Szuper előfoglalási akció! Egyesült Arab Emirátusok, Dubai: Hilton Dubai Jumeirah & Hilton Dubai The Walk 4*+, félapnzióval

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 211336
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása



Egyesült Arab Emirátusok, Dubai: hét emírséget foglal magában. A világ egyik legérdekesebb országa, ahol fantasztikus módon keveredik az arab hagyománytisztelet az elképesztő technikai fejlettséggel. Az utazó úgy érezheti, hogy az Ezeregy éjszakai mesevilágába csöppent. Fényűző és elegáns hotelek, óriás felhőkarcolók, hatalmas bevásárlóközpontok sorakoznak a tradícionális arab épületek mellett. Hegyek, remek tengerpartok, sivatagok, oázisok teszik változatossá a tájat, mindig felfedezhetünk valami újdonságot. A napfény garantált, és a kristálytiszta tengervízen kívül sportolási, vásárlási lehetőségek várják a pihenni, szórakozni vágyókat. Engedje meg, hogy „kézen fogjuk” és megmutassuk az Egyesült Arab Emirátusok legfontosabb látványosságait! Gondoskodunk arról, hogy Dubaiban, a kétmilliós és robbanásszerűen növekvő kozmopolita és pezsgő városban eligazodjon és betekintést nyerjen az arab világ csodáiba, ahol a hosszan elnyúló homokos tengerpart és szikrázó napsütés csak a kezdet… Legyen szó városnézésről, fantasztikus építészeti remekek és legek vagy éppen természeti szépségek bemutatásáról, barangolásról, mi az Önök igényeire válaszolva vezetjük be Dubai és az Emirátusok egyedülálló világába.

Hilton Dubai Jumeirah & Hilton Dubai The Walk 4*+
A szálloda honlapjának megtekintése <<<

Fekvése
Az 5 csillagos Hilton üdülőhely a dubai The Walk at Jumeirah Beach Residence területén található, mely végtelen vásárlási-, étkezési- és szabadidős programlehetőséget kínál. Az úszómedencét és a napozóágyakkal ellátott, privát strandot mindössze egy pálmaliget választja el. A közös helyiségekben ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított.
Jumeirah Beach aranyhomokos partján található szálloda tökélet kiindulópont Dubai városának felfedezéséhez. A nemzetközi repülőtér mindössze fél órás autóúttal elérhető. Nem messze található a Pálma szigettől, közel a The Walk sétálóutcához. A hotel számos kikapcsolódási lehetőséget nyújt épületen belül és kívül egyaránt. Számtalan étteremmel és bárral várja a vendégeket. Spa részlegében és fitness központjában a test és a lélek egyaránt felfrissül. Paradicsomi hangulat Jumeirah Beach szívében.

Szobák 
Deluxe walk view szobák: a barátságosan berendezett, king size méretű ággyal, fürdőszobával, zuhanyzóval és káddal rendelkeznek. Íróasztallal, wifi-vel (felár ellenében), sat TV-vel, kávé- és teafőzővel, széffel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval felszerelt. Felár ellenében tengerre néző, executive és tengerre néző executive szoba foglalható.

Szolgáltatások: éttermek, bárok, sky bár, konferencia terem.

Térítés ellenében: spa részleg, fitness terem, testkezelések, masszázs, manikűr, pedikűr.

Sport és szórakozás: a Hilton Dubai Jumeirah saját strandján különféle vízi sportokat lehet kipróbálni. Jól felszerelt edzőtermében edzeni lehet.

Gyerekeknek: a kicsiket gyerekklub és játszótér várja.


Az utazás foglalható rövidebb-hosszabb turnusban is! Kérje ajánlatunkat!

Az ár aktuális ár, mely a repülőgép / a hotel telítettségétől függően emelkedhet, így kérje mielőbb ajánlatunkat! Foglalás után a név nem módosítható!

Foglalás a szállás és a transzfer 40%-nak, valamint a repülőjegy (és amennyiben van, a biztosítások) teljes összegének megfizetésével lehetséges!

Irodánk nem felel a repülőgép járatok azonos napon belüli esetleges időpont változásaiért, illetve az azok miatt esetlegesen fellépő károkért. A hotel bejelentkezés 14:00-tól lehetséges, a hotel kijelentkezés 10-12:00-ig lehetséges. A repülőjegy és szállás nem módosíthatóak, nem lemondhatóak, betegségről szóló igazolás esetében amennyiben Ön rendelkezik útlemondási biztosítással 80-100% térítés vehető igénybe. Részletekről érdeklődjön irodáinkban! 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy WizzAir (felár ellenében Emirates),
- 20 kg feladható bőrönd,
- kis méretű kéipoggyász (40×30×20 cm), amit a fedélzetre vihet,
- fedélzeti poggyász (55×40×23 cm) az utastérben,
- ingyenes ülőhelyválasztás,
- elsőbbségi beszállás,
- priority check-in,
- szállás 7 éjszakára kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- félpanziós ellátás,
- transzfer,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- repülőtéri illeték,
- fakultatív baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás (1,5 millió Ft-ig 1,3%, 1,5-3 millió Ft-ig 2%, 3-6 millió Ft-ig 3%).

 
Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más hotelek is foglalhatók, kérje személyre szabott ajánlatunkat!
További időpontokra vonatkozó árajánalunkat kérje Kollégáinktól!
Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek! 

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak