Mauritius, Poste Lafayette: Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa 18+ 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 224428
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Poste Lafayette

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A kiváló ár-érték arányú szálloda ? mely a népszerű Radisson hotellánc tagja ? a Mauritiusi Nemzetközi Repülőtértől kb. 35 km-re terül el, Poste Lafayette nyugodt üdülőtelepülésén, közvetlenül a homokos, vulkáni kövekkel tarkított óceánparton. A hotel ideális választás azoknak, akik szeretnének egy időre eltávolodni a rohanó világtól, és békés környezetben eltölteni jól megérdemelt pihenésüket. A komplexum kizárólag 18 éven felüli vendégeket fogad.

Szolgáltatások
A 100 szobás szállodában főétterem, mauritiusi a?la carte étterem, a strandon snack étterem (vacsoraidőben a?la carte), beach bar és ingyenes wifi várja a vendégeket.

Elhelyezés
A kényelmesen berendezett szobák mindegyike hajszárítóval, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, műholdas LCD tv-vel, széffel, minibárral (térítés ellenében), vízforralóval, ingyenes szélessávú wifi kapcsolattal és franciaerkéllyel felszerelt.

Ellátás
Félpanzió (reggeli és vacsora), vagy felár ellenében teljes panziós (reggeli, ebéd és vacsora), ellátás kérhető. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges. Felár ellenében All Iclusive ellátás is megrendelhető, mely tartalma: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, délután snack ételek, délutáni kávé/tea és fagylalt, bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok, illetve koktélok fogyasztása 10:00-23:00 között. Térítés ellenében: egyéb étel és italfogyasztás, import, palackozott és prémiumitalok, frissen facsart gyümölcslevek, a?la carte fogyasztás.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak