Kultúra és üdülés Balin - 5 éj Ubud: Beji Ubud Resort 4*, + 7 éj Sanur: Prama Sanur Beach Bali Hotel 4*+, reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 222851
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Sanur, Ubud

Szállás / program részletes leírása



BALI: paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg kulturális élményekre vágyó utazóknak. Jól ismert képző- és táncművészetéről, zenei életéről, de a ritka madárfajok iránt érdeklődők sem térnek haza maradandó élmények nélkül. Bali híres természeti értékeiről. Hat tagból álló vulkánlánc, buja trópusi erdők, rizsföldek, gyümölcsösök tarkítják a mély krátertavak és kanyonok által szabdalt szigetet. A feldíszített templomok különleges harmóniát alkotnak a mandarin, magnólia fák, a szegfűszeg, a különböző orchideafélék, hibiszkuszok, valamint számos különleges trópusi növény illatával átszőtt látványával. A sziget lakói az indonéz többségtől eltérően hindu vallásúak.

Ubud Bali kulturális, képzőművészeti központja. Aki Balira utazik, annak kötelező ide ellátogatni. Igazi spirituális központ, ahol lehetőség nyílik megtapasztalni az igazi balinéz kultúrát. A környék rengeteg híres szentélynek, ősi vallási helyszínnek és kézműves falunak ad otthont, valamint a városka határában található a Majom Erdő is. 

 
A sziget főbb üdülőhelyeinek jellege eltérő. Kuta nyüzsgő üzletekkel, szórakozóhelyekkel teli, tengerpartja a magas hullámok miatt elsősorban szörfözőknek ideális. Kutától mindössze 11 km-re épültek ki az újabb üdülőtelepek, Nusa Dua és Tanjung Benoa, amelyek elsősorban a magasabb szolgáltatási színvonalat igénylő turisták kedvelt célpontjai.
A sziget dél-keleti részén fekvő Sanur nem olyan elszigetelt, mint Nusa Dua, itt viszont sokkal inkább részesei lehetünk a balinéz mindennapoknak.
 
Ajándék Közép-Bali kirándulás! 
Kintamani kirándulás Közép-Balira

Ubud – Majomerdő; Tegallalang rizsteraszok UNESCO világörökség része, Kintamani - kilátó a Batur tóra és a Batur vulkánra +fakultatív svédasztalos ebéd kilátással a Baturra;
Kávéültetvény és fűszerkert / lehetőség a híres luwak kávé és az őstermelők helyi gyógynövény teáinak megkóstolására/; Tirtha Empul, a szent víz forrása temploma 10.századból, ősi balinéz hindu szent hely a spirituális megtisztulásra, a helyi hinduk itt végzik rituális megtisztuló szertartásaikat.
 

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy 2020. 03. 25-én lesz Balin a Nyepi ünnep (csend ünnepe). Ezen a napon minden zárva tart, így ekkor csak a szálloda területén tudnak tartózkodni. A tengerpart sem használható, viszont a szálloda medencéjét tudják használni.  Az üzletek, éttermek is zárva tartanak és ezen a napon repülő, transzfer/ taxi sem közlekedik, így erre a napra nem ajánljuk az érkezés/ indulás időpontját.
A tv és internet szolgáltatás sem működik ilyenkor,így akinek ez problémát okoz, javasoljuk, hogy más időpontot válasszon.

Beji Ubud Resort 4*

Elhelyezkedése: A szálloda Ubudtól kb 2,5 km-re helyezkedik el festői környezetben. A nyugodt környezetben fekvő szálloda kitűnő választás a kikapcsolódni vágyóknak, ugyanakkor Ubud központja is könnyen elérhető, ahova a szálloda naponta többször ingyenes transzfert biztosít vendégei számára.

Szolgáltatások: A 2007-ben nyílt gyönyörű trópusi kerttel rendelkező szállodában medence, recepció, étterem, bár, wifi, parkoló, gyermekfelügyelet, szobaszerviz, ruhatisztító, kerékpárbérlés biztosítja a vendégek kényelmét.

Ellátás: reggeli (felár ellenében félpanzió és teljes ellátás is kérhető).

Szobák: A szobákban balkon, széf, minibár, tea- és kávéfőző, wifi, telefon, tv, fürdőszoba, hajszárító található.

A szálloda honlapját itt tekintheti meg>>

 

Prama Sanur Beach Hotel 4*+

Elhelyezkedése: A nyugodt környezetben fekvő szálloda  közvetlenül a tengerparton helyezkedik el, Sanur központjától kb 1 km-re.

Szolgáltatások: A 2015-ben felújított 428 szobás szállodában  recepció, parkoló, wifi (ingyenes), ajándékbolt, több étterem, bár, medencebár, ruhatisztítás, medence, gyerekmedence, gyerekklub, gyerekfelügyelet (térítés ellenében) biztosítja a vendégek kényelmét.

Wellness: szépségközpont (térítés ellenében), spa (térítés ellenében), szauna (ingyenes), masszázs (térítés ellenében), kozmetika (térítés ellenében)

Sportolási lehetőségek: térítésmentesen: strandröplabda, asztalitenisz, tollaslabda, biliárd, fitnesszterem, vízi aerobic, teniszpálya (világítás térítés ellenében)
Térítés ellenében: kajak, szörfözés, teniszfelszerelés bérlése, kerékpár bérlés
 
Szobák:
Superior szoba:
kb 26-30 m2, a szobában fürdőszoba, wc, hajszárító, légkondicionáló, minibár (térítés ellenében), tv, telefon, internet (ingyenes) és balkon, vagy terasz található.

Deluxe szoba: kb 31-35 m2, berendezése megegyezik a superior szobáéval.

Deluxe, medencére, vagy tengerre néző szoba: kb 31-35 m2, berendezése megegyezik a deluxe szobáéval. 

Club szoba: kb 31-35 m2, kombinált nappali/hálószoba, ülősarok, a többi berendezés megegyezik a deluxe szobáéval. .

Junior suite: kb 36-40 m2, külön nappali és hálószoba, a többi berendezés megegyezik a deluxe szobáéval.

Ellátás: reggeli, felár ellenében félpanzió, vagy all inclusive ellátás is kérhető.

A szálloda honlapját itt tekintheti meg>>

 

A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia! További időpontokkal, magasabb kategóriás szállodákkal kapcsolatban kérem, érdeklődjön irodáinkban!

 
 
 

 

 



Tudnivalók az árról

Az alapár tartalmazza:

 - repülőjegy
- transzferek
- Ubudban 5 éj + Sanuron 7 éj szállás kétágyas szobában (egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő)
- reggelis ellátás
- magyar idegenvezető a helyszínen.

 Az ár nem tartalmazza:
- repülőtéri illeték
- foglalási díj
- baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás
- útlemondási biztosítás

Helyszínen fizetendő:
- deposit a szállodákban: kb 2-300 USD/szoba/szálloda (Utazás végén visszajár)

 

 

 

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak