Kuba, Varadero: H10 Ocean El Patriarca 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233917
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Kuba
Város: Varadero

Szállás / program részletes leírása



A Hotel El Patriarca Varadero legszebb tengerpartján helyezkedik el a Varahicacos természetvédelmi terület mellett. A hotelt körülölelő buja természet egyik érdekes részlete a több, mint 500 éves kaktusz, melyet "Patriarca"-nak neveznek. Élvezze az első osztályú szolgáltatások széles kínálatát és legyen része egy emlékezetes nyaralásban!

Program
1. nap - Budapest, Párizs/Amszterdam, Havanna
Elutázás menetrend függvényében Budapestről párizsi vagy amszterdamiátszállással Havannába az AirFrance vagy KLM légitársaságok menetrend szerinti járataival. Érkezés Havannába, kollektív transzfer a választott szállodába, szállás elfoglalása.

2-7. nap: Varadero
All inclusive pihenés a válaszott szállodában, lehetőség magyar és idegen nyelvű fakultatív programokon részt venni.

8. nap: Havanna,Párizs/Amszterdam, Budapest
Kollektív transzfer a menetrend függvényében a havannai repülőtérre, hazautazás párizsi vagy amszterdami átszállással Budapestre az AirFrance vagy KLM légitársaságok járataival.

9.nap: Budapest
Érkezés Budapestre.



11 nap/9 éjszakás üdülés Varaderon

1. nap - Budapest, Párizs/Amszterdam, Havanna
Elutázás menetrend függvényében Budapestről párizsi vagy amszterdami átszállással Havannába az AirFrance vagy KLM légitársaságok menetrend szerinti járataival. Érkezés Havannába, kollektív transzfer a választott szállodába, szállás elfoglalása.

2-9. nap: Varadero
All inclusive pihenés a válaszott szállodában, lehetőség magyar és idegen nyelvű fakultatív programokon részt venni.

10. nap:Havanna, Párizs/Amszterdam, Budapest
Kollektív transzfer a menetrend függvényében a havannai repülőtérre, hazautazás párizsi vagy amszterdamiátszállással Budapestre az AirFrance vagy KLM légitársaságok járataival.

11.nap: Budapest
Érkezés Budapestre.



Jellemzők:A 420 szobás hotel 4 étterme és 8 bárja biztosítja, hogy a pihenés zavartalan legyen. A szórakozásról a 2 medence, 1 gyerekmedence, 2 teniszpálya és 2 multisport pálya, nem motorizált vizisportok, színház és disco gondoskodik. A szálloda cégeknek is biztosít kapacitást a 2 konferenciatermében, melynek 70 fős kapacitásával kisebb csoportokat ki tud szolgálni. Aki emelt szintű ellátásra vágyik, annak a szálloda Privilege Room szobakategóriát ajánljuk, mely deluxe fürdőszobát, fürdőköpenyt, VIP piperecsomagot, kávéfőzőt, strandtörölközőt biztosít a Privilege szolgáltatások mellett

Szobák: Az ízlésesen berendezett, légkondicionált, teraszos vagy erkélyesszobák az alábbi felszereltséggel biztosítják a teljes kényelmet:TV műholdas adásokkal, telefon, minibár, vízforraló, széf, fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval.

Szolgáltatások: éttermek (közte olasz és grillspecialitásokkal - egyes éttermekben előzetes helyfoglalás szükséges), night klub, fitneszterem, bárok, üzletek, fodrászat, szépségszalon, mosoda, autókölcsönző, konferenciatermek, valutaváltás.

Sport és kikapcsolódás: Röplabda, golf, aerobik, asztalitenisz, strand foci, biliárd, salsa oktatás, búvárkodás, bevezető búvároktatás a medencében, napközbeni és esti animáció, nem motorizált sporteszközök: kajak, windsurf, vitorlás, kerékpár és snorkeling, esti szórakoztatás és showműsor.

Ellátás: all inclusive: büfé jellegű reggeli, ebéd és vacsora, az étkezéshez korlátlan üdítő, sör- és borfogyasztás, napközben szendvicsek, sütemény, hamburger, valamint koktélok, üdítő, kávé, tea, sör, bor, helyi alkoholos italok fogyasztása.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

a repülőjegyet, szállást all inclusive ellátással, kollektív transzfert, meet & greet megérkezéskor a havannai repülőtéren, magyar nyelvű telefonos asszisztenciát Varaderon, vészhelyzet esetére 24 órás magyar telefonügyeletet. A tartózkodás tetszés szerint hosszabbítható extra éjszakákkal. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. Privát transzfer felár ellenében foglalható.



Külön fizetendő:

baleset, betegség, poggyász biztosítást, a fakultatív programokat, a repülőtéri illetéket (149 000 Ft/fő), turistakártyát (10 000 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (alapár 1,4%-ka), igény esetén privát transzfer foglalható (14.900,- Ft/fő áron).

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak