Panama, Santa Clara: Sheraton Bijao Beach Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 192213
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Panama
Város: Santa Clara

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Santa Clara fekete/fehér homokos partján, gyönyörű környezetben, közvetlenül a tengerparton elhelyezkedő szálloda. A szálloda közvetlen közelében 9 lyukú golfpálya található. Kültéri medencéiből csodálatos kilátás nyílik a Csendes-óceán végtelennek tűnő kék víztükrére.

Szolgáltatások
A mozgás kedvelőinek teniszpálya, több kültéri medence, asztalitenisz, felszerelt fitneszterem, különféle vízi sportok állnak rendelkezésre. A gyerekek szórakozását játékszoba és kölyök klub biztosítja. A pihentető nyaralásról a hotel spa központja gondoskodik, ahol különféle kezelések és masszázsok segítenek ellazulni a vendégeknek (térítés ellenében). Számos étterme és bárja igazi kulináris élményeket kínál, választékukban a tradicionális panamai ízektől a mediterrán ételeken át, a japán konyha nevezetességéig minden megtalálható. Az a la carte éttermekbe előzetes helyfoglalás és helyszíni fizetés szükséges. A hotel ékessége az 5 medencéből álló, egymás alatt lépcsőzetesen elhelyezkedő, gyönyörű trópusi kerttel szegélyezett medence rendszer. Napernyők és nyugágyak a medencék körül és a tengerparton is ingyenesen használhatók. A szálloda többféle alternatívát kínál a vízisportok területén, melyek közül néhányat ingyenesen, míg másokat térítés ellenében lehet igénybe venni. Az utasok különféle programok közül is válogathatnak, napközben animáció, táncoktatással, míg este diszkó, showműsorok, valamint élő zenés estek gondoskodnak a szórakozásról. Ingyenes WIFI internet elérhetőség a szálloda területén.

Elhelyezés
2 ágyas, egyszerűen berendezett szobáiban LCD tévé, légkondicionáló, széf, hajszárító, vasalószett, kávé-, és teafőző, valamint minihűtő is megtalálható. A szobák balkonnal/terasszal vagy francia kilépővel is rendelkeznek. WIFI a szobákban térítés ellenében vehető igénybe.

Ellátás
All inclusive. (Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben a Taboga központi étteremben. Napközben snackek és helyi alkoholos és alkoholmentes italok. Többféle a? la carte étterem, Sakura japán étterem, Los Olivos mediterrán étterem, és Coco Solo panama étterem, amelyekben előzetes helyfoglalás, valamint helyszíni fizetés szükséges.)

Program leírás
PANAMA CITY ÉS ÜDÜLÉS PLAYA BONITA-N VAGY PLAYA BLANCA-N 11 NAP/9 ÉJ

1. NAP: BUDAPEST?PANAMA CITY
Elutazás Budapestről a Lufthansa menetrend szerinti járatával a reggeli órákban. Érkezés Panama City-be a délutáni/esti órákban, majd transzfer a Hotel Crowne Plaza Panama**** szállodába, ahol az első három éjszakát töltjük.

2. NAP: PANAMA CITY
Reggeli után ellátogatunk a Panama-Csatornához. Kirándulásunkat korán kell kezdenünk, hogy láthassuk a hajók zsilipelését. Programunkat a Miraflores-zsilip látogatóközpontjának megtekintésével kezdjük, ahonnan remek rálátás nyílik az emelkedő, süllyedő óriás méretű óceánjárókra. A Miraflores egyike a három zsilipnek, amely a csatornán található. Itt a hajókat 16,5 méterre emelik fel és engedik le. Sok érdekességet tudhatunk meg erről a mérnöki bravúrral megépített csatornáról. Utána nyakunkba vesszük a várost és megismerjük Panama City modern városrészét, ahol színes felhőkarcolók emelkednek a felhők fölé. A város kontrasztjához szervesen kapcsolódik az óvárosi rész is (Casco Antiguo) a koloniális épületeivel. Programunk során többek között láthatjuk a Kormányzói palotát, a Francia teret, a Függetlenségi teret, majd megismerkedünk a néhai főváros, Panama La Vieja történelmével, amelyet 1519-ben alapítottak. Mindkét városrész, a Casco Antiguo és Panama La Vieja az Unesco Világörökség része. Ellátogatunk 3 kis szigetre (Naos, Flamenco, Perico), amelyet egy sziklákból épített út köt össze a szárazfölddel (Causeway Amador). A Panama-csatorna építése során hullámtörőnek épített út ma elvezet az éttermekkel, szórakozóhelyekkel, luxus yachtkikötőkkel teli tűzdelt kis paradicsomi szigetekre. A program végén visszamegyünk a hotelbe és az este további részében egy autentikus folklórprogramon vehetünk részt. Kézzel hímzett, panamai népviseletbe, pollera-ba öltözött hölgyek és félelmetes ördögjelmezbe bújt férfiak táncolnak helyi népzenére, mialatt autentikus panamai fogásokat szolgálnak fel. (A folklórprogram fakultatív, a részvételi díj nem tartalmazza!)
A városnézés során a forgalomtól függően a programok felcserélődhetnek.

3. NAP: FAKULTATIV PROGRAM: EMBERA INDIÁN FALU ? CHAGRES NEMZETI PARK
Akik nem veszik igénybe a fakultatív programot, azoknak szabad program.

4.NAP: FAKULTATIV PROGRAM?GAMBOA ESŐSERDŐ TÚRA
Akik nem veszik igénybe a fakultatív programot, azoknak szabad program. Majd délben, kicsekkolás után indulás az előre kiválasztott tengerparti szállodába. Az út kb. 2 óra. A szállodák délután 3 órától fogadják a vendégeket, igy előfordulhat, hogy megérkezéskor még nincsenek kész a szobák, azokra még várni kell.

(A 3. és 4. nap programjai felcserélődhetnek a libegő nyitvatartásától függően. Az esőerdőn belüli programok sorrendje is változhat, a rendelkezésre álló helyektől függően).


5-9. NAP: PIHENÉS
PLAYA BONITA-N ÉS PLAYA BLANCA-N
Szállás az előre kiválasztott hotelben. Pihenés, illetve lehetőség különböző fakultatív programokon való részvételre.

10. NAP: PANAMA CITY?BUDAPEST
Reggeli és a délelőtti órákban pihenés a menetrend függvényében, majd transzfer a Tocumen repülőtérre és hazautazás.

11. NAP: ÉRKEZÉS BUDAPESTRE




Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak