Mauritius, Le Morne: Riu Le Morne 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234083
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Le Morne

Szállás / program részletes leírása



4*-os Riu Le Morne a Riu Creol-al egyidőben 2014-ben nyitotta meg kapuit első Riu tagként Mauritius szigetén. A fehérhomokos tengerpart mellett, a drámai Morne Brabant hegy lábánál, a Le Morne félszigeten terül el, aminek látványa az Unesco világörökség része. A szálloda ezen tagja csak felnőtteket fogad, így biztosítva nyugodt pihenést exkluzív környezetben, a lágy fehér homokos parton és a kristálytiszta vízben. A 24 órás All Inclusive szolgáltatás csak hab a tortán!

Program
1-2.nap: érkezés Mauritius repülőterére, ahol utasainkat várja a kinti helyi asszisztencia (magyar kíséret nélkül), aki a transzfer buszhoz irányítja a vendégeket. Utazás a szállodába. Hotelbe érkezéskor kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a helyi magyar nyelvű asszisztenciával.
2-8. nap: szabadidő, pihenés a tengerparton, fakultatív program lehetőségek.
9-10.nap: Menetrendtől függően transzfer Mauritius repülőterére, utazás Budapestre.



Fekvése: Közvetlenül Le Morne népszerű fehérhomokos partján helyezkedik el. Le Morne kis falucskája, kb 15 perces sétával érhető el. A Morne Brabant hegy kiváló terepet nyújt a természetjárás szerelmeseinek. Mauritius repülőterétől 60 km-re található.

Szolgáltatások: 2 éttermében a nemzetközi és a helyi konyha ízeivel ismerkedhetünk, amik frissessége garantált. Ejtőzzön egy koktéllal a kezében valamelyik medence melletti bárban. 2 medence, pihenő rész, napozóterasz, wifi, ajándékbolt szolgálják a vendégek kényelmét. A Riu Creole szolgáltatásai igénybe vehetők (Spa központ felár ellenében, ingyenes edzőterem, gőz és Hammam fürdő használat).

24 órás All Inlcusive szolgáltatás tartalma: büféreggeli látványkonyhával, büféebéd (hideg-meleg fogások, pizzák, tészták, saláták, desszertek), büfévacsora a fő étteremben rendszeres tematikus estekkel, (a Kulinarium étteremben és a RIU Creole india és az ázsiai éttermében előre foglalás szükséges), snack 24 órában fogyasztható, ebédhez és snack-hez korlátlan italfogyasztás a meghatározott helyi és külföldi italokból 24 órában, rendszeresen feltöltött minibár. Edzőterem, strandröplabda pálya használat, csoportos edzések a RIUFit teremben RIU Creole-ban, SUP használat, szörf, kayaking és snorkelling felszerelés, 1 búváróra a medencében, gőzfürdő és Hammam fürdő használat, napi animáción, elő zenés estén való részvétel, RIU Creole esti programjain, karaoke buliján való részvétel, ingyenes belépés a diszkóba. Az étteremben a vacsorához a férfiak nem jelenhetnek meg ujjatlan pólóban.

Szobák: A 23 nm-es kétágyas standard szobák légkondicionáltak. Világos színvilágukkal és modern berendezésükkel kellemes élményt nyújtanak a vendégek számára. Fürdőszobával, Queen méretű ággyal, wifi-vel, széffel, Sat-TV-vel, minibárral, erkéllyel vagy terasszal felszereltek.
Kétágyas superior részben tengerre néző szobák 32-36 nm-esek, légkondicionáltak. Fürdőszobával, King méretű ággyal, wifi-vel, Sat-TV-vel, minibárral, széffel, egy pihenőrésszel és erkéllyel vagy terasszal felszereltek.

Sport és szórakozás: A vízi sport szerelmesei sokféle sportolási lehetőség közül válogathatnak. Az All Inclusive szolgáltatás keretén belül Ingyenes strandröplabda pálya, SUP, szörf, kayaking, és snorkeling felszerelés használatára van lehetőség. Emellett számos ingyenes animációs, esti szórakoztató programon vehetnek részt.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra, transzfert Mauritius repülőtér- szálloda - Mauritius repülőtér között, illetve a magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem mondható le és nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket (VÁLTOZHAT!) és a repülőjegy felárat, amely bizonyos időszakokban kötelezően fizetendő (VÁLTOZHAT!), baleset-, betegség-, és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást (1,4%), fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 485 utazás 331 738 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak