Vakáció a paradicsomban az Indiai-óceán álomszigete 10 éj a Riu Creole Hotelben 4* szállodában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 195817
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Mauritius
Város: Port louis, Grand bay

Szállás / program részletes leírása



1. NAP Repülés Mauritiusra
Utazás a budapesti Liszt Ferenc reptérről Mauritiusra, átszállással.

2. NAP Érkezés Mauritusra
Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt (min. 10 fő esetén), transzfer a hotelbe. Az Afrika partjaitól 1800 km-re található szigetállam az Indiai-óceán egyik ékköve, ahol a látogatók szeme belekáprázik a türkizkék víztükör, és a több száz kilométer hosszú, hófehér homokos part látványába. A WHO besorolása alapján Mauritius a világon a második legjobb levegőminőséggel büszkélkedhet, de óceánpartját is beválasztották már a Föld leggyönyörűbbjei közé. A trópusi éghajlat, a különleges növény- és állatvilág, a sokszínű kultúra teszi a szigetet páratlanná.

3-4/6-7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Töltse kedvére az időt, pihenjen, strandoljon a valószínűtlenül szép óceánparton, adja át magát igazi felüdülést garantáló napoknak! Színesebbé teheti nyaralását, amennyiben választ fakultatív programjainkból!

5. NAP Port Louis
Mauritius fővárosát, a 150.000 főnyi lakossággal rendelkező Port Louis-t fedezzük fel félnapos kirándulás keretében. A 73 méter magasságból a tájat vigyázó Adelaide erődből figyelték régen, hogy közelít-e ellenség, illetve innen tudták gyorsan észlelni azt is, ha tűz ütött ki a környéken. Sétát teszünk a városközpontban, melynek során a Központi Piacraérünk. A kirándulás a Caudan Waterfront-nál zárul, az elegáns bevásárlóközpontnál. Visszatérés a hotelbe.

8. NAP Az igazi dél
A félnapos kirándulásunk során a dél-nyugati parton utazva La Prairie-beérünk, ahonnét meseszép kilátás nyílik az óceánra és a Le Morne-hegységre. A déli részen csodálatos kontrasztokat figyelhetünk meg: fekete sziklák, vörös föld, fehér tajtékokkal fodrozódó, mélykék óceán. Gris Gris fenséges panorámával ajándékoz meg minket: a szikláknak csapódó Indiai-óceán hullámainak látképe életre szóló élményt nyújt. A napot La Roche qui Pleure-ben fejezzük be. Visszatérés a hotelbe.

9-11. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Töltse kedvére az időt, pihenjen, strandoljon a valószínűtlenül szép óceánparton, adja át magát az igazi felüdülést garantáló napoknak! Színesebbé teheti nyaralását, amennyiben választ fakultatív programjainkból! Ezeket kedvező áron foglaláskor, csomagban is megvásárolhatja.

12. NAP Hazautazás
A busz a repülő indulásának függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre. Hazautazás átszállással.

13. NAP Hazaérkezés
Kipihenten, felejthetetlen élményekkel érkezünk Budapestre.


FONTOS INFORMÁCIÓK
Magyar állampolgárok meghatározott feltételek teljesítése esetén vízummentesen utazhatnak be az országba (az utazás időpontját hat hónappal meghaladó érvényességű és két üres oldallal rendelkező útlevél; visszautazásra szóló, érvényes repülőjegy; visszaigazolt szállásfoglalás; a tartózkodáshoz szükséges anyagi feltételek igazolása (100 USD/nap). Az utazáshoz ajánlott mindenre kiterjedő utas- és balesetbiztosítás megkötése. Fakultatív programok vásárlására előzetesen, foglaláskor vagy a helyszínen nyílik lehetőség. A programváltoztatás jogát fenntartjuk, a napok sorrendje változhat! Az egyes időpontok indulásához minimális csoportlétszám szükséges. Magyar nyelvű idegenvezetés min. 10 fő esetén lehetséges az alap programokon az egyes időpontokon, egyébként (és a fakultatív programokon is) angol nyelvű idegenvezetés.
Igyekszünk a fent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak