Mexikó, Cancún: Flamingo Cancun Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 148589
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mexikó
Város: Cancún

Szállás / program részletes leírása



1-2. nap: Budapest-Cancún

Találkozás a repülőtéren, indulás Cancúnban menetrendszerinti járattal átszállással. Érkezés. Transzfer a választott szállodába, szállás.

3-8. (3-11.) nap: Cancún

Reggeli a szállodában. Szabadidő, lehetőség fakultatív programokra. Szállás Cancúnban, vacsora.

9. (12.) nap: Cancún-Budapest

Elutazás Budapestre menetrendszerinti járattal átszállással, érkezés.

Az első két nap és az utolsó nap utazási napok, ezért ezekre nem szervezünk programot!

A részvételi díj tartalmazza:

- a repülőjegyet menetrendszerinti járatokkal egyszeri európai átszállással,

- a szállást 7/10 éjszakára,

- a megadott ellátást,

- valamint magyar nyelvű asszisztenciát.

A repülőtéri illeték összege az adó, illeték, valamint a szolgáltatatóval kötött szerződésben szereplő deviza forintárfolyamának időközi változása miatt változhat.

Beutazási szabályok:a hazautazástól számított további 6 hónapig érvényes útlevéllel kell rendelkezni. A repülőút során a belépéshez vízum űrlap kitöltése szükséges.

Általános információk: Utazás Budapest –Cancún – Budapest útvonalon menetrendszerinti járattal európai átszállással. Az ártáblázatokban található részvételi díj tartalmazza a repülőjegyet, a szállást kiválasztott kategóriában 7,10 éjszakás tartózkodásra az ártáblázatban megjelölt ellátással. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van.

Repülőjegy foglalás kiegészítő feltételei: Az utazási csomagárak már tartalmazzák az oda-vissza út alapdíját. A repülőtéri adók, illetékek és pótdíjak külön fizetendők. A repülőtéri illetékek az árfolyamváltozása miatt kis mértékben eltérhetnek. A repülőjegyek foglalást követően kiállításra kerülnek, ezt követően a nem módosíthatóak, a jegyárak nem visszatéríthetőek. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó.

A részvételi díjon felül kötelezően fizetendő: repülőtéri illeték 129 000 Ft/fő, sztornóbiztosítás 1%, transzfer Cancún: 13 000 Ft/fő, transzfer Playa del Carmen: 24 000 Ft/fő, foglalási díj 500 Ft/fő. Igény esetén utasbiztosítás köthető.

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 95 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

FAKULTATÍV PROGRAMOK

A programleírások és az árak tájékoztató jellegűek, magyar nyelvű idegenvezetés minimum 10 fő részvétele esetén garantált. Programra történő jelentkezés és fizetés a helyszínen.

Chichen Itza

Az egész napos program a világ talán leghíresebb romvárosába, mely során alkalmunk lesz megismerni a maya civilizáció legjelentősebb városát. A kirándulás alatt felkeressük Kukulkan piramisát, az Ősi csillagvizsgálót, valamint az Ezer oszlop csarnokát. Életre szóló élmény meglátogatni a sok piramist, megismerkedni az ásatások és kutatások eredményeivel és meghallgatni az őslakosok legendáit. Ebéd (az ebéd mellé fogyasztott italok a helyszínen fizetendők) után látogatás egy maya Cenote-ben, melynek kristálytiszta vizében fürdeni is lehet. Visszautazás közben rövid látogatást teszünk Valladolid hangulatos városában, melynek hangulata a spanyol hódítók korát idézi.

Részvételi díj: 110 USD/felnőtt, gyermekár (4-12év) 70 USD/fő

Tulum – Coba

A Maya kultúra két legjelentősebb városának meglátogatása. Tulum a tengerparti városállam, mely az ősi maya civilizáció kereskedelmi központja volt. A közvetlenül a hófehér homokos tengerpart szikláira épült maya város, a XIV. század egyik legnépesebb városállama és a környék vallási központja volt. Coba ie.100 és isz. 100 között alapított városállam, mely az egykori maya civilizáció közigazgatási központja volt. Coba-ban található a Yucatan félsziget legmagasabb piramisa, mely az őserdő közepéből emelkedik ki, lenyűgöző látványt nyújtva.

Részvételi díj: 110 USD/felnőtt, gyermekár (4-12év) 70 USD/fő

Kirándulások csak angol nyelvű idegenvezetéssel illetve asszisztenciával:

Katamarán kirándulás

Egész napos kirándulás, változatos programokkal. Hajókázás a biztonságos katamaránon, közben megálló a tengeren található korall zátonynál, snorkeling és fürdés a tengerben. Majd kikötés Isla Mujeres szigetén, ahol ebéd, majd szabadidő fürdésre, napozásra, a sziget felfedezésére. Séta a kikötőben, de akár golfautó is bérelhető mellyel bejárható a sziget. A hajó a kora délutáni órákban indul vissza, a visszautat vitorlával tesszük meg. A program Isla Mujeres szigetén büfé ebédet, és korlátlan italfogyasztást tartalmaz.

Részvételi díj: 82 USD/felnőtt, gyermekár (4-12év) 50 USD/fő

Xcaret élménypark

Az XCARET élménypark az egyike Mexikó lenyűgöző, modern, eko-kultúrális szórakoztató központjának. Az XCARET hatalmas területén minden van, amit a mexikói tengerparton csak kipróbálni lehet, ezen kívül betekintést nyújt az ország kultúrájába is. A belépővel megtekinthetőek: Maya falu, Mexikói temető, Föld alatti folyó, Pillangófarm, Madárröptető, Jaguárok szigete, Akvárium, Esti Show műsor, Homokos tengerpart napágyakkal, napernyőkkel. Extra térítés ellenében: Delfinekkel fürdés, Víz alatti séta búvárharanggal, Snorkelezés és búvárkodás a korallzátonynál, All inclusive büfé ebéd.

Részvételi díj: 139 USD/felnőtt, gyermekár (4-12év) 94 USD/fő



Fekvése: Fekvése: Cancún központjától tizenkét kilométerre, az üdülőövezet és szállodasor közepén, közvetlenül a finomhomokos tengerparton található 260 szobás, négyemeletes szálloda. Közelében üzletelek, bevásárlóközpont található. A transzferidő kb. fél óra. A szobákat érkezés napján 15:00 órától lehet elfoglalni, kijelentkezés 12:00 óráig.Szobák: minden szoba fürdőszobás, légkondicionált, Tv-vel (műholdas adások és fizetős csatornák), hajszárítóval és telefonnal felszerelt. Térítés ellenében széf bérelhető. A szobákhoz erkély tartozik lagúnára néző kilátással. Szolgáltatások: recepció, lift, 2 étterem, 2 bár, medencebár, ajándékbolt, autó és kerékpár kölcsönző, ingyenes széf a recepciónál, pénzváltás, gyermekfelügyelet, szobaszerviz, tobacco shop, parkoló, vezetékes és vezeték nélküli internet lehetőség térítés ellenében.Sport és szórakozás: több medence, gyermekmedence, jacuzzi, napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel, fitneszterem, gyermekjátszótér, a szálloda előtti finomhomokos parton számtalan vízi sport lehetőség (térítés ellenében).Étkezés: reggeli büférendszerbenGyermekkedvezmény: két felnőtt és egy vagy két gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon, az árlista szerint.

Szobák:

Szolgáltatások: étterem,autóbérlés,széf a recepción,pénzváltó,wifi,gyermekfelügyelet,biciklikölcsönzés,szobaszerviz,medencebár,recepció,parkoló,bár,lift,internetezési lehetőség

Sport és szórakozás: medence,napozóterasz,gyermekjátszótér,nyugágyak és napernyők,gyermekmedence,fitness terem

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 519 utazás 332 002 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak