Indonézia, Tanjung Benoa: Bali Tropic Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 204405
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Tanjung Benoa

Szállás / program részletes leírása



Általános információk: Utazás Budapestről a KLM, az Air France, az EMIRATES vagy a Qatar járataival. Az ártáblázatokban szereplő részvételi díj tartalmazza 10 nap / 7 éjszakás, illetve 13 nap / 10 éjszakás turnusokra a repülőjegyet, a szállást 7 illetve 10 éjszakára a megjelölt ellátással, a transzfert és a felsorolt kirándulásokat. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk.

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

Repülőjegy foglalás kiegészítő feltételei: Az utazási csomagárak már tartalmazzák az oda-vissza út alapdíját. A repülőtéri adók, illetékek és pótdíjak külön fizetendők. A repülőtéri illetékek az árfolyamváltozása miatt kis mértékben eltérhetnek. A repülőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a KLM, az Air France, az Emirates vagy a Qatar mindenkori aktuális menetrendje szerinti, saját üzemeltetésű járatain meghatározott foglalási alosztályokon (N/T), budapesti kiindulással, minimum egy szombat éjszakai kint tartózkodással vehetők igénybe. Eltérő foglalási osztály esetén repülőjegy árkülönbözet fizetendő. A repülőjegyek foglalást követően kiállításra kerülnek, ezt követően a nem módosíthatóak, a jegyárak nem visszatéríthetőek

A részvételi díjon felül kötelezően fizetendő: repülőtéri illeték, üzemanyag pótdíj, sztornóbiztosítás 1%, foglalási díj. Javasoljuk baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás megkötését (árak különböző díjszabásban)

Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 80 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: nincs, egyéni utazás menetrend szerinti járatokon.

A részvételi díjban szereplő kirándulások:

A programleírások tájékoztató jellegűek.

Kirándulások 7 és 10 éjszakás tartózkodás esetén:

Kehen – Panglipuran – Kertagosa egész napos kirándulás

Kehen temploma az egyik legrégibb a szigeten, különleges építészeti emlék. A kirándulás során tipikus balinéz falvakat, egy ősi palotát tekintünk meg és csodálatos természeti látványosságokban lehet részünk. A program általában hétfőn és/vagy szombaton indul.

Petanu – folyó völgye egész napos kirándulás

Az északi irányba haladó túra során ellátogatunk Kintamani közelében fekvő Batur-tóhoz, az elefántbarlanghoz, a Purkabala múzeumba, ahol ősi kőszarkofágokat őriznek, egy kávéültetvényre és a csodaszép folyóvölgybe. A program általában pénteken és/vagy vasárnap indul.

Mengwi – Tanah Lot félnapos kirándulás

Délutáni kirándulás Mengwi gyönyörű templomához, mely Bali második legnagyobb szakrális építménye. A templomot egy lótuszokkal borított tó közepén emelték. Következő állomásunk a majmok és denevérek erdeje, majd végül Tanah Lot szentélyéhez kirándulunk, mely egy tengerből kiemelkedő sziklára épült, ahonnan pazar naplementében gyönyörködhetünk. A program általában hétfőn és/vagy csütörtökön indul.

BÓNUSZ: ajándék 90 perces masszázs 1 fő részére vagy 1 üveg bor.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: hatalmas kertben elhelyezkedő, 3 emeletes balinéz stílusban épült épületekből álló közkedvelt szálloda Tanjung Benoa településen, éttermek és bárok közelében. A szállodát csupán a tengerparti sétány választja el a finomhomokos tengerparttól.

Szobák: szépen berendezett, fürdőszobás, légkondicionált, telefonnal, Tv-vel (műholdas adások), kávé – és teafőzővel és hajszárítóval felszerelt. Térítés ellenében széf, minibár. A szobákhoz erkély vagy balkon tartozik.

Szolgáltatások: étterem, bár, konferenciaterem, ajándéküzlet, konferencia terem, billiárd.

Sport és kikapcsolódás: úszómedence, vízi sportok a tengerparton.

Ellátás: all inclusive (reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközbeni snackek, helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása. Szilveszter este zenés gálavacsora.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon.

(181113)



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,konferenciatermek,bár

Sport és szórakozás: medence,biliárd

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak