Kulturális körutazás Kína lenyűgöző tájain

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211697
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Kína
Város: Peking, Shanghai

Szállás / program részletes leírása



1. NAP Repülés Kínába
Repülés Budapestről Pekingbe, ismert légitársasággal, átszállással.

2. NAP Érkezés Pekingbe
Megérkezés Pekingbe. Idegenvezetőnk a reptéren fogadja Önt. Egy fotószünet erejéig megállunk a Madárfészeknek becézett, 2008-ban megnyitott Olimpiai Stadionnál. A Jing Shan Parkból, a Jing Shan-dombról elképesztő kilátás tárul elénk. Kószáljon a Mennyei béke terén (Tienanmen tér), mely számos történelmi esemény szemtanúja volt. Fényképezőgépünk lencséje elé kívánkozik a futurisztikus Nemzeti Színházépülete. Transzfer a hotelbe. Szállás a következő 3 éjszakára: Super House International Hotel****

3. NAP Peking
A megelevenedő keleti varázslat, a Tiltott Város vár ránk. Ez szolgált a császári dinasztiák uralkodó- és lakóhelyéül, és az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította. A palotaegyüttesbe történő belépést engedélyhez kötötték, egyszerű halandók nem léphettek területére. Majd a buddhista szentélykomplexumot, az Ég Templomát látogatjuk meg. Visszatérés a hotelbe. Esti program: pekingi kacsavacsora (vacsoracsomag).

4. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Kínai Nagy Fal
Szabadidő vagy FAKULTATÍV: ne szalassza el az alkalmat, hogy megcsodálhassa a fenséges Kínai Nagy Falat! A majdnem kétezer évig épített, 8850 km hosszú legendás Fal a legnagyobb építmény a világon, és végighúzódik a mai Kína nagy részén. A Juyongguan szakaszt keressük fel. Visszatérés a hotelbe.

5. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Hutong-túra
Szabadidő vagy FAKULTATÍV program keretében vegyen részt félnapos Hutong-túrán! A Hutong egy keskeny utcákból, sikátorokból, több esetben udvarral rendelkező, hagyományos házakból álló városrész. Itt képet kaphatunk a tradicionális életmódról, egy más világ mindennapjairól. Itt található a Dob-torony is. Egy zöldségpiac ezernyi illata, színe is elvarázsol majd minket. Kihagyhatatlan élményt jelent egy igazi riksán történő utazás. Transzfer a vasútállomásra, az éjszakai vonattal Shanghajba utazunk.

6. NAP Peking - Sanghaj
Megérkezünk vonatunkkal Sanghajba. Sétát teszünk a nyüzsgő Bund kikötői promenádon. A sétányon egyszerre tárul elénk a Huangpu-folyón ringó hajók, az európai stílusú épületek és a magasba törő felhőkarcolók kontrasztjának lebilincselő látványa. A Nanjing Road BundShanghaj központja. A neon reklámokkal, toronyházakkal övezett, lüktető energiájú bevásárlóutcán összpontosul a modern Sanghaj esszenciája. Transzfer a hotelbe. FAKULTATÍV: Sanghaj Világkereskedelmi Központ. Szállás három éjszakára: Hotel Grand Zhongxiang****

7. NAP Sanghaj
Az óvárost ékesítő Jade Buddha templommal ismerkedünk meg. A szentély egyik meghatározó része a fehér jáde kőből készült, 1,95 méter magas ülő Buddha-szobor. A Ming-korszakból származó Yu-kert az óváros kínálta béke szigete a város életteli pezsgésében. A pavilonokkal, sziklakertekkel, tavacskákkal gazdagon díszített park egyes részei négy évszázad szemtanúi. Délután a majdnem egy évszázadon át francia koncesszióként ismert terület vár ránk, mely a francia gyarmati hatóságok által 1941-ig uralt övezethez tartozott. Ez a rész az egyik legexkluzívabbnak számít a városban, és az elegáns körutak, teraszos kávézók, bisztrók dominanciája miatt a mai napig franciás sárm lengi körbe.

8. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Zhujiajiao
A mai napon szabadidő vagy félnapos FAKULTATÍV kirándulás: az 1700 évvel ezelőtt épült Vízi városba, a Sanghaj-tól 40 km-re fekvő Zhujiajiao-ba. A Kína Velencéjének nevezett városkában egy letűnt világ tárul elénk. Az apró utcák, hidak és csatornák zegzugos rendszere láttán megértjük, hogy miért kapta Zhujiajiao második nevét. A víztükör fölé hajoló fűzfák, régi házak mellett elhaladva megtapasztalhatjuk az időtlen nyugalom békéjét.

9. NAP Hazautazás
Transzfer a reptérre, majd repülés átszállással Magyarországra.

Fontos Információk!
Az utazáshoz érvényes útlevél szükséges, melynek a hazaérkezés dátumától számított 6 hónapigérvényesnek kell lennie! Kínába érvényes vízummal lehet belépni.
A programok a részvételi díjban benne foglaltatnak, ezen kívül fakultatív programok vásárlására foglaláskor, előzetesen vagy a helyszínen nyílik lehetőség a helyi szolgáltatók szervezésében.
A programváltozás jogát fenntartjuk!
Igyekszünk afent említett hotelekben elszállásolni Önöket. Amennyiben külső körülményekből fakadóan változtatás válik szükségessé, hasonló vagy magasabb komfortfokozatú hotelekben biztosítunk elhelyezést.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak