Kuba, Varadero: Hotel H10 Ocean Vista Azul 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234072
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Kuba
Város: Varadero

Szállás / program részletes leírása



A Hotel H10 Vista Azul egy csodás 5 csillagos szálloda, gyönyörű kilátással a tengerre és két kristálytiszta vízű tengerparttal a közelében. A szálloda összesen 470 szobával rendelkezik és egy domb tetején helyezkedik el, kb. 20 kilométerre a repülőtértől. Kellemes sétatávolságra Varadero főtere és a Josone Park is felfedezhető.

Program
1. nap - Budapest, Párizs/Amszterdam, Havanna
Elutázás menetrend függvényében Budapestről párizsi vagy amszterdamiátszállással Havannába az AirFrance vagy KLM légitársaságok menetrend szerinti járataival. Érkezés Havannába, kollektív transzfer a választott szállodába, szállás elfoglalása.

2-7. nap: Varadero
All inclusive pihenés a válaszott szállodában, lehetőség magyar és idegen nyelvű fakultatív programokon részt venni.

8. nap: Havanna,Párizs/Amszterdam, Budapest
Kollektív transzfer a menetrend függvényében a havannai repülőtérre, hazautazás párizsi vagy amszterdami átszállással Budapestre az AirFrance vagy KLM légitársaságok járataival.

9.nap: Budapest
Érkezés Budapestre.



11 nap/9 éjszakás üdülés Varaderon

1. nap - Budapest, Párizs/Amszterdam, Havanna
Elutázás menetrend függvényében Budapestről párizsi vagy amszterdami átszállással Havannába az AirFrance vagy KLM légitársaságok menetrend szerinti járataival. Érkezés Havannába, kollektív transzfer a választott szállodába, szállás elfoglalása.

2-9. nap: Varadero
All inclusive pihenés a válaszott szállodában, lehetőség magyar és idegen nyelvű fakultatív programokon részt venni.

10. nap:Havanna, Párizs/Amszterdam, Budapest
Kollektív transzfer a menetrend függvényében a havannai repülőtérre, hazautazás párizsi vagy amszterdamiátszállással Budapestre az AirFrance vagy KLM légitársaságok járataival.

11.nap: Budapest
Érkezés Budapestre.



Szobák:A hotel szobái modern berendezéssel rendelkeznek és kellemes, karibi színekkel vannak dekorálva. A szobák felszereltsége a pihentető nyaralást szolgálja. A szobákban található légkondicionáló, kávéfőző, széf, egy kis íróasztal, minibár, TV, vasaló és vasalódeszka, privát fürdőszoba, hajszárító.

Szolgáltatások:2 medence, Jacuzzi, internet sarok, szépségszalon, színház, butik, valutaváltás, gyermekfelügyelet, kölyökklub, mosodai szolgáltatások, 6 étterem, 7 bár, fitness center, szobaszerviz, snack bár, napközbeni és esti szórakoztató programok. A felsorolt szolgáltatások közül több is felár ellenében vehető igénybe.

Sport és kikapcsolódás: Jóga, aerobik, táncórák, vízi sportok (kajakozás, vízi bicikli, katamaránon utazás), kosárlabda, röplabda, vízilabda, boccia.

Ellátás: All Inclusive ellátás.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

a repülőjegyet, szállást all inclusive ellátással, kollektív transzfert, meet & greet megérkezéskor a havannai repülőtéren, magyar nyelvű telefonos asszisztenciát Varaderon, vészhelyzet esetére 24 órás magyar telefonügyeletet. A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. Privát transzfer felár ellenében foglalható.



Külön fizetendő:

baleset, betegség, poggyász biztosítást, a fakultatív programokat, a repülőtéri illetéket (149 000 Ft/fő), turistakártyát (10 000 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (alapár 1,4%-ka), igény esetén privát transzfer foglalható (14.900,- Ft/fő áron).

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak