AKCIÓ! Dubai, Abu Dhabi és Zanzibár, magyar idegenvezetős csoport: hotelek 4*, félpanzió és all inlc.

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 217177
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:városnézés és üdülés

Ország: Egyesült Arab Emírségek, Tanzánia
Város: Abu Dhabi, Dubai, Mahonda, Stone Town

Szállás / program részletes leírása



KOMBINÁLT PROGRAM: városnézés Dubaiban és Abu Dhabiban, majd nyaralás Zanzibáron, a csodálatos fűszerszigeten!

Töltsön el 3 éjszakát a fantasztikus hangulatú Dubaiban, majd nyaraljon a világ egyik legszebb fehér homokos tengerpartján, Zanzibáron!

Egyesült Arab Emirátusok, Dubai: hét emírséget foglal magában. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat. Engedje meg, hogy „kézen fogjuk” és megmutassuk az Egyesült Arab Emirátusok legfontosabb látványosságait! Gondoskodunk arról, hogy Dubaiban, a kétmilliós és robbanásszerűen növekvő kozmopolita és pezsgő városban eligazodjon és betekintést nyerjen az arab világ csodáiba, ahol a hosszan elnyúló homokos tengerpart és szikrázó napsütés csak a kezdet… Legyen szó városnézésről, fantasztikus építészeti remekek és legek vagy éppen természeti szépségek bemutatásáról, barangolásról, mi az Önök igényeire válaszolva vezetjük be Dubai és az Emirátusok egyedülálló világába.

Abu Dhabi Emírsége a legnagyobb a 7 emirátus közül, Abu Dhabi pedig az Egyesült Arab Emírségek fővárosa. Ezen a helyen szinte kézzel fogható a luxus, az öbölben egymást érik a felhőkarcolók, a neves szállodaláncok kivétel nélkül megtalálhatóak, az utcákon a luxusautók, Ferrarik, Maseratik látvénya mindennapos. Ugyanakkor Abu Dhabi csodálatos tengerparttal, parkokkal és épületekkel várja a látogatókat. Videó a top látnivalókról >>

Zanzibár: Afrika, India és az arab világ egyetlen szigeten. Ez Zanzibár, melyet fűszerszigetként is emlegetnek. Földrajzilag persze Afrika, hiszen egy ugrásnyira ott van a szárazföld a szavannákkal és az oroszlánokkal, ahogy illik. De a sziget hosszú és változatos története során sokat látott, sok kultúra hagyta itt keze nyomát. Évszázadokon át vetekedtek érte a portugálok, arabok és angolok. Az összes nép hagyott itt emléket. A nap és a tenger szerelmesei ezen a szigeten biztosan nem csalódnak: csodálatos fehérhomokos pálmafák, fantasztikus színekben pompázó meleg vizű óceán, kiváló szállodák, nagyszerű kiszolgálás várja a vendégeket az év minden szakában.

Felár ellenében 5* hotel: Diamonds La Gemma dell'Est All inclusive, tengerre néző szobában +169 900 Ft/fő 7 éjre!

1. nap: találkozó a Ferihegyi reptéren, indulás Dubaiba a kora délutáni órákban, a világ legjobbjának tartott Emirates légitársaság járatával, turista osztályon. Érkezés Dubaiba késő este, csoportos transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása, az idegenvezetőnk segítségével. 

2. nap: reggeli a szállodában, utána szabadprogram vagy egész napos fakultatív városnézés Dubaiban, piaclátogatással és a Burj Khalifa torony megtekintésével, belépővel
Részvételi díj: 59 900 Ft/fő (min. 10 fő) 

Dubai korábban az “arany városa” nevet kapta, de ma már a legek városaként is említik és a város az innováció jelképeként is felfogható hatalmas növekedése, építményei, a világ legmagasabb tornya, a Burj Khalifa megépülése óta.  Napjaink legnépszerűbb nyaralóhelyén megmutatjuk Önnek a régi és új, a tradicionális arab építészet és a hi-tech város leghíresebb és legszebb részeit.
Városnéző körutunkon az Ön szállodájától indulva vezetett túra keretében a kihagyhatatlan látványosságokat tekinthetik meg:
- Burj Khalifa – a világ legmagasabb tornya
- Burj al Arab – a világ legmagasabb, vitorla alakú szállodája
- Jumeirah Beach – Dubai legszebb tengerpartja
- Dubai Marina – “város a városban”
- Pálma-sziget – a legnagyobb mesterséges sziget
- Atlantis hotel – csak kívülről!
- Sheikh Mohammed palota – csak kívülről! 
- Dubai Creek – a régi kikötő
- Dubai Mall
- Arany, fűszer és textilpiac
Városnéző körutunkat a Burj Khalifánál fejezzük be, ahol felmennek a toronyba. Utána megbeszélés szerint 1-2 órás szabadprogram van, megtekinthetik a Dubai Mall, a legnagyobb bevásárlóközpont kínálatát, illetve a torony előtt lévő zenélő szökőkutat. Innen visszajutás a szállodába csoportosan, a kora esti órákban, vagy egyénileg, ha még szívesen töltenének ott időt. 

3. nap: reggeli a szállodában, utána szabadprogram vagy egész napos fakultatív városnézés Abu Dhabiban, aranyporos kávézással az Emirates Palace-ban
Részvételi díj: 49 900 Ft/fő (min. 10 fő)

Látogasson el az Emirátusok fővárosába, ahol a lenyűgöző Dubai után egy kellemes hangulatú és a turistáknak is egyre több programot kínáló arab környezetben találhatja magát. Az Emirátusok második legnagyobb városa napjainkra kozmopolita metropolisszá növekedett, közel egymilliós lakosságával az Emirátusok politikai, kulturális, ipari és kereskedelmi központja. Abu Dhabi székhelye az Emirátusok kormányának, a központi bankjának és nem utolsó sorban az uralkodó családnak. A város gazdaságilag is kiemelt jelentőségű: Abu Dhabi termeli az Egyesült Arab Emirátusok GDP-jének 15%-át. Az olaj mellett gazdasága szerteágazó, befektetések a nehézipar, a megújuló energia, pénzügyi szolgáltatások és a turizmus területén is jelentősek. Abu Dhabi 140 km-re fekszik Dubaitól (végig autópályán utazunk), a vezetett városnézés alatt az alábbi nevezetességeket mutatjuk be:
- a Sheikh Zayed mecset, az Emirátusok legnagyobb, a világ 8. legnagyobb mecsete
- a lenyűgöző luxushotel, az Emirates Palace
- a Forma1-es pálya, Marina Mall, Cornish. 
Kérjük, vegye figyelembe a Mecset megtekintésére vonatkozó ruházati előírásokat – urak számára hosszú nadrág viselete kötelező, hölgyek fekete köpenyt (abayát) kell viseljenek, melyet térítésmentesen mi bocsátunk rendelkezésükre! Érkezés a szállodába a kora esti órákban. 

4. nap: Kijelentkezés és transzfer a repütőtérre, utazás Zanzibár szigetére, érkezés a délutáni órákban, csoportos transzfer a szállodába, szobák elfoglalása, pihenés, este vacsora. 

5. nap: reggeli után, igény esetén közös szálloda-bejárás, ismerkedünk a szálloda és a környék nyújtotta programlehetőségekkel, majd szabadprogram.

6. nap: szabadprogram vagy fakultatív kirándulás: egész napos Stone Town, Börtönsziget és fűszertúra, ebéddel, autóbusszal: 59 900 Ft/fő (min. 10 fő)

7. nap: szabadprogram, pihenés a szállodában.

8. nap: szabadprogram vagy egész napos fakultatív program: Jozani erdő és Kizimkazi delfinles: 59 900 Ft/fő (min.10 fő)

9. nap: szabadprogram , pihenés a szállodában. 

10. nap: szabadprogram vagy egész napos fakultatív hajókirándulás ebéddel és sznorkelezési lehetőséggel: 59 900 Ft/fő (min.6 fő)

11. nap: délelőtt kijelentkezés a szobákból, esti órákban transzfer a repülőtérre, hazautazás dubai átszállással (érkezés Budapestre másnap délben). 

12. nap: Hazaérkezés Budapestre a menetrend szerint. 

Tervezett menetrend: (Minden megadott idő helyi idő, a légitársaságok a menetrend változtatás jogát fenntartják!)
2018.11.06.    Budapest-Dubai   14:40-23:05
2018.11.09.    Dubai-Zanzibár     11:30-16:25
2018.11.16.    Zanzibár-Dubai     22:00-05:00
2018.11.17.    Dubai-Budapest    08:25-11:40 


Szálláshelyek a program során:

DUBAI: Tryp by Wyndham Dubai Hotel 4*

Elhelyezkedés: A modern hotel 650 szobával várja a vendégeket, kiváló közlekedéssel a város bármely pontja könnyen elérhető. 
Szobák: minden szoba jól felszerelt: széf, minibár, ingyenes wifi, tea- és kávéfőző, televízió. 
Szolgáltatások: étterem, bár, medence, fitness terem. 
Ellátás: félpanzió (első este a menetrend miatt a gépen kapnak vacsorát + hideg vacsorát kínálunk - szendvics + ásványvíz)

Képek a hotelről: http://www.wyndhamdubaimarina.com/photos.aspx

 

ZANZIBÁR: Diamonds Club Mapenzi Beach Resort 4*
A szálloda honlapja >>

 

Elhelyezkedés: Zanzibár keleti partján, a repülőtértől kb. 45 km-re fekszik a környezetével tökéletes összhangban épült szálloda.
Szálloda: 87 szobával várja a vendégeket. A szálloda 4 hektáron terül el, hosszú, fehérhomokos tengerpartja és trópusi kertje romantikus sétákra hívogat. A vendégek kényelmét több étterem, bár és medence, SPA szolgálja. A tengerparton különböző sportolási lehetőségek állnak rendelkezésre. 
Szobák: A kényelmes bungalók berendezése a hagyományos kelet-afrikai stílust tükrözi. Minden szoba légkondicionált, az ágyon szúnyogháló található, fürdőszobával, hajszárítóval, széffel és telefonnal felszerelt.
Mit tartalmaz az all inclusive ellátás?
Büféreggelit, büféebédet és büfévacsorát, bort, sört, üdítőt, egyes koktélokat, helyi röviditalokat az éttermekben és a bárokban, a szálloda által meghatározott időszakokban, a kijelölt vendéglátó egységekben.

FIGYELEM! Az ár aktuális ár, mely a repülőgép telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat! Foglalás után a név nem módosítható!
Irodánk nem felel a repülőgép járatok esetleges időpont változásaiért, illetve az azok miatt esetlegesen fellépő károkért. A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10-12:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe.Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 



Tudnivalók az árról

A megadott ár tartalmazza: 
-    repülőjegy,
-    transzfer a reptérről a hotelbe és vissza,
-    szállás 3 éj Dubai, majd 7 éj Zanzibár kétágyas standard szobában (egyágyas felárral kapcsolatban, illetve gyermekkedvezményekről érdeklődjön irodáinkban)
-    félpanziós ellátás Dubaiban,
-    all inclusive ellátás Zanzibáron,
-    magyar idegenvezetés Budapesttől Budapestig, már 16 főtől. 

Külön fizetendő:
-    reptéri illetékek,
-    fakultatív betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás 870 Ft/fő/nap,
-    fakultatív útlemondási biztosítás 2,5% (20% önrészes, de ha megköti hozzá a foglaláskor a fenti betegség biztosítást is, akkor önrész nélküli lesz, azaz lemondás esetén 100%-ot térít a biztosító).
Utólag nem köthető, csak az utazási szerződéssel egy időben!

Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek. A magyar idegenvezetős csoport minimális létszáma 16 fő. 

Helyszínen fizetendő: 
- vízumdíj kb. 50 USD/fő,
- kilépési illeték kb. 25 USD/fő.

Az útlevélnek a hazautazástól számított 6 hónapig még érvényesnek kell lennie!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak