MEXIKÓ, PLAYA DEL CARMEN: BLUE BAY GRAND ESMERALDA RESORT 5*, ALL INCL. (9 NAP / 7 ÉJ)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210707
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Cancun, Playa del Carmen

Szállás / program részletes leírása



A helyszínen profi, magyar idegenvezetők állnak rendelkezésre, segítenek mindenben és magyar nyelvű fakultatív programokat szerveznek, az Ön egyedi kívánságának megfelelően. 

Playa del Carmen - ahol azúrkék a tengervíz, a homokföveny pedig finom homokos!
A hosszú, csodálatos homokos strandon egymást érik a szállodák. A túlvégi szállodákból a tengerparton sétálgatva maximum 45 perc alatt Playa del Carmen belvárosába érhetünk (ez taxival kb. 10 perc, átlag 7 USD) ahol rengeteg kávézó, étterem és bevásárlási lehetőség van. Híres a 5th Avenue (nem összetévesztendő a new yorki névrokonnal) sétálóutca kiemelkedő vonzereje Playa del Carmennek. Lehetőség van Cozumel szigetére is áthajózni kompon. A víz tiszta, de hullámos, ezért a mély vízben fürdőzés csak gyakorlott úszoknak ajánlott.

BlueBay Grand Esmeralda 5*, non-stop all inclusive
A szálloda honlapja >>

A BlueBay Grand Esmeralda az egyik legjobb all-inclusive szálloda Playa del Carmenen, közvetlenül a türkizkék vizű tengerparton. Playa del Carmen mindössze 15 perc autóútra található. Cancun repülőterétől 45 km-re.

Felszereltség: a maja stílusban épült üdülőhely garantálja a fényűző és gondtalan nyaralást. A szálloda egy kétszintes, három három emeletes és négy négy emeletes épületből áll, melyek egy gyönyörű, trópusi parkosított kertben helyezkednek el. A szállodához tartozik egy ajándékbolt és egy butik és Internet. Az étkezések alkalmával négy à la carte étterem közül választhat (mexikói, francia, keleti és olasz specialitásokkal,  tenger gyümölcsei és steak house), vagy 3 büfé étterem, 2 beach bár, egy sport bár (nyitva 0-24 órában!) és öt bár áll a rendelkezésére egész nap. A szálloda napi szórakoztató programokat, színházi műsorokat szervez a vendégek részére. Gyerekklub is található (beleértve a játszótér, gyermek medence, és a videojáték szoba), így a szálloda a fiatalabb vendégek fogadására is alkalmas.

Szobák: 2 ágyas, pótágyazható, fürdőszoba káddal és különálló zuhanyzóval, hajszárító, légkondicionálás, LCD TV, telefon, minihűtő, WiFi térítés ellenében. 979 szoba áll a vendégek rendelkezésére. 
- Az árban deluxe garden view szoba: fürdőszoba / zuhanyzó, WC, hajszárító, légkondicionáló, mennyezeti ventilátor, telefon, kábel TV, rádiós ébresztőóra, kávé / teafőző, minibár (üdítők, víz, helyi sör), vasaló / tábla, széf és balkon vagy terasz. Felár ellenében a deluxe tengerre néző szobákból fantasztikus kilátás nyílik a tengerre. Kérje ajánlatunkat jacuzzis szobatípussal kapcsolatban is! 
(A szobákat általában 14 órától lehet átvenni és hazautazás napján 12 óráig ki kell jelentkezni)

Szolgáltatások: bár, étteremek, lift, széfbérlés, mosoda, orvosi ügyelet, fodrászat, WiFi díjmentesen a közösségi tereken

Sport és szórakozás: 3 medence, külön gyerekmedence, napozóterasz napernyőkkel és nyugágyakkal, biliárd terem, spa részleg, fitnessz terem.

Ellátás: all inclusive. Az asztalfoglalásos elenáns éttermekben megfelelő öltözet - férfiaknak hosszú nadrág - elvárás.
teljes ellátás svédasztalos, ebéd à la carte, snack, minibár, helyi alkoholos és alkoholmentes italok (0-24 órában)

Időeltolódás: - 7 óra

Érkezési repülőtér: Cancún International Airport

Távolság a reptértől: 50 km-en belül

Hitelkártyák: American Express(AX), Mastercard(CA/MC/IK), Visa(VI), Traveller Cheque

Tipp: a karnevál nem csak Riora jellemző, Playa del Carmen hangulatos karneválját minden év első hónapjaiban rendezik meg és óriási élményt jelent ha részt veszünk rajta. Amennyiben kedveli az utcabálokat érdemes "The Carnival" idejére időzíteni az utazást. 

Időtartam: 11 nap / 9 éjszaka

Utazás: Bécsből, egy átszállással (kérje ajánlatunkat a Budapest - Bécs transzferrel vagy parkolóval kapcsolatban)

Kedvcsináló videó a szállodáról >>

A szálloda díjai & elismerései: 
• Top All Inclusive Riviera Maya Expedia 2010 
• Health and Safety Program Transat 2009-2010
• Hotels 4U, most sold hotel in México´09 
• Elite Meetings, Elite Certified 2009 
• Beverly Clark, Elite Weddings 2009 
• Expedia # 1 Producer, 2008 
• Beverly Clark, Elite Wedding Collection 2008 
• World´s 100 Sexiest Hotels, 2008
• Thomas Cook, Outstanding Customer *Service, 2007/2008 
• Top Hotel Riviera Maya Expedia 2009 
• RCI Gold Crown Resort 2008-2009 év 2010

Tájékoztató a magyar nyelvű fakultatív programokról (a program változhat!)

Chichen Itza: A mexikói maya kultúra leghíresebb és legjobban bemutatott romterülete, melynek közepén magaslik Kukulkan lépcsős piramisa. Az egész napos kirándulás során ellátogatunk Valladolid-ba, a hajdani gyarmati kisvárosba és egy cenotébe, ahol – ha az idő megengedi – úszhatunk is a kristálytiszta vízben. Chichen Itza 2007 óta a világ hét újkori csodájának az egyike. A túra magában foglalja: az utazást légkondicionált kisbusszal, idegenvezetőt, belépőket és svédasztalos ebédet. Egész napos program.

Tulum, Coba, Cenote: Tulum, és a tőle 40 km-re elhelyezkedő Coba a mayák két néhai városa mind fekvésükben mind hajdani szerepükben igen eltérőek. Tulum, a volt kereskedőváros a Karib-tenger partján épült a fehér homok fölé magasodó sziklákra, míg Coba, ami valaha a környék közigazgatási és politikai központja volt, a dzsungel közepén. A romterületet bérelt biciklivel, vagy sétálva tekinthetjük meg. Itt található a Yucatan-félsziget északi részének legmagasabb piramisa, amit a mai napig meg lehet mászni. Utána ebéd, majd egy frissítő úszás egy cenote cseppkövei között. A túra magában foglalja: az utazást légkondicionált járművel, idegenvezetőt, belépőket és svédasztalos ebédet.

Tulum expressz: Rövid, félnapos kirándulás Tulumba. A Karib-tenger hófehér homokos tengerpartja fölé magasodó sziklaszirtre épült templomok csodálatos látványt nyújtanak. A fallal körülvett város eredeti neve "Zamas", azaz napkelte, ami a város keleti parti elhelyezkedéséből adódik. Ha időnk engedi, lehetőség van megmártózni a tengerben közvetlenül a romok alatt, tehát ha Tulumba készülsz, ne felejts el fürdőruhát is hozni! Indulás reggel a szállodából, az utazás busszal Cancún-ból két órát, Playa del Carmen-ről egy órát vesz igénybe, a romterületet idegenvezetővel tekintjük meg, majd a délutánt már a szállodában tölthetitek. Magyar nyelven csak ritkán indul, kérünk érdeklődj e-mailben az utazást megelőzően!

Xcaret: a Maja Riviéra ún. tematikus parkja eredeti környezetben mutatja be a Yucatán-félsziget állat- és növényvilágát, valamint gazdag összefoglalást nyújt egész Mexikó kultúrájáról a spanyol hódítások előtti időktől napjainkig. A parkban van akvárium, teknősfarm, lepkeház, delfinárium, állatkert, lovarda és még rengeteg más látnivaló. Ha elfárad a nézelődésben, leheveredhet egy pálmafa alá egy függőágyba, vagy elfogyaszthatsz egy hideg italt a számos bár egyikében. A parkban eltöltött egész napot este egy lélegzetelállítóan színes, pörgős show-műsor zárja. Az első részből megtudhatjuk, hogy hogyan játszották a maják a labdajátékukat, majd Mexikó különböző tájegységeinek zenéit és táncait ismerhetjük meg. A műsor megtekintéséért nem kell külön fizetni. A valamivel drágább Xcaret Plus belépőjegy árában benne van egy svédasztalos étkezés, valamint a sznorkelfelszerelés és a csomagmegőrzők bérleti díja is.

Isla Mujeres vitorlás katamaránnal: vagyis az asszonyok szigete egy nyolc km hosszú, néhány száz méter széles sziget Cancún-nal szemben, mindössze 11 km-re a parttól. Az utóbbival ellentétben itt nincsenek nagy luxusszállodák, a hely megőrizte autentikus jellegét. Nevét a déli végén fekvő kis maja templomban talált Istennőt ábrázoló szobrocskákról kapta. Legszebb tengerpartja az északi végén fekvő Playa Norte, ami a hófehér homokon kívül hangulatos kis bárokkal és függőágyakkal várja az idelátogatókat. Reggel 9:30-kor indul a hajó Cancún szállodasoráról. Ha Playa del Carmen-en szállsz meg, nyolc óra körül vesz fel a busz a szállodában. Kb. másfél óra vitorlázás után kikötünk az El Faro nevű korallszirtnél, ahol fél órát sznorkelezünk. Majd kikötünk a sziget kisvárosánál, ahol sétálhatunk a hangulatos kis utcákon, vagy egy helyszínen bérelt kismotorral vagy golfkocsival körbejárhatjuk a szigetet. Találkozó ismét a kikötőben van, majd áthajózunk a tengerparti étteremhez. Itt a svédasztalos ebéd után pihenhetünk a tengerparton vagy úszkálhatunk a medencében. Négy óra körül indulunk vissza Cancún felé. Érkezés a kikötőbe du. fél hat körül. A hajón egész nap korlátlan az italfogyasztás!

Tengeri horgászat: 4 vagy 6 órás tengeri horgászat cancuni indulással, max. 6 fővel (+ személyzet) a fedélzeten, garantált fogással. A fogott halakat – kivéve egy két fajt – megpucolva elviheted, vagy a személyzet ízletes ebédet varázsol belőle, még kint a tengeren. Gyakran a horogra akad: barrakuda, fűrészes sügér, kardhal, vitorláshal, mahi-mahi. A fedélzeten tartózkodás ideje alatt korlátlan a sör és üdítőfogyasztás.
tengeri horgászat tengeri horgászat

Dzsungel túra avagy motorcsónakázás a lagúnán: Helyben dzsungel túraként hirdetett program, aminek semmi köze se a dzsungelhez se a túrázáshoz, de valamiért így hívják. Valójában egy motorcsónak-kirándulás Cancún-ban, a Nichupte lagúna mangrove erdejébe kettő- vagy négy személyes kis motorcsónakokkal, amiket ti vezettek, és sznorkelezés egy sekély korall szirten a tengerben. Kb. 3 óra.

Delfinekkel úszás: A valóban felejthetetlen élményt nyújtó programon részt vehettek Cancun-ban és Playa del Carmen környékén is. Az intelligens állatokkal egy órát uszkálhattok egy a tengerből lezárt kis öbölben. Mentőmellény segítségével a feszínen lebegve játszhattok a delfinekkel (tehát NEM BAJ, ha nem tudsz úszni!!!), miközben ők körüluszkálnak, átugranak, tólnak titeket a víz felszínén.
úszas delfinekkel mexikoban  delfin cancunban

Rio Secreto - barlangtúra: nagy kaland a Titkos-folyón. Playa del Carmen üdülővárosától csak néhány kilóméterre, a dzsungel közepén nyíló sok ezer cseppkövet rejtő barlangban először gyalogosan, majd a langyos vizű barlangi tavakban úszva csodálhatjuk meg a természet több millió éves múzeumát. A rendhagyó túrához neoprén ruhát, mentőmellényt, sisakot, fejlámpát és természetesen képzett túravezetőt biztosítunk.
barlangtura mexikoban cseppkovek
 
Mini Yucatan körutazás: Két napos, egy éjszakás kis körút hangulatos gyarmati kisvárosokkal és a maják legfontosabb emlékeivel a Yucatán-félsziget északi részén. A kiránduláson résztvevők a ragyogó tengerparti üdülőközpontoktól kicsit eltávolodva betekintést nyerhetnek az igazi Mexikó mindennapjaiba. Az utazás során ellátogatunk Meridába, ahol több száz éves épületek, templomok között sétálhatunk, Chichen-Itza-ba és Uxmal-ba a maja világ leghíresebb városaiba, valamint a félsziget közepén levő Izamal városkába, melynek sárgára festett házikói között épült a nagy kolostor és a szomszédságában levő piramis.

Búvárkodás: Cancún és Playa del Carmen, Mexikó közkedvelt üdülőhelyei, a búvárkodás szerelmesei számára is kiváló úti célok. A Karib-tenger több tucatnyi korall szirtje várja a búvárokat többek között a világ hírű Cozumel szigetnél, de az igazi csoda a föld alatt van. Itt találhatók a cenoték, a világ legszebb víz alatti barlangjai, melyeket nem csak a barlangi búvárok látogathatnak. 

Kirándulások, programok Mexikóvárosban és környékén: Városnézés és az Antropológiai Múzeum, Teotihuacan piramisai és a Guadalupe Bazilika, Városnézés, piamisok, bazilika, Cuernavaca és Taxco , Puebla, Tonanzintla és Cholula, Tula és Tepozotlan, Taxco két napban, Mexikóváros-Taxco-Acapulco.

Kérje a magyar nyelvű programokkal kapcsolatban árajánlatunkat! 
 

 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer a repülőtér és a szálloda között,
- szállás kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- All Inclusive ellátás.


Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (fakultatív), 
- útlemondási biztosítás (fakultatív)

 

Helyszínen fizetendő:

- kilépési illeték, ami 25 USD / fő
- idegenforgalmi adó, ami 20,- MXN (kb. 1,- USD)/szoba/éjszaka



Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más hotelek is foglalhatók, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak