TOP TIPP! Bali, Seminyak: Bali Agung Village 3*+, reggelivel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 204509
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Seminyak

Szállás / program részletes leírása



 

BALI: paradicsomi színteret biztosít a gondtalan kikapcsolódásra, és egyidejűleg kulturális élményekre vágyó utazóknak. Jól ismert képző- és táncművészetéről, zenei életéről, de a ritka madárfajok iránt érdeklődők sem térnek haza maradandó élmények nélkül. Bali híres természeti értékeiről. Hat tagból álló vulkánlánc, buja trópusi erdők, rizsföldek, gyümölcsösök tarkítják a mély krátertavak és kanyonok által szabdalt szigetet. A feldíszített templomok különleges harmóniát alkotnak a mandarin, magnólia fák, a szegfűszeg, a különböző orchideafélék, hibiszkuszok, valamint számos különleges trópusi növény illatával átszőtt látványával. A sziget lakói az indonéz többségtől eltérően hindu vallásúak. Kedvcsináló videó >>

A sziget főbb üdülőhelyeinek jellege eltérő. Kuta nyüzsgő üzletekkel, szórakozóhelyekkel teli, tengerpartja a magas hullámok miatt elsősorban szörfözőknek ideális. Kutától mindössze 11 km-re épültek ki az újabb üdülőtelepek, Nusa Dua és Tanjung Benoa, amelyek elsősorban a magasabb szolgáltatási színvonalat igénylő turisták kedvelt célpontjai. Seminyak fiatalos, trendi, nagyon hangulstos, rengeteg szórakozási és vásárlási lehetőséggel, véleményünk szerint az egyik legjobb választás Balin. 

 

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy 2020. 03. 25-én lesz Balin a Nyepi ünnep (csend ünnepe). Ezen a napon minden zárva tart, így ekkor csak a szálloda területén tudnak tartózkodni. A tengerpart sem használható, viszont a szálloda medencéjét tudják használni.  Az üzletek, éttermek is zárva tartanak és ezen a napon repülő, transzfer/ taxi sem közlekedik, így erre a napra nem ajánljuk az érkezés/ indulás időpontját.
A tv és internet szolgáltatás sem működik ilyenkor,így akinek ez problémát okoz, javasoljuk, hogy más időpontot válasszon.

Bali Agung Village Hotel 3*

Elhelyezkedése: A szálloda Seminyakban található, Kutától kb 3 km-re, a tengerparttól kb 500 méterre. Vásárlási lehetőség, éttermek, bárok kb 500 méterre találhatóak, a reptér autóval kb fél óra alatt elérhető.

Szolgáltatások: A 41 szobával rendelkező szállodában recepció, széf, wifi (ingyenes), étterem, bár, medence bár, kávézó, ruhatisztítás, medence, gyerekmedence biztosítja a vendégek kényelmét.

Sportolási, szórakozási lehetőségek: alkalmanként esti szórakoztató műsorok
Térítés ellenében: helyi szolgáltatóknál különböző vízi sportok, masszázs

Szobák: standard szoba: kb 32 m2, a szobában fürdőszoba, wc, hajszárító, tv, telefon, balkon, wifi (ingyenes), széf (ingyenes), minibár (térítés ellenében) és légkondicionáló található.

Villa: tágasabb, mint a standard szoba, kb 143 m2, berendezése megegyezik a standard szobáéval, kiegészítve egy terasszal és kis kerttel

Ellátás: reggeli

Utazás: repülővel Budapestről, egy átszállással, repülési idő kb. 18 - 20 óra, menetrendtől függően (ezért érdemes ide egy hétnél hosszabb nyaralást tervezni!) 

Tervezett program: 

Első nap: Elutazás Budapestről, érkezés (+1 nap) Denpasar repülőterére a menetrend függvényében. Találkozás a magyar asszisztenciával, transzfer a választott szállodába, bejelentkezés, szobák elfoglalása.

Nyaralás, felár ellenében magyar nyelvű programokat szervez Önnek évek óta Balin élő profi idegenvezetőnk.

Utolsó nap: Kijelentkezés a szállodából dél körül, transzfer a repülőtérre, hazautazás, érkezés Budapestre a menetrend függvényében (+1 nap általában).

A részvételi díj a repülőjegy árak emelkedésének függvényében változhat, így érdemes mielőbb helyet foglalnia!  További időpontokkal, magasabb kategóriás szállodákkal kapcsolatban kérem, érdeklődjön irodáinkban!

+ 1 tipp: kérje ajánlatunkat csak szálláshelyre vonatkozóan is, mert kedvezőbb árakat kaptunk, mint a booking.com! 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- 12 éj szállás,
- reggeli,
 - magyar idegenvezető a helyszínen

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.

Helyszínen fizetendő:
- deposit a szállodában (kb 2-300 USD/szoba)

 

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak