Sanghaj, Hangcsou, Wuzhen

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 227658
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Kína, Svájc
Város: Shanghai

Szállás / program részletes leírása



Sanghaj és a festői vizivárosok különlegességnek számítanak. Mindehhez világörökségek, egy szuperexpressz és természeti látványosságok társulnak az utazás alatt. A kínai csoportos körutazást nagy tudású magyar idegenvezetőnk előadásai teszik fényűzővé.

1. nap
Találkozás a magyar idegenvezetővel a repülőtéren és elutazás pekingi átszállásal Shanghaiba.

2. nap
Transzfer a szállodához. Megérkezés után a szállodai szobák elfoglalása, majd szabadidő, aklimatizálódás a hihetetlen méretekkel bíró megapoliszban. Esti programként egy akrobata show megtekintése javasolt (helyszíni fizetéssel). Szállás Shangaiban.


3. nap
Reggeli, majd városnézés Shanghajban magyar nyelvű idegenvezetéssel: Jade Buddha Templom, séta az óvárosban, a Yu Yuan kertek - Dél-Kína egyik legszebb kertjeinek meglátogatása, majd felutazás a Jinmai Towers 88-ik emeletére, ahonnan egészen fantasztikus látkép nyílik a városra. Estére tervezhető egy kellemes séta vagy vásárlás a Tianzifang művészeti és bevásárló negyedben (fakulktatív), vagy a szórakozni vágyók a francia negyed bárjaiban pihenhetik ki az utazás fáradalmait (fakultatív). Szállás Shanghaiban.


4. nap
A nap szlogenje: Hangcsou a Földi Paradicsom! Kína tíz legszebb városa között tartják számon. Hangcsou a Wuyue Királyság fővárosa volt 907 és 978 között, az Öt Dinasztia és Tíz Királyság korában. Transzfer a pályaudvarra, elutazás szuperexpresszel Hangzhouba. Délután a Nyugati-tó meglátogatása hajókázással, a Lingyin Templom termeinek és híres szobrainak megtekintése, valamint a Huagang Park, Lihue Pagoda és a tea falu az ültetvénnyel a soron következő látványosságok. Szállás Hangcsouban.

5. nap
Reggeli, majd elutazás autóbusszal Wuzhen városba. Wuzhen a nagyjából 60 000 lakosú városka látványos kanálisok mentén épült, a Jangcétől délre a hat történelmi város közepén helyezkedik el. A festői városka kőhídjairól és fafaragásairól is híres, de a modern kor is ismertté tette, hiszen 2014 óta az Internet Világkiállítás állandó helyszíne. Kis szabadidő Wuzhen felfedezésére. Visszautazás autóbusszal Sanghajba, szállás.


6. nap
Reggeli után szabadidő a menetrend függvényében, transzfer a repülőtérre és visszautazás Budapestre átszállással. Búcsú a magyar idegenvezetőtől egy csodálatos, tartalmas kínai utazás végén.

A program sorrendi változásának jogát fenntartjuk, a megadott repülési menetrend és a szállodák tájékoztató jellegűek.

részvételi díj tartalmazza: utazást a leírt útvonalon repülőjárattal, Kínán belül expresszvonattal 2. osztályon és autóbusszal, 4éj szállást reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetést, utas-, poggyász- és balesetbiztosítást, valamint útlemondási biztosítást.

repülőtéri illetékek, vízumdíj, fakultatív programok (belépők díját nem tartalmazzák).



Tudnivalók az árról

részvételi díj tartalmazza: utazást a leírt útvonalon repülőjárattal, Kínán belül expresszvonattal 2. osztályon és autóbusszal, 4éj szállást reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetést, utas-, poggyász- és balesetbiztosítást, valamint útlemondási biztosítást.



repülőtéri illetékek, vízumdíj, fakultatív programok (belépők díját nem tartalmazzák).

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak