Japán - Cseresznyevirágzás a Felkelő Nap országában

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222746
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Japán
Város: Tokió, Nikko, Kyoto, Nara, Osaka, Hiroshima

Szállás / program részletes leírása



Tokió - Nikko - Fuji - Hakone - Kyoto - Nara - Osaka - Hiroshima

Tervezett program:
1. nap: Budapest ...
Elrepülés menetrend szerinti járattal, átszállással Tokióba. Étkezés és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.



2. nap: ... Tokió
Megérkezés Japán fővárosába, Tokióba. Transzfer a városba, majd a környék egyéni felfedezése. Szállás Tokióban.



3. nap: Tokió
Reggeli után megkezdjük a metropolisz felfedezését. Felkeressük a 243 méter magas Tokiói Közigazgatási Torony épületét, melynek kilátójából gyönyörködhetünk az alattunk elterülő metropolisz szépségeiben, majd meglátogatjuk a Senso-ji-t, Tokió legöregebb és egyben Japán legszebb buddhista szentélyét és a híres Nakamise bevásárlóutcát, amely kiváló lehetőséget kínál ajándékok beszerzésére. Napközben ebéd. Szállás Tokióban.



4. nap: Tokió - Császári Palota - Ginza körzet
Reggeli, majd folytatjuk Japán fővárosának megismerését. Látogatás a XV. században épült Császári Palotánál, mely máig a császári család otthonául szolgál. Az épületcsoport tökéletes példája a hagyományok tiszteletének és az újító szellemnek. Séta a híres Ginza körzetben, ahol üzletek, butikok, művészeti galériák és kávézók sora csábítja az arra járókat. Napközben ebéd. Délután részt veszünk egy igazi teaszertartáson, ahol megfigyelhetjük, hogy Japánban hogyan fejlesztették művészi szintre a teázás hagyományát. Szállás Tokióban.



5. nap:Nikko - Kegon vízesés - Tokió
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos autóbuszos kirándulás Nikkoba, ahol Japán egyik legcsodálatosabb építészeti emléke, a Tokugawa sógunátus megalapítójának mauzóleumaként szolgáló Toshogu szentély található.Napközben ebéd. Ezt követően látogatást teszünk az 1300 méteres magasságban fekvő Chuzenji-tónál, melynek környékén több, már kialudt tűzhányó is található. Megnézzük Japán legnagyobb vízesését, a 100 méter magas Kegon vízesést, melyre csodálatos panoráma nyílik az Akechidaira csúcsról, ahová lehetőség van felvonóval felmenni (helyszínen fizetendő). A nap végén a csodálatos fekvésű Chuzenji-tó mellett indulunk vissza Tokióba. (A program ára: 27.000 Ft.) Szállás Tokióban.



6. nap: Tokió - Fuji - Hakone - Kyoto
Reggeli után utazás a Fujihoz, Japán legmagasabb hegyéhez (a nagy bőröndök külön transzferrel jutnak el Kyotoba). Továbbutazás a festői Fuji-Hakone-Izu Nemzeti Parkban fekvő Hakonéba. Hajókázás a csodaszép környezetben fekvő Ashi tavon. Napközben ebéd. Továbbhaladva elérkezünk a Hakone hegy lábánál fekvő völgyhöz, melyet egy 3000 évvel ezelőtti vulkánkitörés hozott létre. Felvonóval kapaszkodunk fel a magasba, hogy gyönyörködhessünk a tájban. Transzfer a vasútállomásra és utazás a 270 km/órával haladó Shinkansen gyorsvonattal Kyotóba. Szállás Kyotóban.



7. nap: Kyoto - Arany Pavilon - Nijo kastély - Osaka
Reggeli, majd egésznapos városnézés a Honshu szigetén fekvő nagyvárosban, Kyotoban. Meglátogatjuk a Kinkakuji szentélyt (Arany Pavilon), melyet 1397-ben kezdtek el építeni, és amely Ashikaga Yoshimitsu sógun rezidenciája volt. Ezután megtekintjük a Sanjusangendot, a XII. századi buddhista szentélyt, amely az 1001 Kannon szobráról híres, majd a Nijo kastélyt keressük fel, amelyet Tokugawa Ieyasu sógun építtetett. Napközben ebéd. Végül látogatás a Kiyomizudera szentélynél, mely Kyoto talán legismertebb látványossága, az UNESCO Világörökség része. Utazás Osakába. Szállás Osakában.



8. nap: Osaka - Hiroshima - Miyajima - Osaka
Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos kirándulás Hiroshimába. Transzfer a vasútállomásra, utazás gyorsvonattal Hiroshimába. Érkezés után városnézés. Látogatás a Béke Emlékparkban és a múzeumban, amely Hiroshimának - mint a világ első nukleáris támadást szenvedett városának - állít méltó emléket. Napközben ebéd. Délután áthajózás Miyajima szigetére, ahol megtekintjük a méltán gyönyörű Itsukushima-szentélyt. Ezt követően visszautazás gyorsvonattal Osakába. (A program ára: 92.000 Ft.) Szállás Osakában.



9. nap: Osaka - Nara - Osaka ...
A reggelit követően utazás Narába, ahol a nap első állomásaként Japán talán leghíresebb szentélyét, a Todaijit tekintjük meg, mely a világ legnagyobb fából készült épülete, s amelyben Japán legnagyobb Buddha-szobra található. Kikapcsolódásként sétálunk a Nara parkban, amely több száz szarvasnak ad otthont. Napközben ebéd. A városnézés folytatásaként az UNESCO Világörökségek részeként számon tartott Kasuga Taisha szentélyt látogatjuk meg, melyet 768-ben építettek, s a Fujiwara család szentélyeként szolgált. Transzfer a Honshu szigeten található Osakába, ahol a híres belvárosi Umeda negyedben barangolhatunk, mely bővelkedik üzletekben, felhőkarcolókban, s hotelekben egyaránt. Az egyik felhőkarcolót, az Umeda Sky Buildinget látogatjuk meg, amely Osaka egyik legnagyobb épülete, s talán a város legismertebb jelképe. Az esti órákban transzfer a repülőtérre és elrepülés átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.


10. nap: ... Budapest
Megérkezés Budapestre menetrendtől függően.





Az út során érintett UNESCO Világörökségek:
- Nikko szentélyei és templomai

- Fuji, a szent hegy

- az ősi Kyoto történelmi emlékei

- az ősi Nara történelmi emlékei





A változtatás jogát fenntartjuk!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:

A részvételi díj az alábbiakat tartalmazza:

- repülőjegy

- BBP biztosítás

- közlekedés külön busszal, gyorsvonattal, hajóval

- elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel

-magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Helyben fizetendő:
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések 295,00 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatóknak)

A 295 USD a belépőket és a programban feltüntetett étkezéseket (vacsorák vagy ebédek), az ezekhez kapcsolódó szervezési, foglalási és az esetenkénti transzfer költségeket tartalmazzák, ezek a helyszíni szolgáltatóknak érkezéskor, egy összegben fizetendők.

Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak