Indonézia, Nusa Dua: The Grand Bali Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233765
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Nusa Dua

Szállás / program részletes leírása



A szálloda autentikus Balinéz nyugalommal és vendégszeretettel várja vendégeit. Itt az idő mintha megállna, az átélt élmények azonban garantáltan örökké megmaradnak. A szálloda ideális választás azok számára, akik a békés pihenést részesítik előnyben.

Program
Első nap:
Elutazás Budapestről, érkezés Denpasar repülőterére a menetrend függvényében.Találkozás a magyar asszisztenciával, transzfer a választott szállodába, bejelentkezés, szobák elfoglalása.

Nyaralás Bali szigetén
Lehetőség van díj ellenében magyar nyelvű programokon való részvételre.

Utolsó nap:
Kijelentkezés a szállodából, transzfer a repülőtérre (magyar asszisztencia nélkül), hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend függvényében.



Fekvése: a 63 szobás, balinéz stílusú, trópusi környezetben fekvő elegáns szálloda Nusa Duán található, 5 percnyi távolságra a parttól és 15 percnyire a repülőtértől.

Szobák:Az nagyméretű, 55 négyzetméteres ízlésesen dekorált delux kertre néző szobák mindegyikében található légkondicionáló, LCD Tv nemzetközi csatornákkal, minibár, tea-és kávéfőző, széf (felár ellenében). A fürdőszobában fürdőkád és zuhanyzófülke is helyet kapott. A szobákban ingyenes WiFi áll rendelkezésre.

Szolgáltatások:24 órás recepció, szobaszerviz, pénzváltó, mosoda, konferenciatermek, ajándékbolt, medence, étterem, bár, spa, edzőterem, parkoló. A szálloda minden nap shuttle járatokat indít a privát beach klubjába, Nusa Duába, illetve Kutába.

Sport és szórakozás: úszomedence, tenisz spa-központ, aszállodától 5 percnyi autótávolságra található a otel saját strandrésze, vízi sportok széles választékával, ahová ingyenes különjárattal juthatnak el a vendégek; közelben golfpálya.

Étkezés: reggeli.

Gyermekkedvemény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén pótágyon.

Strand:kb. 20 perc séta. A szálloda shuttle járatokat üzemeltet a strand és a hotel között.





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet menetrend szerint közlekedő repülőjáratra 1átszállással, szállást a megadott ellátással a választott turnusra, helyi idegenforgalmi adót, transzfert Denpasar repülőtér- szálloda - Denpasar repülőtér között, illetve a magyar nyelvű asszisztenciát. A részvételi díj a repülőgépek telítettségének függvényében eltérhet az oldalon feltüntetett összegtől. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem mondható le és nem visszatéríthető!



Külön fizetendő:

A repülőtéri illetéket (VÁLTOZHAT!) és a repülőjegy felárat, amely bizonyos időszakokban kötelezően fizetendő (VÁLTOZHAT!), baleset, betegség, poggyász biztosítást, a borravalókat, útlemondási biztosítást (1,4%), fakultatív programok költségeit, egyéb étkezéseket. Az egyes szállodák eltérő mértékű depozitot igényelnek, melynek mértékéről utazása előtt érdeklődjön!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak