Bali: Aston Bali Beach Resort & Spa 4*, all inclusive, 12 éjszaka

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 69464
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város:

Szállás / program részletes leírása



FANTASZTIKUS ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ BALIRA, a szabad helyek függvényében!

BALI: paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg kulturális élményekre vágyó utazóknak. Jól ismert képző- és táncművészetéről, zenei életéről, de a ritka madárfajok iránt érdeklődők sem térnek haza maradandó élmények nélkül. Bali híres természeti értékeiről. Hat tagból álló vulkánlánc, buja trópusi erdők, rizsföldek, gyümölcsösök tarkítják a mély krátertavak és kanyonok által szabdalt szigetet. A feldíszített templomok különleges harmóniát alkotnak a mandarin, magnólia fák, a szegfűszeg, a különböző orchideafélék, hibiszkuszok, valamint számos különleges trópusi növény illatával átszőtt látványával. A sziget lakói az indonéz többségtől eltérően hindu vallásúak.
Kedvcsináló videó >>

A sziget főbb üdülőhelyeinek jellege eltérő. Kuta nyüzsgő üzletekkel, szórakozóhelyekkel teli, tengerpartja a magas hullámok miatt elsősorban szörfözőknek ideális. Kutától mindössze 11 km-re épültek ki az újabb üdülőtelepek, Nusa Dua és Tanjung Benoa, amelyek elsősorban a magasabb szolgáltatási színvonalat igénylő turisták kedvelt célpontjai.

ASTON BALI RESORT & SPA 5*

Elhelyezkedés: A hotel Tanjung Benoa falu szívében helyezkedik el, Nusa Dua csodás tengerpartján, a repülőtértől kb. 20 km-re. Ebben a gyönyörű, egzotikus szállodában a vendégeket tipikus balinéz vendégszeretet és a csodálatos Indiai-óceán várja. A luxusszálloda összesen 187 magas színvonalon kivitelezett szobával és lakosztállyal rendelkezik.
Szobák: A szállodai szobák alapfelszereltségéhez klímaberendezés, széf, televízió, telefon, erkély, minibár és hajszárító, valamint kávé-és teafőző tartozik. Internet csatlakozási lehetőség biztosított.
Szolgáltatások: több étterem és bár, hatalmas medence, különféle szórakoztató programok, fitness center, strandröplabda, röplabda, asztalitenisz. Térítés ellenében: vízi sportok, spa-szolgáltatások, búvárkodási lehetőség a közelben.
Ellátás: all inclusive: reggeli, ebéd, vacsora, italok: üdítők, helyi sör, bor, helyi röviditalok

A hotelről készült video megtekintéséhez kattintson ide

Utazás: repülővel Budapestről, átszállással

A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!  További időpontokkal, magasabb kategóriás szállodákkal kapcsolatban kérem, érdeklődjön irodáinkban!

 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás 12 éjre kétágyas szobában,
- all inclusive ellátás
- magyar idegenvezető.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- fakultatív baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás.

Helyszínen fizetendő:
- deposit a szállodában: kb 2-300 USD/fő
 

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak