL NEM ÉRHETŐ EL! UTAZOTT MÁR EGY LUXUS TESLA AUTÓBAN? MOST HA ELÉG GYORS, MEGTEHETI!

MINDEN DÁTUMON AZ ELSŐ 2 FOGLALÓNKNAK BUDAPESTI CÍMRŐL A REPTÉRRE AJÁNDÉKBA ADJUK A TRANSZFERT! (Egy autó, egy budapesti lakcím, max 3 utas. A részletekért érdeklődjön irodánban.)

 

Nyaraljon Ön is a világ egyik legszebb fehér homokos tengerpartján, a Seychelle-szigeteken!

 

 

Seychelles islands map

Seychelles a világ legcsodálatosabb szigetcsoportjainak az egyike. Az emberek képzeletében egy ehhez a szigethez hasonló üdülõhely jelenik meg, ha trópusi szigetekrõl álmodozik. Annyi csak a különbség, hogy a valóság még ezeket az álmokat is felülmúlja. Az Indiai-óceánban található szigetcsoport maga a paradicsom, fehér homokos strandjai és gyönyörû tájai ámulatba ejtik a turistákat. Természetesen ennek az idilli környezetnek meg van az ára, olcsó szálláshelyet, éttermet, szórakozási lehetõséget nem nagyon találunk. Habár a szigetre inkább olyanok érkeznek, akik csak a napsütést és a semmittevést keresik, az aktívabb turisták számára is rengeteg lehetõség adódik a mozgalmasabb idõtöltéshez. 

A világ legnagyobb koral atollja: Az egyetlen gránit szigetcsoport az óceán közepén, a világ legnagyobb korál atollja, melyet egy sereg látványosság tesz a világ utolsó "Édenkertjévé". A szigeteket kivételes szépsége és a gondosan megóvott növény- és állatvilága tette híressé. A Seychelles szigetek Madagaszkártól északkeletre, az Indiai Óceánban található, az Egyenlítőtől 7 km-re délre. A szigetek mindegyikének saját karaktere és varázsa van. A Seychelles szigeteknek 80.000 lakosa van, nagy részük a három legnagyobb szigeten (Mahé, Praslin és La Digue) lakik. Az itt élõ emberek rendkívül barátságosak, kedvesek, segítõkészek. 

Mahé: a legnagyobb sziget, a népesség 90%-a itt lakik. Itt található a fõváros Victoria, mely a világ legkisebb fővárosa. Mahé a legnagyobb kikötõ és a nemzetközi repülõtér is. Ezt a látványos szigetet magas hegyek, és buja növényzet uralja. Számtalan finomhomokos strandja van.

 

+ 1 tipp: Tudta, hogy a legtöbb egzotikus, romantikus tengerparti esküvőt a Seychelles-szigeteken tartják a párok? Komplett esküvőszervezést vállalunk, helyi, magyar partnerünkkel együttműködve, kérje minden árkategóriában testreszabott árajánlatunkat!

 

 

Constance Ephelia Resort and Spa 5*

A szálloda honlapja >>

A 2010-ben megnyílt ötcsillagos szálloda Mahé észak-nyugati részén épült, kb. 30 perc autóútra a fővárostól, Victóriától és kb. 40 percre a repülőtértől. A szálloda komplexumhoz 2 strand is tartozik, az északi és a déli. A különleges elhelyezkedésű szállodából csodálatos panoráma tárul a Port Launay tengeri nemzeti parkra.
Szolgáltatások: A hotelben több étterem és bár, medencék, wellness központ jógapavilonnal, jacuzzival, szaunával, fodrászat, ajándékboltok, gyerekklub áll a vendégek rendelkezésére. Ingyenes sportolási lehetőségek: fitneszterem, teniszpályák, squash pálya, vízibicikli, katamarán, szörf, kajak. Fizetés ellenében mélytengeri horgászatra, teniszoktatásra és búvárkodásra, biciklibérlésre, jógaórára, falmászásra nyílik lehetőség. Bizonyos szolgáltatások fizetés ellenében vehetők igénybe!
Ellátás: Félpanzió (reggeli és vacsora svédasztalos formában).
A  48 négyzetméteres, tágas szobák mindegyike légkondicionált, mennyezeti ventillátoros, hajszárítóval, vasalóval, erkéllyel, televízióval, minibárral, tea- és kávéfőzővel, széffel és wifivel felszerelt. 
 

Képtalálat a következőre: „constance ephelia resort map”

 

 

Az ár aktuális ár, mely a repülőgép telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat! Foglalás után a név nem módosítható!

  
Irodánk nem felel a repülőgép járatok esetleges időpont változásaiért, illetve az azok miatt esetlegesen fellépő károkért. A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10-12:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 
 
 


Tudnivalók az árról

 Az ár tartalmazza:
- repülőjegy Budapestről egy átszállással,
- szállás 7 éjszakára kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- félpanziós ellátás, 
- transzfer a reptérről a hotelbe és vissza,
- magyar asszisztencia. 

 

Az első 2 foglalónak ajándék retúr luxus transzferrel kedveskedünk budapesti lakcíméről a budapesti reptérre! Siessen Ön is, hogy kipróbálhassa, milyen élmény az utazás egy Teslában! 

 

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- repülőtéri illeték,
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 980 Ft/fő/nap 
- fakultatív útlemondási biztosítás UTÓLAG NEM KÖTHETŐ, CSAK FOGLALÁSKOR!

 

Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más szállodák, más időpontok is foglalhatók, kérje ajánlatunkat! Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek. 

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak