Egyesült Arab Emírségek, Dubai: Gloria Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 186224
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Dubai

Szállás / program részletes leírása



Elhelyezkedés:
A Gloria Hotel egyedi deluxe apartmanokat kínál Dubai szívében a Yassat Gloria Hotel Apartments szomszédságában. A Dubai Nemzetközi Repülőtér 37 km-re, míg a híres Palm Jumeirah is mindössze csak 5 km-re fekszik a hoteltől. Napi ingyenes buszjáratok indulnak a Jumeirah Beach Parkba, mely egy 12 hektáron elterülő különböző szórakozási lehetőségeket kínáló szabad strand

Szolgáltatások:
25 méteres úszómedence, gyermekmedence, jacuzzi, spa szolgáltatások, szauna, gőzfürdő, konditerem, mini labdarúgó- és kosárlabdapálya, squash, bár, étterem, kávézó.

Szobák:
Egy hálószobás (58 nm), tágas, exkluzívan berendezett deluxe apartmanokban, melyekből csodálatos látvány tárul elénk a városra vagy az Arab öbölre és vele együtt a Pálma-szigetre. Az apartmanokban teljesen felszerelt konyha, tea- és kávékészítési lehetőségekkel, fürdőszoba, hálószoba és tágas nappali, LCD TV-vel áll rendelkezésre. Az egy hálószobás apartmanok minimum két fő befogadására alkalmasak. Minden apartmanban külön légtérben található a konyha, a nappali és a hálószoba. Az apartmanok tökéletesen alkalmasak arra, hogy otthonos kényelmet biztosítsanak a Dubaiban történő pihenés során.

Ellátás:
Büfé reggeli, igény esetén félpanzió vagy teljes panzió felár ellenében kérhető (büfé ebéd és vacsora, italok térítés ellenében).A megadott dátumoktól eltérő indulási időpont és tartózkodási időtartam is választható. Kérje ajánlatunkat!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak