Mauritius, Balaclava: Ravenala Attitude Spa Resort 4*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 174307
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Balaclava

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A sziget észak-nyugati részén, közvetlenül a türkizkék óceán partján fekvő, 272 lakosztályból álló, gyarmati-trópusi, de egyben modern stílusú szállodakomplexum. A resort igazán fiatal, hiszen 2015-ben nyitotta meg kapuit a luxus körülmények között pihenni vágyóknak. A szálloda különlegessége, hogy óceán és folyó is körülveszi. A repülőtér kb. 1 órás transzferrel könnyedén elérhető.

Szolgáltatások
A resort az ínyencek paradicsoma, hiszen 10 tematikus étterem és számos bár hívogat megismerésre. A Madame Mingben ázsiai, az O for Ocean-ben nemzetközi, a Beach BBQ étteremben sülteket, a Limeban japán, a lebegő Rivierában a víz felett tengeri és grill, a The Bistrotban modern, a Kot Nouban mauritiusi, míg a Taba-J étteremben street food ételeket kóstolhatunk meg. Kikapcsolódást nyújt 2 teniszpálya (felszerelés és labda felár ellenében), edzőterem, petanque, asztalitenisz, strandröplabda, mocktail workshop a fiataloknak, 1000 négyzetméteres medence napozóágyakkal, gyermekmedence, üvegfenekű hajó, snorkeling, vízibicikli és többek között aqua-fitnesz is. Felár fizetése ellenében kerékpár és scooter bérlés, halászat, PADI merülés, banánozás, parasailing. Az Ayo le Dodo miniklubban a 3-12 éves gyermekekre is számos szórakozási lehetőség vár: arcfestés, kültéri mozi, kincsvadászat, show, kreatív workshpok. A nagyobbak (12-18 év) a Teens Republic Klubban szórakozhatnak. A spa részlegben a hangsúlyt Mauritius természeti értékei ihlették, és a kezelések, szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe. A WIFI a szálloda egész területén ingyenes.

Elhelyezés
Kb. 60 négyzetméteres, balkonos vagy teraszos, légkondicionált couple suite lakosztályokban, amelyek 2 felnőtt elhelyezésére alkalmasak. Megjelenésükben a koloniális és modern stílusjegyek is megtalálhatók. A szobák saját bútorozott erkéllyel/terasszal, televízióval, minibárral, tea- és kávéfőzővel, hajszárítóval, zuhanyozós fürdőszobával, széffel felszereltek. Felár ellenében executive suite (csak felnőtt) vagy családi lakosztály is foglalható.

Ellátás
Félpanzió, azaz reggeli és vacsora büférendszerben. Felár fizetése ellenében all inclusive ellátás is foglalható.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak