Mauritius, Belle Mare: Ambre A Sun Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 224259
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Belle Mare

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Mauritius egyik legfiatalosabb All Inclusive szállodája a Nemzetközi Repülőtértől kb. 30 km-re terül el, Belle Mare és Palmar üdülőtelepülések között, közvetlenül a 750 méter hosszú, finomhomokos óceánparton. A strandról pompás kilátás nyílik a sziget legszélesebb lagúnájára, ahol még a napfelkeltét is megcsodálhatjuk. Belle Mare a sziget méltán egyik legkedveltebb üdülőhelye; fehérhomokos strandok és az Indiai-óceán páratlan színei szemet kápráztató kompozíciót alkotnak.

Szolgáltatások
A 297 szobás szállodában főétterem, a?la carte étterem, 2 bár, számtalan sport és szórakoztató program, valamint night club (bizonyos napokon) gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról. A vendégeket úszómedence, trópusi medence óceánparti kilátással, napernyők és napozóágyak (a strandon is), strandtörölköző szerviz, nappali és esti animációs programok, fitneszterem, asztalitenisz, boccia, strandröplabda, strandtenisz, strandfoci, jóga, torna, vízi torna, Thai Chi, body pump, 2 teniszpálya világítással, WIFI a szobákban és a komplexum közös helységeiben, vízibicikli, kajak, üvegfenekű hajó, SUP, sznorkel, windsurf, katamarán várják, mely szolgáltatások ingyenesen igénybe vehetők. Ile Aux Cerfs szigete a közelben található, golfklubjára a szálloda díjmentes shuttle transzfert üzemeltet.

Elhelyezés
Egyszerűen, de ízlésesen berendezett kétágyas szobákban, melyek mindegyike hajszárítóval, telefonnal, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, papuccsal, műholdas LCD tv-vel, széffel, ingyenes WIFI kapcsolattal, minibárral és vízforralóval felszerelt. Az óceánra néző Deluxe szobák kivételével minden szoba rendelkezik erkéllyel, vagy terasszal. A Superior szobák 30 nm, a Deluxe szobák 40 nm alapterületűek. A lakosztályok kivételével minden szoba zuhanykabinnal felszerelt. Mozgássérült vendégek részére 5 szoba elérhető a komplexumban.

Ellátás
All inclusive: kontinentális reggeli, büfé vagy a?la carte ebéd és vacsora, alkalmanként tematikus estek, bizonyos helyi alkoholos és alkoholmentes italok (09:00-24:00 között), délutáni kávé/tea/snackek (15:00-17:00 között), naponta feltöltött minibár (üdítők, tej, víz, sör és snack), fogyasztás a Dolce Vita olasz a?la carte étteremben (bizonyos ételek térítés ellenében).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak