Indonézia, Tanjung Benoa: Hotel Sadara Boutique Beach Resort 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 234012
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Tanjung Benoa

Szállás / program részletes leírása



A Sandra Boutige Beach Resort 80 ízlésesen berendezett szobájával közvetlenül Tanjung Benoa fehérhomokos tengerpartján épült. Berendezésekor minden részletnél ügyeltek arra, hogy megőrizzék Bali hagyományait, városi stílusát. Elegáns medence, tengerparti étterem, pezsgő élet a beach klubban.

Program
Első nap:
Elutazás Budapestről, érkezés Denpasar repülőterére a menetrend függvényében.Találkozás a magyar asszisztenciával, transzfer a választott szállodába, bejelentkezés, szobák elfoglalása.

Nyaralás Bali szigetén
Lehetőség van díj ellenében magyar nyelvű programokon való részvételre.

Utolsó nap:
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre (magyar asszisztencia nélkül), hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend függvényében.



A strand megközelítése:A szálloda kb. 350 méterre található a tengerparttól.

Szolgáltatások:A szállodában 24 órás recepció és szobaszerviz működik. A vendégek rendelkezésre áll egy mosoda, illetve vegytisztító is. A szállodában két étterem, pool bár és lobby bár is üzemel. A trópusi kertben, a medence mellett található Cafe Komodo étteremben a-la-carte menüből és koktélok széles kínálatából választhatnak a vendégek. A pool bárban frissítő üdítők, koktélok és snackek állnak rendelkezésre. A Sanur Harum étteremben szolgálják fel a büféreggelit , illetve a távol keleti konyha remekeivel is megismerkedhetnek. A Tunjunk Mekar lobby bár ideális helyszíne lehet egy kellemes gourme kávé, tea, vagy koktél elfogyasztásának valamint helyi és import italokból is választhatnak. A medence mellett napozóágyakkal felszerelt napozóterasz várja a vendégeket. A kicsiket gyerek klubbal várják, melynek helyszíne a szálloda testvér szállodája, a 2 km-re található Prime Plaza Suites, ahova naponta több shuttle járat is indul. A gyerekek rajzfilmeket nézhetnek, kipróbálhatják az arcfestést, csúszdázhatnak a 30 máter hosszú csúszdán, valamint egy fedett gyerekmedence is rendelkezésre áll. A közelben található Hardy` bevásárlóközpontba ingyenes shuttle járat indul a szállodából. A szállodában ingyenes Wifi elérhetőség biztosított maximum 3 eszközig.

Szobák:A 29 m2-es medencére néző szobák a 2-4. emeleten helyezkednek el. A szobához zuhanyzófülkés fürdőszoba tartozik. Minden szobában található minibár, íróasztal, Tv.

A permier szobák mérete és felszereltsége megyezik a medencére nőző szobákéval. A szobákat 2011-ben felújították.

A erkélyes szobák 45 m2-esek, a földszinten találhatók kilátással a bainéz kertre. Minden szobához privát erkély tartozik, felszereltségük megegyezik az alap szobatípuséval.

A 45 m2-es medencekapcsolatos szobákhoz privát terasz tartozik dohányzóval és közvetlen kapcsolatban vannak a medencével. Felszereltségük megegyezik a medencére nőző szobákéval.

A lakosztályok 64 m2 alapterületűek, modern Balinéz stílusú bútorokkal berendezve. A nagyméretű hálószoba mellett egy nappali is található étkezőasztallal, és modern felszereléssel. A szobák a medencére és kertre néznek. A fürdőszobában fürdőkád és zuhanyzó is található, illetve fürdőköpeny és papucs is rendelkezésre áll.

Sport és szórakozás
A wellness központban számtalan szépészeti kezelésen, masszázson vehetnek részt, valamint teniszpálya is rendelkezésre áll. A szálloda közelében lehetőség van búvárkodásra, golfozásra, raftingra.

Ellátás:reggeli, felár ellenében félpanzió vagy teljes ellátás igényelhető.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra, helyi idegenforgalmi adót, transzfert Denpasar repülőtér- szálloda - Denpasar repülőtér között, illetve a magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem mondható le és nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket (VÁLTOZHAT!) és a repülőjegy felárat, amely bizonyos időszakokban kötelezően fizetendő (VÁLTOZHAT!), baleset, betegség, poggyász biztosítást, a borravalókat, útlemondási biztosítást (1,4%), fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket. Az egyes szállodák eltérő mértékű depozitot igényelnek, melynek mértékéről utazása előtt érdeklődjön!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak