Maldív-szigetek: Hotel Royal Island Resort & Spa 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233976
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Maldív-szigetek
Város:

Szállás / program részletes leírása



"Az utolsó Paradicsom a Földön", így jellemzik a Bounty reklámok helyszínét. Márpedig ha a Paradicsom egy trópusi szigetet jelent az óceánba nyúló pálmafákkal, fehér homokos parttal, gyönyörű, türkizszínű lagúnákkal, pompázatos vízi világgal, trópusi, buja növényzettel, akkor az idelátogatók nem fognak csalódni! Aki a paradicsomot érintetlen trópusi szigetként képzeli el hajladozó pálmafákkal, fehér homokkal borított strandokkal és türkizkék lagúnákkal, azt a Maldív-szigeteken nem éri csalódás. Ismerje meg e valóban természeti csodákkal bíró ország fő vonzerejét, a gazdag tengeri élővilágot, élvezze a gondtalan kikapcsolódást és pihenést.

Program
Egzotikus pihenés a páratlan szépségű Maldív-szigetek partjainál 10 nap / 7 éjszakára vagy 12 nap / 9 éjszakára a választás függvényében.





A sziget mérete: kb. 800 méter x 220 méter.

Fekvése: a szálloda a Baa Atallon található, 118 km-re a nemzetközi repülőtértől.

Szobák: A 31 m2-es beach villák mindegyike légkondicionált, privát berendezett terasszal rendelkezik. Ingyenes Wifi elérés biztosított. A szobákban sat Tv, telefon, széf (terítés ellenében), minibár (térítés ellenében), mennyezeti ventilátor, íróasztal, ruhásszekrény, CD/DVD lejátszó, tea-és kávéfőző strandtörölköző található. A fürdőköpennyel, papuccsal és hajszárítóval felszerelt fürdőszobában, fürdőkád és zuhanyzófülke, illetve bidet is rendelkezésre áll. A szobák maximum egy fő részére pótágyazhatók.

Ellátás: félpanzió, felár ellenében teljes panzió vagy all incluisve ellátás
All inclusive ellátás:

- főétkezések büférendszerben a fő étteremben

- tea, kávé, snack és teasütemény 16.00-18.00-ig

- üdítők (kivéve frissen facsart gyümölcslé), helyi alkoholos italok (kivéve pezsgő) 10.00-01.00-ig a fő bárban

- tenisz (nappal), billiárd, szörf, katamarán hajózás, kenu, búvárszemüveg- és pipahasználat (oktatás térítés ellenében)

- minimum 6 éjszaka tartózkodás esetén egy alkalommal éjszakai horgászat

Szolgáltatások: 24 órás recepció, szobaszerviz, ajándékbolt, ékszerbolt, pénzváltó, két étterem, 3 bár, napozóágyakkal és napernyővel körbevett medence, gyermekmedence, élőzenés szórakoztató műsorok, kulturális műsorok, diszkó, ingyenes Wifi a recepción, a Boli bárban és a Raabondhi étteremben.
Térítés ellenében: mosoda, orvosi ellátás, wellnesz szalon, teniszpálya, strandröplabda, squash, edzőterem, billiárd, bedminton, vízisportok, kirándulások, PADI búvárközpont
18:00 után minden szárazföldi sport (kivéve tenisz) ingyenes!

Transzfer: Kb. 17 perces légi transzfer a nemzetközi repülőtértől a Villa International Maamigili repülőtérre, majd onnan kb. 5 perces hajóút a Royal Island-re. A légi transzferen max. 25 kg-os feladott és 5 kg-os kézipoggyász engedélyezett, az ennél nehezebb poggyászok térítés ellenében szállíthatók (kb. 2 USD/kg), mely a helyszínen fizetendő.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra, turistaosztályon 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra. A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegy kiállítás után nem visszatéríthető és nem módosítható!



Külön fizetendő:

Baleset, betegség, poggyász biztosítást, a repülőtéri illetéket, az útlemondási biztosítást (az alapár 1,4%-a), a helyi transzfert (belső repülőjárattal vagy gyorshajóval)

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 484 utazás 337 437 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak