Panama, Playa Bonita: Dreams Delight Resort & Spa 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 221364
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Panama
Város: Playa Bonita

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A hotel közvetlenül a tengerparton helyezkedik el Playa Bonita-n, mely Panama városhoz a legközelebb eső tengerpart. A több épületből álló komplexumot gyönyörű zöldellő dzsungel öleli körbe.

Szolgáltatások
A hotel kiemelt figyelmet szentel a teknősök védelmére, a szerencsés utasok, akár azt is megnézhetik, ahogyan a bébi teknősök az első lépéseiket megteszik otthonuk, az óceán felé. A kültéri medencék mellett, a 24 órán á nyitva tartó fitnesz-terem gondoskodik róla, hogy a nyaralás alatt is fittek maradhassanak. A kicsi vendégeket (3-12 év) a hotel kölyök klubbja szórakoztatja különféle kalandos játékokkal, foglalkozásokkal. A felnőttek időtöltéséről felnőtt medence, ping-pong, strandröplabda és nem motorizált vizi sporteszközök gondoskodnak. A hotel meghatározott időpontokban ingyenes shuttle járatot is biztosít a közeli Albrook bevásárlóközpontba és Panamaváros történelmi központjába. Golf és horgászat térítés ellenében vehető igénybe. Több étterem és 4 bár kínálata közül válogathatnak a vendégek (minden nap más bár van nyitva).

Elhelyezés
2 ágyas kertre vagy részben óceánra néző szobáiban maximum 3 felnőtt elhelyezésére van lehetőség. A szobák mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, tévével, légkondicionálóval, valamint WIFI elérhetőséggel is. A szobákban minibár is megtalálható, melyet hetente több alkalommal töltenek fel vízzel és helyi üdítőitalokkal.

Ellátás
All inclusive. (Reggeli, ebéd és vacsora, napközben snackek. Vacsora több kiváló a?la catre étteremben, akár előzetes foglalás nélkül is. Coco Café-gourmet kávézó napközben. Helyi alkoholos és alkohol mentes italok fogyasztása. A Bordeaux francia étterem térítés ellenében vehető igénybe és kizárólag felnőtt vendégeket fogad.)

Program leírás
PANAMA CITY ÉS ÜDÜLÉS PLAYA BONITA-N VAGY PLAYA BLANCA-N 11 NAP/9 ÉJ

1. NAP: BUDAPEST?PANAMA CITY
Elutazás Budapestről az Air France/KLM menetrend szerinti járatával a reggeli órákban. Érkezés Panama City-be a délutáni/esti órákban, majd transzfer a Hotel Crowne Plaza Panama**** szállodába, ahol az első három éjszakát töltjük.

2. NAP: PANAMA CITY
Reggeli után ellátogatunk a Panama-Csatornához. Kirándulásunkat korán kell kezdenünk, hogy láthassuk a hajók zsilipelését. Programunkat a Miraflores-zsilip látogatóközpontjának megtekintésével kezdjük, ahonnan remek rálátás nyílik az emelkedő, süllyedő óriás méretű óceánjárókra. A Miraflores egyike a három zsilipnek, amely a csatornán található. Itt a hajókat 16,5 méterre emelik fel és engedik le. Sok érdekességet tudhatunk meg erről a mérnöki bravúrral megépített csatornáról. Utána nyakunkba vesszük a várost és megismerjük Panama City modern városrészét, ahol színes felhőkarcolók emelkednek a felhők fölé. A város kontrasztjához szervesen kapcsolódik az óvárosi rész is (Casco Antiguo) a koloniális épületeivel. Programunk során többek között láthatjuk a Kormányzói palotát, a Francia teret, a Függetlenségi teret, majd megismerkedünk a néhai főváros, Panama La Vieja történelmével, amelyet 1519-ben alapítottak. Mindkét városrész, a Casco Antiguo és Panama La Vieja az Unesco Világörökség része. Ellátogatunk 3 kis szigetre (Naos, Flamenco, Perico), amelyet egy sziklákból épített út köt össze a szárazfölddel (Causeway Amador). A Panama-csatorna építése során hullámtörőnek épített út ma elvezet az éttermekkel, szórakozóhelyekkel, luxus yachtkikötőkkel teli tűzdelt kis paradicsomi szigetekre. A program végén visszamegyünk a hotelbe és az este további részében egy autentikus folklórprogramon vehetünk részt. Kézzel hímzett, panamai népviseletbe, pollera-ba öltözött hölgyek és félelmetes ördögjelmezbe bújt férfiak táncolnak helyi népzenére, mialatt autentikus panamai fogásokat szolgálnak fel. (A folklórprogram fakultatív, a részvételi díj nem tartalmazza!)
A városnézés során a forgalomtól függően a programok felcserélődhetnek.

3. NAP: FAKULTATIV PROGRAM: EMBERA INDIÁN FALU ? CHAGRES NEMZETI PARK
Akik nem veszik igénybe a fakultatív programot, azoknak szabad program.

4.NAP: FAKULTATIV PROGRAM?GAMBOA ESŐSERDŐ TÚRA
Akik nem veszik igénybe a fakultatív programot, azoknak szabad program. Majd délben, kicsekkolás után indulás az előre kiválasztott tengerparti szállodába. Az út kb. 2 óra. A szállodák délután 3 órától fogadják a vendégeket, igy előfordulhat, hogy megérkezéskor még nincsenek kész a szobák, azokra még várni kell.

(A 3. és 4. nap programjai felcserélődhetnek a libegő nyitvatartásától függően. Az esőerdőn belüli programok sorrendje is változhat, a rendelkezésre álló helyektől függően).


5-9. NAP: PIHENÉS
PLAYA BONITA-N ÉS PLAYA BLANCA-N
Szállás az előre kiválasztott hotelben. Pihenés, illetve lehetőség különböző fakultatív programokon való részvételre.

10. NAP: PANAMA CITY?BUDAPEST
Reggeli és a délelőtti órákban pihenés a menetrend függvényében, majd transzfer a Tocumen repülőtérre és hazautazás.

11. NAP: ÉRKEZÉS BUDAPESTRE


FAKULTATÍV PROGRAMLEHETŐSÉGEK

EMBERA INDIÁN FALU ? CHAGRES NEMZETI PARK
Reggeli után az Embera indián törzs életébe nyerhetünk betekintést. A Chagres-folyón eredeti indián kenukba szállunk, és először ellátogatunk egy vízeséshez. A vízállástól függően kisebb-nagyobb kirándulást teszünk csodálatos dzsungeli környezetben, átkelve kisebb patakokon. A vízesésnél meg tudunk fürdeni a krisztálytiszta vízben, ami nagyon jól esik a kirándulás után. Ezután áthajózunk az indián faluhoz. Érintetlen esőerdők közepén laknak még ma is, bemutatják életüket, táncukat. Az asszonyok ebédet főznek (halat zöldséggel), amellyel megkínálnak bennünket is. Lakhelyükön, a nádkunyhóban autentikus indián táncbemutatót tartanak a falu lakói, gyerekekkel együtt. A nap további részében az Embera indián törzs életébe nyerhetünk betekintést. A program végeztével transzfer a szállodába. Egész napos kirándulás, ebéddel, belépőkkel, magyar nyelvű idegenvezetéssel 48.000 Ft/fő, mely előre a foglaláskor fizetendő. A program minimum létszáma 4 fő.

GAMBOA ESŐSERDŐ TÚRA
Reggeli után először a Gatun-tavon hajókázunk gyors motorcsónakokkal. Itt vízen haladunk át a Panama-Csatornán, ahol óriás hajók mellett száguldunk el, majd állatlesre indulunk. A hajóról megtekinthetjük a majmok szigetét, ahol kapucsínó majmokat figyelünk meg, de titi majmok és üvöltő majmok látogatása is előfordulhat. További állatok felbukkanása várható utunk során, krokodilok, lajhárok, teknősbékák és sok-sok madár. A hajókázás után libegőre szállunk. 200-300 méter magasból szemlélhetjük meg az őserdőt a vadvilágával, majd egy kilátóról láthatjuk be a környező tájat. Az esőerdő vadvédelmi terület is egyben, ezért megtekinthetjük a megmentett kis lajhárokat. Majd ellátogatunk egy orchidea neveldébe, egy pillangó kertbe és egy békatárba. Itt a kis színes, trópusi, igen veszélyes békákkal találkozhatunk. A sok látnivaló után, egy kellemes büfé ebédet fogyasztunk el a Chagres folyó partján, ahol lehetőségünk nyílik további állatok megtekintésére, sőt etetésére is. A program végeztével transzfer az előre kiválasztott tengerparti szállodába. Egész napos kirándulás, ebéddel, belépőkkel, magyar nyelvű idegenvezetéssel 65.000 Ft/fő, mely előre a foglaláskor fizetendő. A program minimum létszáma 4 fő.




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak