Indonézia, Sanur: Prama Sanur Beach Hotel 4*+

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234013
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Sanur

Szállás / program részletes leírása



A szálloda közvetlenül Mertasari homokos strandján épült, mindössze 20 kilométerre Bali nemzetközi repülőterétől. Elhelyezkedésének köszönhetően könnyen elérhetők a legfőbb látnivalók. Ideális szálláshely azok számára, akik szeretnék felfedezni a barátságos lakóiról, vibráló templomi fesztiváljairól, napsütötte strandjairól híres szigetet.

Program
Első nap:
Elutazás Budapestről, érkezés Denpasar repülőterére a menetrend függvényében.Találkozás a magyar asszisztenciával, transzfer a választott szállodába, bejelentkezés, szobák elfoglalása.

Nyaralás Bali szigetén
Lehetőség van díj ellenében magyar nyelvű programokon való részvételre.

Utolsó nap:
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre (magyar asszisztencia nélkül), hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend függvényében.



Szobák: nyugodt trópusi kertre nőző szobák, légkondicionáló, zuhányzós fürdőszoba, síkképrenyős TV nemzetközi csatornákkal, telefon, tea-és kávéfőző, széf, minibár, erkély, ingyenes Wifi

Szolgáltatások: medence, étterem, szobaszerviz, bár, gyógyfürdő, fitneszközpont, teniszpálya, mosoda, ingyenes WiFi

Ellátás: reggeli





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra, helyi idegenforgalmi adót, transzfert Denpasar repülőtér- szálloda - Denpasar repülőtér között, illetve a magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem mondható le és nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket (VÁLTOZHAT!) és a repülőjegy felárat, amely bizonyos időszakokban kötelezően fizetendő (VÁLTOZHAT!), baleset, betegség, poggyász biztosítást, a borravalókat, útlemondási biztosítást (1,4%), fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket. Az egyes szállodák eltérő mértékű depozitot igényelnek, melynek mértékéről utazása előtt érdeklődjön!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak