Indonézia, Kuta: Hotel Wina Holiday Villa 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233971
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Kuta

Szállás / program részletes leírása



Kuta Beachen, Bali legnépszerűbb és legfelkapottabb partszakaszán helyezkedik el a szálloda. A városközpont kényelmes séta távolságra található. A szálloda épülete hagyományos balinéz stílusban épült és egy csodálatos kert közepén terül el. Teljes kikapcsolódást biztosít minden vendégnek ez a paradicsomi környezet.

Program
Első nap:
Elutazás Budapestről, érkezés Denpasar repülőterére a menetrend függvényében.Találkozás a magyar asszisztenciával, transzfer a választott szállodába, bejelentkezés, szobák elfoglalása.

Nyaralás Bali szigetén
Lehetőség van díj ellenében magyar nyelvű programokon való részvételre.

Utolsó nap:
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre (magyar asszisztencia nélkül), hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend függvényében.



Fekvése: az egyszerre modern és balinéz stílusjegyeket hordozó szálloda buja trópusi növényzettől övezve, a híres kutai strandtól mintegy 100m-re helyezkedik el. Az épülettől 5 perc sétára található a közkedvelt Legian Street, ahol számos üzlet, és étterem várja a vendégeket.

Szobák: a szálloda 180 művészien berendezett szobával rendelkezik, melyek a kertre vagy a medencére néznek.
A superior szobák mindegyike kb. 24 m2, fürdőszobával, Wc-vel, terasszal vagy balkonnal rendelkezik. A szobákban légkondicionálás, TV, minibár, tea/kávé készítési lehetőség, telefon, széf.
Felár ellenében foglalható: Deluxe szoba (kb.32 m2), Junior Suite (kb. 40 m2, baldachinos ágy, nadrágvasaló, asztal, szúnyogháló), Executive Suite (egyénileg szabályozható légkondicionálás, IDD telefon), Presidential Suite (egyénileg szabályozható légkondicionálás, IDD telefon).

Szolgáltatások: étterem mely egyszerre kombinálja a maláj, indonéz és nemzetközi ételkülönlegességeket, bár, spa és szépség szalon (kozmetikai kezelések felár ellenében), kis könyvtár, business központ, autókölcsönzés, széf, pénzváltás, ingyenes buszjárat a Legian Street-re valamint a Kuta térre.

Sport és kikapcsolódás: medence, gyermek medence, edzőterem, asztali tenisz, programiroda, a parton szörfözési lehetőség (térítés ellenében).

Gyermekkedvezmény: két felnőttel egy szobában, pótágyon.

Ellátás: reggeli.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra, helyi idegenforgalmi adót, transzfert Denpasar repülőtér- szálloda - Denpasar repülőtér között, illetve a magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem mondható le és nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket (VÁLTOZHAT!) és a repülőjegy felárat, amely bizonyos időszakokban kötelezően fizetendő (VÁLTOZHAT!), baleset, betegség, poggyász biztosítást, a borravalókat, útlemondási biztosítást (1,4%), fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket. Az egyes szállodák eltérő mértékű depozitot igényelnek, melynek mértékéről utazása előtt érdeklődjön!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak