Mauritius, Flic en Flac: Anelia Resort & Spa 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 224317
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Flic en Flac

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A kedvező ár-érték arányú 4*-os szálloda a Mauritiusi Nemzetközi Repülőtértől kb. 40 km-re, Flic En Flac üdülőhely központjától mintegy 500 méterre terül el, közvetlenül az óceánparton. A szálloda mellett található strand köves, a vízben sziklák előfordulnak, egy rövid sétával (kb. 500 m) viszont Flic En Flac elbűvölő, finomhomokos óceánpartja is könnyedén megközelíthető, ahol pompás naplementéket is megcsodálhatunk. A hotelben igényeinknek megfelelően válogathatunk reggelis ellátástól az All Inclusive-ig, a standard szobáktól a 3 hálószobás bungalókig, melyek akár 6 felnőtt és 1 gyermek elszállásolására is alkalmasak, így megfelelő alternatívát nyújthat nagyobb családok, vagy baráti társaságok elhelyezésére.

Szolgáltatások
A 150 szobás, kreol hangulatú komplexumban főétterem, burger sarok, 3 bár, 2 végtelenített medence napernyőkkel és napozóágyakkal, tengervizes medence, strandtörölköző szerviz, fitneszterem, asztalitenisz, strandröplabda, boccia, teniszpálya, internetsarok, WIFI a szobákban és a szálloda közös helységeiben, miniklub, vízitorna, sznorkel, kajak, vízibicikli, üvegfenekű csónakok gondoskodnak a vendégek kényelméről és szórakozásáról. Térítés ellenében: Spa központ szolgáltatásai, különféle masszázsok, búvárkodás, katamarán, motoros vízi sportok, golf a közelben.

Elhelyezés
A Mauritiusi stílusban berendezett szobák mindegyike hajszárítóval, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, mennyezeti ventilátorral, műholdas tv-vel, ingyenes WIFI-vel, széffel, minibárral (kivéve bungalók; térítés ellenében), vízforralóval és erkéllyel rendelkezik. A bungalók kis konyhasarokkal felszereltek, 1, 2 vagy 3 hálószobával foglalhatók, 65-120 nm-ig.

Ellátás
Félpanzió: reggeli és vacsora büférendszerben. Italfogyasztás térítés ellenében lehetséges. All Inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, fogyasztás a burger barban ebédidőben, délutáni tea (meghatározott időpontban), bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása 10:30-22:30 között, naponta üdítőkkel és vízzel feltöltött minibár. Térítés ellenében: egyéb étel- és italfogyasztás, import és palackozott italok, grill étterem.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak