Indonézia, Sanur: Parigata Resort & Spa 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 204400
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Sanur

Szállás / program részletes leírása



Általános információk: Utazás Budapestről a KLM, az Air France, az EMIRATES vagy a Qatar járataival. Az ártáblázatokban szereplő részvételi díj tartalmazza 10 nap / 7 éjszakás, illetve 13 nap / 10 éjszakás turnusokra a repülőjegyet, a szállást 7 illetve 10 éjszakára a megjelölt ellátással, a transzfert és a felsorolt kirándulásokat. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk.

Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A feltüntetett "teljes részvételi ár" tartalmazza: részvételi díj, repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag "YQ", légszennyezési "ETS" és utasbiztonsági "ATSC"), transzfer (különböző díjszabás), 1% sztornóbiztosítás és a foglalási díj 500 Ft/fő, amelyeket a weboldalunkon a kalkulációban részletezünk. A sztornóbiztosítás a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre, a légiközlekedési pótdíjakra, a transzferre számítandó. 

Repülőjegy foglalás kiegészítő feltételei:
Az utazási csomagárak már tartalmazzák az oda-vissza út alapdíját. A repülőtéri adók, illetékek és pótdíjak külön fizetendők. A repülőtéri illetékek az árfolyamváltozása miatt kis mértékben eltérhetnek. A repülőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, a KLM, az Air France, az Emirates vagy a Qatar mindenkori aktuális menetrendje szerinti, saját üzemeltetésű járatain meghatározott foglalási alosztályokon (N/T), budapesti kiindulással, minimum egy szombat éjszakai kint tartózkodással vehetők igénybe. Eltérő foglalási osztály esetén repülőjegy árkülönbözet fizetendő. A repülőjegyek foglalást követően kiállításra kerülnek, ezt követően a nem módosíthatóak, a jegyárak nem visszatéríthetőek

Javasoljuk baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás megkötését (árak különböző díjszabásban)

Gyermekkedvezmények: 0-2 éves korig a gyermek részvételi díja mindösszesen 80 000 Ft/fő (repülőn külön ülőhely nélkül, illeték, transzfer díjmentesen, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: nincs, egyéni utazás menetrend szerinti járatokon.

A részvételi díjban szereplő kirándulások:

A programleírások tájékoztató jellegűek.

Kirándulások 7 és 10 éjszakás tartózkodás esetén:

Kehen - Panglipuran - Kertagosa egész napos kirándulás

Kehen temploma az egyik legrégibb a szigeten, különleges építészeti emlék. A kirándulás során tipikus balinéz falvakat, egy ősi palotát tekintünk meg és csodálatos természeti látványosságokban lehet részünk. A program általában hétfőn és/vagy szombaton indul.

Petanu - folyó völgye egész napos kirándulás

Az északi irányba haladó túra során ellátogatunk Kintamani közelében fekvő Batur-tóhoz, az elefántbarlanghoz, a Purkabala múzeumba, ahol ősi kőszarkofágokat őriznek, egy kávéültetvényre és a csodaszép folyóvölgybe. A program általában pénteken és/vagy vasárnap indul.

Mengwi - Tanah Lot félnapos kirándulás

Délutáni kirándulás Mengwi gyönyörű templomához, mely Bali második legnagyobb szakrális építménye. A templomot egy lótuszokkal borított tó közepén emelték. Következő állomásunk a majmok és denevérek erdeje, majd végül Tanah Lot szentélyéhez kirándulunk, mely egy tengerből kiemelkedő sziklára épült, ahonnan pazar naplementében gyönyörködhetünk. A program általában hétfőn és/vagy csütörtökön indul.

BÓNUSZ: ajándék 90 perces masszázs 1 fő részére vagy 1 üveg bor.

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: A közkedvelt szálloda Sanur tengerpartjától pár perces sétányira található. Tökéletes kikapcsolódást nyújt mind a vízi sportot kedvelőknek, mind a pihenni vágyóknak.

Szobák: ízlésesen berendezett szobái tágasak, fürdőszobásak, zuhanyzóval, műholdas Tv-vel, telefonnal, felszereltek. Térítés ellenében széf bérelhető. A szobákhoz balkon tartozik.

Szolgáltatások: recepció, étterem (indonéz és nemzetközi ételek), bár, spa szolgáltatások, wellness részleg, wifi, gyermekfelügyelet, szobaszerviz, mosoda, vegytisztítás, vasalási szolgáltatás, pénzváltó, ajándékbolt, autókölcsönző.

Sport és szórakozás: medence, napozóterasz nyugágyakkal és napernyőkkel,

Étkezés: büféreggeli.

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek egy szobában történő elhelyezése esetén, pótágyon.



Szolgáltatások: mosoda,recepció,étterem,bár,autóbérlés,gyermekfelügyelet,szobaszerviz,pénzváltó,wifi,üzletek,fürdőszoba,széf,erkély vagy terasz,műholdas tv,telefon

Sport és szórakozás: medence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők,spa részleg


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak