Kuba, Varadero: Ocean Vista Azul 5*, all inclusive bécsi indulással, ajándék Budapest-Bécs transzferrel!

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 197992
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Kuba
Város: Varadero

Szállás / program részletes leírása



NYARALÁS VARADERO FEHÉR HOMOKOS PARTJÁN, SOHA NEM LÁTOTT AKCIÓS AKCIÓS ÁRAKON, MOST AJÁNDÉK BUDAPEST-BÉCS-BUDAPEST TRANSZFERREL, A SZABAD HELYEK FÜGGVÉNYÉBEN! 

Ezen az áron tényleg nagyon kevés hely van, jelentkezzen még ma, mivel az osztrák piacon is ezt az programot értékesítik, percenként változhatnak az árak! 

Kuba
azon kevés helyek közé tartozik a világon, ahol minden együtt van, egy tökéletes utazáshoz. Földrajzi adottságai, éghajlata, kultúrája valamint történelmi múltja egyaránt alkalmassá teszik egy tökéletes nyaraláshoz! A helyiek barátságosan fogadják a turistákat. Mi várja itt Önt? Gyönyörű igazi fehér homokos karibi strandok, forró latin ritmusok, salsa, a világ legjobb szivarjai, történelem, vidám, barátságos és temperamentumos emberek. Kuba emlékezetes pillanatokat biztosít az idelátogatók számára, legyen az egy pálma árnyékában az azúrkék tengerparton, az egyik bárban egy egzotikus koktél mellett, vagy hajnalig tartó tánc közben. A sziget klímája mindig kellemes. Kuba egy igazi álom, melyből nem szívesen ébredünk fel.

OCEAN VISTA AZUL 5*, all inclusive
A szálloda weboldanának megtekintéséhez kattintson ide!

Fekvése: A szálloda közvetlenül a parton található, egy sziklás kiszögellésen, ahol egy infinity-medence várja a vendégeket. A másik oldalon homokos part is tartozik a hotelhez. A reptértől kb. 20 km-re található. 

Szobák: A hotel 470 szobával várja a vendégeit, minden szoba erkélyes, televízióval, minibárral, széffel, légkondicionálóval, vasalóval, hajszárítóval felszerelt. 

Szolgáltatások: több étterem és bár, medencék, szépségszalon, fitness center, fodrászat, masszázs, gyermekklub, tiniklub, nappali és esti animációs programok, teniszpálya, kajak, szörf, vízibicikli, jóga, aerobik, táncórák, mosoda, orvos, pénzváltás, ajándékbolt, szobaszervíz (bizonyos szolgáltalások térítés ellenében vehetők igénybe). 

Ellátás: all inclusive, svédasztalos reggeli, ebéd, vacsora, egész nap snack ételek, kávé, tea, helyi és néhány nemzetközi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása.

Utazás: Bécsből egy átszállással, Bécsig transzferrel

Más kategóriájú hotelek, hosszabb-rövidebb turnusok foglalhatók, kérje ajánlatunkat!
A megadott árak függnek a repülőgép telítettségétől, és annak függvényében emelkedhetnek, így kérje mielőbb ajánlatunkat és foglaljon helyet még ma!

 


Fakultatív biztosítások: 
- fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 870 Ft/fő/nap
- fakultatív útlemondási biztosítás 1 millió forintos szerződés összegig  1,3%, 1-6 millió forintos szerződés összegig 2,5%
(20% önrészes, de ha megköti hozzá a foglaláskor a fenti betegség biztosítást is, akkor önrész nélküli lesz, azaz lemondás esetén 100%-ot térít a biztosító)
UTÓLAG NEM KÖTHETŐ, CSAK FOGLALÁSKOR!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy Bécsi-Varadero-Bécs egy átszállással, 
- szállás kétágyas szobákban (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- all inclusive ellátás,
- transzferek.

MOST AJÁNDÉK BUDAPEST-BÉCS-BUDAPEST TRANSZFERREL!


Az ár nem tartalmazza: 
- reptéri illeték,
- turistakártya (vízum) díja 15 000 Ft/fő,
- foglalási díj,
- fakultatív útlemondási biztosítás (1 millió forintos szerződés összegig  1,3%, 1-6 millió forintos szerződés összegig 2,5%), utólag nem köthető, 
- fakultatív baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás (870 Ft/fő/nap).

Helyszínen fizetendő:
- kilépési illeték (25 CUC* = kb. 25 EUR)

* CUC: kubai peso

Hosszabb-rövidebb turnusok, más hotelek is foglalhatók igény szerint. Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek! 

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak