ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ! Abu Dhabi, pihenés a tengerparton: Hotel Le Meridien 4*, repülővel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 139053
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Egyesült Arab Emírségek
Város: Abu Dhabi, Dubai

Szállás / program részletes leírása



SZENZÁCIÓS AKCIÓ!

Most ajándék egyszeri belépésre jogosító belépőjegyet biztosítunk a Ferrari World parkba!

Program:
1. nap: elutazás Budapestről Dubaiba, transzfer Abu Dhabiba, szálláshely elfoglalása
2-7. nap: pihenés, nyaralás, látogatás a Ferrari Worldben egyénileg. 
8. nap: hazautazás Dubaiból Budapestre
(Igény szerint a program Dubai szállással is kombinálható)

ABU DHABI: Az Egyesült Arab Emirátusok fővárosa a kellemes hangzású, s egyben kicsit misztikus Abu Dhabi. Ahogy ízlelgetjük ezt a szót talán leginkább az Ezeregy éjszaka meséi jutnak eszünkbe róla. Kincsek, aranyak, jólét, gazdagság… Ezek a fogalmak társulnak szinte mindenkiben. S ami külön érdekesség, ez a valóság is. A Katar, Szaud-Arábia és Omán által határolt Egyesült Arab Emirátusok fővárosa tényleg dúskál a javakban. Az állampolgárok egytől egyig vagyonos emberek, legyen az gyermek vagy idős nyugdíjas. Amióta megtalálták az olajat, dől a pénz a szó szoros értelmében. Ma már, éppen ezért a sivatagi szegény táj megváltozott: óriási üvegpaloták, csodás felhőkarcolók sorakoznak az öböl mentén, a tengerparti sétányon pálmasor lengedez, az üzletembereket és a turistákat luxus szállodák várják. Aki ellátogat Abu Dhabiba azzal könnyen tapasztalja, hogy itt tényleg kolbászból van a kerítés. Vagy inkább aranyból. Hihetetlen fejlődés látszik minden tekintetben. Az épületek a legszebb New York-i felhőkarcolóknál is gyönyörűbbek. A tenger felől közelítve Abu Dhabihoz úgy és érezhetjük magunkat, mintha a Staten Islandről kiindulva Manhattent vennénk célba Amerikában, szinte azonos a látkép a sok felhőkarcolóval, üvegpalotával. Csak az a különböző, hogy itt Abu Dhabiban 7 kilométer hosszú promenád fogad minket a parton, fantasztikus pálmasorral. Ezt a hét kilométert díszkővel burkolták, végigsétálni rajta nem kis élmény. Ehhez hasonló legfeljebb a Cote D'Azuron, vagyis a francia riviérán található, ott azonban nem nagy szám a pálma, nem úgy, mint a sivatagi országban. Abu Dhabiban, ahol az édes víz legalább olyan kincs mint az arany, minden egyes fához külön locsolót építettek, hogy a sivatagi hőségben is zöldelljenek a pálmák, s pompázzanak a sétálók gyönyörűségére. Ezt a promenádot egyébként évekig építették, töltötték fel a tengert, hogy nyerjenek helyet maguknak, s végestelen végig egyforma széles sávban kínálhassanak sétautat a nyaralóknak.

Ferrari World Park: a világ első Ferrari-témájú szórakoztató parkja. Teljes területe 200 000 négyzetméter, ebből 86 000 négyzetméter fedett. Több mint 20 különböző attrakció található itt: többek között a világ leggyorsabb hullámvasútja is, ahol megtapasztalhatjuk azt az erőhatást, amit Forma-1-es pilóták is éreznek. Ilyen és hasonló elemekkel mutatja be a park kicsiknek és nagyoknak, családoknak és Ferrari-rajongóknak az autó történetét. A park tetőszerkezetének átmérője 700 méter - kétszerese a New York-i Brooklyn-hídnak. Borításához 200 000 négyzetméter alumíniumot használtak el, ami 16 750 Ferrari készítésére lenne elegendő. A tetőn található a világ legnagyobb Ferrari-emblémája: 65 méter hosszú. Építéséhez 12 370 tonna acélt és 100 000 köbméter betont használtak fel. Hat éttermében összesen 1 200 ülőhely van - garantáltan jut hely mindenkinek.
Tekintse meg videón is >>

Főbb attrakciók:
- Formula Rossa: a világ leggyorsabb hullámvasútja, maximális sebessége 240 km/óra
- Speed of Magic: utazás 4D-ben
- Made in Maranello: virtuális látogatás a maranelloi Ferrari-gyárba
- V12: milyen belülről egy 12-hengeres motor?
- G-Force: ismerd meg az F1-es autókban tapasztalható erőhatásokat
- Scuderia Challenge: a legmodernebb szimulátorokat lehet kipróbálni
- Fiorano GT Challenge: száguldás versenyautókkal a hullámvasúton
- Galleria Ferrari: legszebb Ferrarik galériája
- Junior Grand Prix: itt a bátor gyerekek kisméretű versenyautókkal próbálhatják ki vezetési tudásukat

HOTEL LE MERIDIEN 4*+
Az öbölre néző Le Meridien a város központjában található, közel az Abu Dhabi bevásárlóközponthoz. A szálloda saját stranddal, csendes kerttel, Wi-Fi-vel várja vendégeit. A part nem nyílt víz, de tengervízes csatorna, a szemben lévő Al Maryah mesterséges szigetre néz.

 

Szállás: medencés és eden spaval rendelkező luxushotel, közkedvelt, csodálatos szálloda közvetlenül a tengerpaton épült, a közeleben számos vásárlási és étkezési lehetőség biztosított. Az étkezések árai hasonlóak vagy akár olcsóbbak mint a magyar árszínvonal. Számtalan nemzetközi konyha csábítja a betérőket: amerikai stílusú (gyors)éttermek a plázákban, indiai, pakisztáni, arab éttermek az utcán.  A szállodában több étterem és bár várja a látogatókat, a nemzetközi konyha szinte valamennyi híres fogását kipróbálhatja itt. A tengerparton szinte az összes vizisport igénybevételére lehetőség van (külön térítés ellenében), 2 hatalmas medence szolgálja még a vendégek kikapcsolódását és külön gyermek medence is rendelkezésre áll, úszómester szolgálattal. Az eden spaban külön térítés ellenében masszázst, és egyéb kozmetikai kezeléseket vehetnek igénybe.

Szobák: minden szoba légkondicionált,  televízióval, telefonnal, minibárral, szobaszéffel, hajszárítóval felszerelt.

Ellátás: büféasztalos reggeli

Utazás: közvetlen járattal Budapestről Dubaiba, transzfer Abu Dhabiba autóval

Távolságok:
- Abu Dhabi Mall, bevásárlóközpont: 0.5 km
- Ferrari World Theme Park: 10 perc autóval, taxival 
- Yas Waterworld (vizi csúszdapark): Yas Islandon, kb. 10 perc autóval (videó megtekintése >>)
- Dubai repülőtér kb. 130 km , auóval autópályán kb. 1 óra transzferidőre számítsunk, forgalomtól függően ez lehet több is. 

Szállodafényképek megtekintése itt >>

Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek!

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy a Wizzair fedélzetén, közvetlen járattal Budapestről,
- személyenként 1 db kézipoggyász (max 10 kg, 55*40*23 cm),
- szállás 7 éjszakára kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- reggelis ellátás (félpanzió fakultatívan kérhető),
- transzfer,
- magyar asszisztencia.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- repülőtéri illeték,
- fakultatív baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás,
- feladható poggyász a Wizzair aktuális tarifái szerint 26 900 Ft-tól/20 kg vagy 35 200 Ft-tól/32 kg
- ülésfoglalás a Wizzair járatán 1900 Ft-tól/fő/egy út középső vagy folyosó ülésen, 2250 Ft-tól/fő/egy út ablak ülésen, nagíobb lábterű ülés 8000 Ft-tól/fő/út (amennyiben nem kérik a szolgáltatást, akkor is lesz ülőhelyük, de a légitársaság választ Önöknek egyet a szabad ülések közül, és előfordulhat, hogy nem az utastársa mellett fog ülni). 

 
Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más dátumok, más hotelek is foglalhatók, kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 622 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak