Indonézia, Nusa Dua: Hotel Grand Whiz 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233991
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Nusa Dua

Szállás / program részletes leírása



A 130 szobás szálloda modern köntösbe bújtatott különleges dizájnnal rendelkezik. Az üzleti és nyaralni vágyó utazóknak egyaránt tökéletes választás, jó elhelyezkedésének köszönhetően, hiszen Nusa Dua központja közelében található. Magas színvonalú szolgáltatásai miatt kedvelt a turisták körében. A 4*-os hotel mindössze 20 perc autóútra helyezkedik el a nemzetközi reptértől és 5 percnyire Bali központjától. 300 méterre található Nusa Beach tengerpartja, ahol a vízisportokon kívül a lélegzetelállító panoráma is lenyűgözi az ide érkezőket.

Program
Első nap:
Elutazás Budapestről, érkezés Denpasar repülőterére a menetrend függvényében.Találkozás a magyar asszisztenciával, transzfer a választott szállodába, bejelentkezés, szobák elfoglalása.

Nyaralás Bali szigetén
Lehetőség van díj ellenében magyar nyelvű programokon való részvételre.

Utolsó nap:
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre (magyar asszisztencia nélkül), hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend függvényében.



Szobák: A szálloda superior és deluxe szobái azonos felszereltségűek: zuhanyzóval, légkondicionálóval, széffel, TV-vel, ingyenes wifi-vel, minibárral, kávé és teafőzővel rendelkeznek. A deluxe szobák nagyobb alapterületűek. Deluxe szobák felár ellenében foglalhatók.

Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, kert, medence, gyermekmedence, konferenciaterem, masszázs, ingyenes WiFi, szobaszerviz, kávézó, mosoda.

Ellátás:reggeli
.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra, helyi idegenforgalmi adót, transzfert Denpasar repülőtér- szálloda - Denpasar repülőtér között, illetve a magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem mondható le és nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket (VÁLTOZHAT!) és a repülőjegy felárat, amely bizonyos időszakokban kötelezően fizetendő (VÁLTOZHAT!), baleset, betegség, poggyász biztosítást, a borravalókat, útlemondási biztosítást (1,4%), fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket. Az egyes szállodák eltérő mértékű depozitot igényelnek, melynek mértékéről utazása előtt érdeklődjön!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak