Világörökségek Japánban nagy körutazás

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 210089
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:körutazás

Ország: Japán
Város: Tokió, Kamakura, Matsumoto, Takayama, Gujo Hachiman, Kyoto, Miyajima, Hiroshima, Kurashiki, Himeji, Osaka

Szállás / program részletes leírása



Japán kultúrája csodálatos és sokarcú. Egyrészt mélyen és évezredekre visszanyúlóan tradicionális, másrészt a modern, fiatal és mai. A nagyvárosok hihetetlen tempóját, a vidék szépségét és harmóniáját mind megtapasztalhatja az utazás során. A programot nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező, japánul kiválóan beszélő magyar idegenvezető kíséri!

Program:

1. nap: Elutazás Budapestről Tokióba a menetrend szerint.

2. nap: Megérkezés Tokióba, transzfer a szállodába. Délután séta a városban a magyar idegenvezető vezetésével, az első élmények. Szállás Tokióban.

3. nap: Reggeli, majd városnézés Tokióban: Sensoji templom Asakuséban, Nakamise bevásárló utca, Ginza negyed, Meiji Jingu szentély és Omotesando, Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik. Szállás Tokióban.

4. nap: Reggeli a szállodában, szabad program Tokióban a metropolisz egyéni felfedezésére vagy fakultatív programlehetőség, kirándulás Nikkoba (minimum létszámhoz kötött) magyar nyelvű idegenvezetéssel. Szállás Tokióban.

5. nap: Reggeli után elutazás Kamakurába autóbusszal. A város Tokiótól 50 km-re található, egykori poilitikai központ. Városnézés: Tsurugaoka Hachiman szentély, Hase Kannon templom, Kotokuin templom és a Nagy Buddha - a több, mint 13 méter magas bronz Buddha a 13. században készült, eredetileg egy templom belsejében lett elhelyezve. Transzfer a Kawaguchi tóhoz, ahonnan tiszta idő esetén szépen láható a Fuji csúcsa és a hegység egyik legszebb tava, valamint forró vizű forrására épült üdülőhely. Vacsora és szállás.

6. nap: Reggeli, majd látogatás az Itchiku Kubota Szépművészeti Múzeumban. Elutazás Matsumotóba, ahol látogatás egy miso készítő üzemben. Matsumoto hegyekkel körülvett városa népszerű a turisták körében nem csupán kulturális látnivalói, hanem értékes termékei miatt is, hőforrásokkal, wasabi farmmal. A program közben a Matsumoto kastély meglátogatása, mely a 16. századból való és Japán egyik legértékesebb műemléke. Szállás Takayamában.

7. nap: Reggeli után továbbutazás Takayamába, ahol gyalogos városnézés, a reggeli piac és egy szaké üzlet meglátogatása. Végezetül séta az óvárosban a Kamisannomachi utcán és a Takayama Jinya 17. századi hivatali épületek megtekintése. Elutazás Kanazawába, útközben rövid megálló Shirakamwában. Szállás Kanazawába.

8. nap: Reggeli, majd a városnézés gyalogosan Kanazawában, belépővel a Kenrokuen parkba, mely Japán három legszebb parkjának egyike, a 19. században nyílt meg a nagyközönség előtt .Séta a városi teaházak utcáján, mely az Edo időben keletkezett és a Kanazawában lévő tea három tea utca egyike. Elutazás Kioktóba, szállás.

9. nap: Reggeli után egésznapos kirándulás: Kinkakuji templom, Bambusz erőd Saganonál, Togetsu-híd, Nijo kastély, Kiyomizu templom, séta Gionban. Kiotóba, szállás.

10. nap: Reggeli, majd transzfer a pályaudvarra, elutazás Shinkanzen szuperexpresszel Hiroshimába. Megérkezés után továbbutazás helyi vonattal Miyajimaguchiba és komppal Miyajimába. Látogatás az Itsukushima kegyhelyen, majd felutazás a Daishoin templomhoz drótkötélpáyás vasúttal. Visszautazás komppal és vonattal Hiroshimába, vacsora és szállás.

11. nap: Reggeli után elutazás a Béke Emlék Múzeumba és az Atombomba Dóm meglátogatása. Továbbutazás Kurashikibe, ahol séta az óvárosban. Elutazás Himejibe, látogatás a Himeji kastélyban (a vártorony látogatást nem tartalmazza), majd a kertek megtekintése. Transzfer Oszakába, megérkezés után szállás.

12. nap: Reggeli, majd egésznapos kirándulás Narába és városnézés Oszakában: Narában - mely Japán ősi fővárosa- a Nara park meglátogatása és belépő a Kasuga-Taisha búcsújáróhelyre. Oszakában látogatás a Dotonbori negyedben. A negyed kanális köré épült, híres gasztronómiájáról és középkori hangulatáról. A neonnal kivilágított kanális sétányán rengeteg turista és helyi látogató élvezi a kellemes hangulatot. A program közben belépő a Umeda Sky épületébe, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. Szállás Oszakában.

13. nap: Reggeli, majd szabad progran vagy fakultatív program keretében egy csodálatos félnapos kirándulás Ujiba - Az ország második legfontosabb történelmi és kulturális központja a Kiotó és Nara között fekszik. Városnézés és részvétel egy igazi japán tea ceremónián. Szállás Oszakában.

14. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 852 utazás 340 705 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak