Mauritius, Grand Baie: Hotel Coin De Mire Attitude 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 174253
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Mauritius
Város: Grand Baie

Szállás / program részletes leírása



A szálloda nevét a környéket meghatározó Coin de Mire szikláról kapta. A sziget északi részén, a repülőtértől 80 km-re, Grand Baie városától 4 km-re található a barátságos szálloda. A tengerparttól mindössze egy keskeny út választja el. Paradicsomi környezet, lélegzetelállító kilátás várja a pihenni vágyókat.

Program
1-2.nap: érkezés Mauritius repülőterére, ahol utasainkat várja a kinti helyi asszisztencia (magyar kíséret nélkül), aki a transzfer buszhoz irányítja a vendégeket. Utazás a szállodába. Hotelbe érkezéskor kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a helyi magyar nyelvű asszisztenciával.
2-8. nap: szabadidő, pihenés a tengerparton, fakultatív program lehetőségek.
9-10.nap: Menetrendtől függően transzfer Mauritius repülőterére, utazás Budapestre.



Szobák: Standard szobák 33 nm alapterületűek. Fürdőszobával, zuhanyzóval, hajszárítóval, TV-vel, telefonnal, légkondicionálóval, mennyezeti ventilátorral, kávé- és teafőzővel, minibárral, széffel, balkonnal vagy terasszal rendelkeznek.

Szolgáltatások: étterem, 2 medence, gyermekmedence, bár, közös helységekben ingyenes WIFI, tematikus estek. Felár ellenében: spa kezelések, főzőiskola, tenisz, darts, kajak, biliárd, kerékpárkölcsönző.

Sport és szórakozás: medencék. Felár ellenében: Spa kezelések, főzőiskola, tenisz, kajak, biliárd, katamarán túra, búvároktatás

Ellátás: Félpanzió, felár ellenében `Otentik” all inclusive ellátás kérhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra, transzfert Mauritius repülőtér- szálloda - Mauritius repülőtér között, illetve a magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem mondható le és nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket (VÁLTOZHAT!) és a repülőjegy felárat, amely bizonyos időszakokban kötelezően fizetendő (VÁLTOZHAT!), baleset-, betegség-, és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást (1,4%), fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak