Indonézia, Kuta: Favehotel Kartika Plaza 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234220
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Kuta

Szállás / program részletes leírása



Az egyszerű, középkategóriás szálloda Kuta egyik legnépszerűbb szálláshelye. A strand mindössze 10 perc sétára található, illetve a közelben bevásárlóközpont, a Waterbom vízipark és piac is megtalálható.

Program
Első nap:
Elutazás Budapestről, érkezés Denpasar repülőterére a menetrend függvényében.Találkozás a magyar asszisztenciával, transzfer a választott szállodába, bejelentkezés, szobák elfoglalása.

Nyaralás Bali szigetén
Lehetőség van díj ellenében magyar nyelvű programokon való részvételre.

Utolsó nap:
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre (magyar asszisztencia nélkül), hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend függvényében.



Az egyszerű, középkategóriás szálloda Kuta egyik legnépszerűbb szálláshelye. A strand mindössze 10 perc sétára található, illetve a közelben bevásárlóközpont, a Waterbom vízipark és piac is megtalálható.

Szobák: A superior szobák 21 m2 alapterületűek, kertre néznek. A szobákban ingyenes Wifi elérés áll rendelkezésre. A szobákban íróasztal, Sat Tv, ruhásszekrény, telefon és zuhanyzós fürdőszoba található. Lekérésre összenyitható szoba foglalható. Szobákban maximum egy pótágy helyezhető el gyermek részére. Felár ellenében lakosztály foglalható, melynek alapterülete 41 m2, berendezése és felszereltsége megegyezik a superior szobákéval valamint egy minihűtő is helyet kapott, a fürdőszobában fürdőkád található.

Ellátás: reggeli, felár ellenében ebéd foglalható.

Szolgáltatások: 24 órás recepció, légkondicionált közös helyiségek, konferenciatermek, medence a szálloda tetején napernyővel és napozóágyakkal felszerelt napozóterasszal 06:30 és 21:00 között, gyermekmedence (06:00-18:00), pool bár, étterem ázsiai, nyugati és indonéz ételekkel 06:30-23:00 között. Ingyenes Wifi elérhetőség biztosított a szálloda teljes területén.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra, helyi idegenforgalmi adót, transzfert Denpasar repülőtér- szálloda - Denpasar repülőtér között, illetve a magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem mondható le és nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket (VÁLTOZHAT!) és a repülőjegy felárat, amely bizonyos időszakokban kötelezően fizetendő (VÁLTOZHAT!), baleset, betegség, poggyász biztosítást, a borravalókat, útlemondási biztosítást (1,4%), fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket. Az egyes szállodák eltérő mértékű depozitot igényelnek, melynek mértékéről utazása előtt érdeklődjön!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak