Indonézia, Nusa Dua: Hilton Resort Nusa Dua 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 207380
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Nusa Dua

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A luxus szálloda Nusa Dua tengerpartján, egy 40 méter magas sziklafalon helyezkedik el, gyönyörű kilátást nyújtva az Indiai-óceánra. A szálloda Ngurah Rai Nemzetközi repülőtértől körülbelül 15 km-re, míg a népszerű Bali Collection bevásárlóközponttól 3 km-re található. Az igényes 389 szobával rendelkező szálloda széles körű szolgáltatásaival, igényes belső designjával , gyönyörű, zöldben pompázó kertjével, és számos éttermével minden utas igényét kielégíti. A szálloda közvetlenül a tengerparton található, de nagy kiterjedése miatt a part eléréséhez előfordulhat, hogy sétálni, illetve liftezni kell.

Szolgáltatások
számos étterem és bár a hazai és nemzetközi konyha remekeivel. A szórakozásról 4 egymásba kapcsolódó úszómedence, gyerek medence és egy 30 méteres csúszda gondoskodik. Térítés ellenében teniszpálya, jól felszerelt fitnesz központ, szauna, gőzfürdő, hideg és meleg jacuzzi, különféle masszázs- és spa kezelések (Mandara Spa-ban) vehetők igénybe. WIFI elérhetőség néhány közösségi területen helyszíni fizetés ellenében. A gyerekek felhőtlen kikapcsolódását gyerekmedence, gyerek klub és játszótér garantálja.

Elhelyezés
kétágyas pótágyazható (maximum kapacitás 3 fő) letisztult stílusú, elegáns szobákban. A szobák mindegyike légkondicionált, LCD TV-vel felszerelt, balkonnal rendelkezik. WIFI térítés ellenében vehető igénybe.

Ellátás
reggeli.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Reggeli,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak