Indonézia, Kuta: Kuta Paradiso Hotel 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 187934
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Indonézia
Város: Kuta

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
a 250 szobával rendelkező hotel épülete körülbelül 500 méterre található Kuta strand déli részétől. Az üdülőfalu központja közelében elhelyezkedő szállodától gyalogosan könnyűszerrel megközelíthetők a település híres bevásárlóközpontjai, a Kuta Square illetve a Discovery, valamint a híres Waterbom vízi vidámpark és számos egyéb szórakozási lehetőség is.

Szolgáltatások
A sportolni vágyókat szabadtéri medence, bowlingpálya, billiárdközpont valamint fitneszközpont várja. A hétköznapok kipihenését a Jalanidi SPA részleg szolgáltatásai biztosítják. (A felsorolt szolgáltatások némelyike felár ellenében vehető igénybe ? bővebb információ a helyszínen). WIFI elérhetőség a hotel közösségi részeiben. A gyerekek szórakozását a Mickey gyerek klub biztosítja (5 és 12 év között), ahol különféle programokkal, játékokkal és arcfestéssel szórakoztatják a kicsiket.

Elhelyezés
a kertre néző, erkélyes/teraszos szobákban a modern és balinéz stílus egyaránt érvényesül. A szobák felszereltségéhez tartozik az egyénileg szabályozható légkondicionáló, WIFI elérhetőség, széf, SAT TV, minibár, tea- és kávéfőzési lehetőség. A márvánnyal díszített fürdőszobák rendelkeznek hajszárítóval. Szobaszerviz a nap 24 órájában igénybe vehető (térítés ellenében).

Ellátás
büféreggeli.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- Reggeli,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak