Madagaszkár, Nossi Be: Hotel Andilana Beach Resort 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234140
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Madagaszkár
Város: Nossi Be

Szállás / program részletes leírása



Nosy Be északi partjainál, a repülőtértől 45, Hell Ville-től kb. 35 km-re található.

Fekvése: Nosy Be északi partjainál, a repülőtértől 45, Hell Ville-től kb. 35 km-re található.

Szobák: A hotel 208 szobát kínál vendégeinek, melyek légkondicionáltak, terasszal vagy verandával rendelkeznek, továbbá, televízióval, hűtővel, telefonnal és széffel felszereltek. A szobákhoz tartozó fürdőszobában hajszárító is biztosított.

Ellátás:all inclusive.

Szolgáltatások: A divatkedvelő vendégeknek több, mint 250 nm alapterületű, ázsiai és európai divatcikkeket kínáló outlet ruhaüzlet, a szépülni vágyóknak szépségszalon és masszázs központ kínálja szolgáltatásait. A hotel éttermében vegetáriánus, vegán, gluténmentes fogásokat is találhatnak utasaink. A sportos életmód kedvelői is megtalálják számításukat, hiszen tenisz, íjászat, strandröplabda, pétanque, 9-lyukú golfpálya és fitnesz szolgáltatások várják őket.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrendszeri közlekedő repülőjáraton, turistaosztályon, bécsi indulással, minimum egy átszállással Bécs - Nosy Be - Bécs útvonalon.A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható, a repülőjegy és az illeték összege nem visszatéríthető!Személyenként 1 db, max. 7 kg súlyú kézipoggyászt.Személyenként 2 db, max. 23 kg súlyú feladható poggyászt.Szállásdíj a választott hotelben, kétágyas szobában, a megadott ellátással.



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket (változhat), helyi transzfereket, angol nyelvű fakultatív programokat, egyéb kiadásokat, egyéb étkezéseket, kötelező útlemondási biztosítást (1,4%), baleset-betegség-poggyász biztosítást.
A fakultatív programokon való részvételi szándékukat kérjük, hogy az utazásra való jelentkezéssel egy időben adják le.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak